Heel tevreden van de snelle levering en kwaliteitsvolle producten. Ik vind het wel jammer dat als je voor meer dan 250 euro besteld, je nog steeds verzendkosten moet betalen.

Foto op kaartje onduidelijk

Telkens al mijn kaartjes besteld bij tadaaz en telkens supertevreden tot deze keer, er werd niet aangegeven dat de foto onduidelijk ging zijn… dus deze kaartjes niet kunnen gebruiken en nieuwe besteld, van die 2de wel tevreden maar natuurlijk geld kwijt van het eerste pakketje kaartjes… jammer

Mijn ervaring was teleurstellend door een onvolledige levering.

Mijn ervaring met deze bestelling was teleurstellend. Ik had vier flessen vulling besteld voor 72 geurstokjes, maar er werd slechts één fles geleverd. Daarnaast had ik vooraf geïnformeerd of de flesjes met afsluitdop geleverd zouden worden, maar daar heb ik nooit antwoord op gekregen. Ook de online zone om gepersonaliseerde stickers te maken laat naar mijn ervaring — en ik werk als grafisch vormgever — niet echt toe om een eigen logo te uploaden of correct te verwerken. Het werkt eerder beperkt en biedt weinig flexibiliteit. Kortom: zowel de communicatie als de levering konden beter, en ook de personalisatietool verdient aandacht voor verbetering.

perfect

alles was perfect, precies zoals beloofd. levering netjes op tijd

Supermooi uitgevoerd en correct geleverd.

Veel keuzemogelijkheden qua uitvoering en prijs. Correcte uitvoering en levering.

Super tevreden!

Super snelle levering, prijs-kwaliteit is top.

Super service en prachtige kaartjes

We hadden hulp nodig van de helpdesk. Zij waren heel behulpzaam en vriendelijk. De kaartjes waren perfect! Dankjewel!

Veel verschillende keuzes. Makkelijk aanpassen van kaartje. Mooie kwaliteit en goede prijs!

Heel mooie, leuke kaartjes!

Onze geboortekaartjes + babyborrel kaartjes besteld! Super mooie fijne kaartjes. Prijs kwaliteit ook heel mooi! Dankjewel!

Eerst uitzoeken en dan gericht de tekst erop zetten. Dat was even hulp vragen aan de jongere generatie. Maar alles is perfect!

Prachtige kaartjes en een vlotte levering!

Wij zijn ontzettend blij met onze kaartjes, ze zijn super mooi! Wij blijven zeker bij jullie bestellen!

Geluk bij een ongeluk

Onze bestelling was zoek geraakt bij Bpost waardoor we lang aan het wachten waren op onze geboortekaartjes. Na contact op te nemen met Tadaaz hebben ze de productie direct opnieuw laten doorgaan zonder extra kosten. Wij zijn heel dankbaar dat dit zo vlot is verlopen. Ondanks de vertraging kregen we de dag nadien wel al onze kaartjes.

Correcte en snelle service Heel mooi

Super service. Produit commandé super. Et service après vente, parfait

Très bien.

Très pro dans tous les sens du terme.

Uitstekend! Voldoet aan verwachtingen!

Snelle levering en voldoet aan de verwachtingen.

super!

Ik kocht een drinkfles waarin een tekst gegraveerd stond. De tekst staat mooi recht, net zoals ik online kon zien. De fles houdt heel lang koud!

Mooie kwaliteit en snelle levering

Ik maakte een ontwerp in Canva en kon dit moeiteloos als achtergrond gebruiken voor mijn stickers. Heel duidelijke en mooie stickers!

Prachtige Stickers van Tadaaz!

Ik heb onlangs stickers besteld bij Tadaaz voor WB Stijlvol Thuis en ik ben ontzettend tevreden! De stickers zijn prachtig van kwaliteit en voldoen helemaal aan mijn verwachtingen. Bovendien was de levering snel en correct. Het was een geweldige ervaring en ik zou Tadaaz zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar mooie en zakelijke stickers! Bedankt, Tadaaz!

Leuk aandenken

Een prachtig aandenken dat vlot werd gemaakt en opgehaald. Kiezen was het moeilijkst.

Hele fijn en snelle service!

Online besteld, snel geleverd en nadien nog een perfecte opvolging door service na verkoop. Fijn om op deze manier zaken te bestellen.

De ontvanger van het geschenk was heel tevreden

Voor kraamgeschenkjes probeer ik altijd origineel te zijn. Met een gepersonaliseerd kinderkoffertje en een groeimeter is dat zeker geval :)

De kaartjes en doosjes voor de doopsuiker zijn heel mooi. De levering was heel vlot. Zeer tevreden. Ik raad jullie zeker aan!

Supermooi!

Vlotte bestelling en heel vlug klaar! Heel makkelijk dat je ook na de kantooruren je pakje kan ophalen in Brugge. Alles piekfijn ingepakt!

Uitstekende service

Ruim aanbod dat tevens perfect aangepast kan worden naar eigen smaak. Er is enorm veel mogelijk. Fijn om ontwerpen te kunnen bewaren! De bestelling kwam ook heel snel onze richting uit! De kwaliteit van de ontvangen kaartjes en stickers vonden we helemaal top! Voor een volgende gelegenheid zouden we Tadaaz zeker opnieuw gebruiken.

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200