Ontwerp ok, aflevering een ramp

Het aanmaken van de kaart is in het algemeen ok al vind ik dat de functionaliteiten wel wat gebruiksvriendelijker kunnen (afmeting enbplaatsing van fot’s , invoegen van tekst). De aflevering duurt veel te lang en geen melding dat het pakket beschikbaar is in het afhaalpunt

Zeer mooie materialen. Echt kwalitatief. Zeer goed verpakt tijdens transport. Snelle service

Supertevreden

Altijd mooi en supersnelle verzending!!!

Mooie kerstkaart

Leuke ontwerpen en steeds fijne kortingen. Enkel het ontwerpprogramma kan nog iets gebruiksvriendelijker.

Goede kwaliteit!

Zeer erg mooie kwaliteit, heel tevreden.

Wij blijven telkens weer voor Tadaaz kiezen!

Leuke designs om uit te kiezen, gemakkelijk te personaliseren. Snelle levering, mooie kwaliteit. Heel tevreden, alweer!

Altijd dik in orde!

Ik bestel ieder jaar mijn kerstkaarten bij Tadaaz. Dit jaar vergat ik mijn kortingcode in te geven. Na dit te melden, kreeg ik de korting teruggestort. Dat is service!

Supermooie kaartjes, snel in de brienbus

Op zaterdagavond gemaakt, op dinsdag lagen onze kerstkaartjes al klaar voor afhaling bij het postpunt. Ze zijn prachtig! Heel mooie kwaliteit van de foto’s.

Lange verwerking

Voor geboortekaartjes en ter pkekke afhalen was de verwerkingtijd van de kaartjes lang.

Prima! Super mooie kerstkaartjes en snel geleverd

Heel blij met het resultaat

Makkelijke applicatie om een eigen kerstkaart te ontwikkelen en het resultaat mag er meer dan zijn!

Alles fijn uitgelegd

Bestelling goed optijd

Het was van het begin tot de levering uitstekend

Ik was aangenaam verrast hoe gemakkelijk het was om kerstkaartjes aan te maken en te bestellen. Het pakketje met de kaartjes was mooi ingepakt in papier en ook de levering is snel gegaan. Heel hartelijk bedankt !

Vlot, prachtig, gebruiksvriendelijk en uniek

Snel klaar Mooi resultaat Makkelijke website om iets unieks te creeeren.

Gewoon fantastisch

Kaartjes zijn altijd tip top daar is alles mee gezegd !

Perfecte levering

Iedereen is vol lof over de mooie kerstkaart. Tijdig geleverd en zonder fouten Bedankt

Supermakkelijk en snel

Geweldig dat het zo snel kan. Zowel het maken van het kaartje als de bezorging. Heel makkelijk om kaartje te maken, foto toevoegen, namen aanpassen en Done! Al enkele jaren op rij gekozen voor de kerstkaartjes van Tadaaz en zal ik blijven doen.

dank je wel voor de zo snelle levering.

Heel leuk dat je elke kaart qua kleur en tekst volledig kan personaliseren.

Mooie gepersonaliseerde kalenders

Het was zeer gemakkelijk om online een mooie kalender te maken en mijn pakket kwam snel toe. Het enige jammere is dat er een zwarte inktvlek op de voorpagina zit die niet verwijderd kan worden.

in orde

alles netjes op tijd en mooi ingepakt mogen ontvangen.

Leuke kaartjes die je makkelijk kan aanpassen

Leuke voorbeelden die je makkelijk nog aanpassen, snel geleverd, goede kwaliteit.

Vlotte levering Mooi afgewerkt. Ik was wel vergeten de namen te veranderen van de voorbeeldteksten.

Alles snel en perfect in orde

Timing bien respecté!

Petit défaut sur quelques cartes: certaines lettres dorées étaient partiellement invisibles…

De kerstkaarten zijn mooi afgewerkt.

Ik heb een opmerking:de omslagen sluiten minder goed ,verder prima afwerking!

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200