Over het algemeen een goede ervaring.

Wij bestelden 40 kaartjes en 40 omslagen. Wij ontvingen 41 kaartjes waarvan er 39 goed waren en 2 niet: zij waren verkeerd afgeknipt. Het aantal omslagen was wel juist.

Niets ontvangen

Heb nog steeds niets ontvangen…

Niets ontvangen

Het ging bij een ander pick up point geleverd worden. Na 9 (werk)dagen nog niets…. Het was een afscheids cadeau dus ik ben er niets meer mee …

Doosjes zijn mooi maar niet stevig genoeg.

De doosjes die ik bestelde zijn mooi maar niet stevig genoeg. Als je ze niet toeplakt lukt het niet om ze gevuld te vervoeren of af te geven als bedanking. Heel jammer, dus voor mij geen herhaling van deze doosjes. De stickers zijn wel goed gelukt. Eerste minder goede ervaring. Ik bestel al vele jaren bij Tadaaz en verder altijd heel tevreden van de kwaliteit en service.

uitstekend service met fantastisch goede opvolging , gewoon top

jullie zijn een heel trouw en correct bedrijf met enorm goede opvolging. alles was tip top in orde.

In het weekend besteld en op maandag al klaar. Wow wat een service.

Mooi

Snel en eenvoudig - mooie kaartjes !

Gewoon mooi en verzorgd!

Verschillende soorten drukwerk besteld. Ben er steeds héél tevreden over. Telefonisch ook vriendelijk en behulpzaam. Een echte aanrader.

Parfait

Très satisfaite de ma commande arrivée rapidement

Prachtig en snel

Na het maken van onze ontwerpen zijn wij ze ter plaatse ze gaan halen en dit was op een paar dagen geklonken.

Altijd Top!

Veel keuze in originele ontwerpjes, snelle levering en altijd prima kwaliteit.

Kwaliteit en service van het hoogste niveau

Ik kan Tadaaz enkel aanraden! Hun persoonlijke service en snelle reactie bij afdrukken van ons eigen ontworpen geboortekaartje is verbluffend!

Snel en prachtig afgewerkt.

Eenvoudig zelf op te stellen huwelijksaankondiging, volledig naar eigen wens. Betalen en doorsturen, klaar. Zo makkelijk. Snel een email ontvangen van bevestiging, en eveneens een email wanneer alles klaar was. We waren verrast van de kwaliteit en de afwerking, dit alles zeer netjes verpakt. Een echte aanrader!

Snel geleverd, en precies zoals ik het in gedachten had

Heel mooie kaartjes met onze trouwfoto’s en de uitnodigingen waren ook heel mooi

Super service!

Heel snel, correcte kleuren en prima kwaliteit!

Niets aangekregen

Pakketje nog steeds niet aangekregen

Superservice

Wij ontvingen 1 van de 2 pakketten niet. Na dit gemeld te hebben, werd het tweede pakket meteen opnieuw gemaakt en opgestuurd. Enkele dagen later ontvingen we dit. Superservice!

De kaartjes zijn prachtig, jammer genoeg worden ze niet gecontroleerd op fouten

De kaartjes zijn geweldig, alsook de termijn van levering. Jammer genoeg zat er bij 1 van de kaartjes een fout in, ik had wss 2 keer de foto erin gesleept en vergeten wissen. Deze is blijven staan in het klein. Ik heb dit niet opgemerkt, en jullie ook niet. Ik zou ervan uit gaan dat deze nog wel de s gecontroleerd worden alvorens drukken. Maar goed. Mss ligt mijn verwachting te hoog. Buiten dat, heel blij mee. Groetjes

Leuke webshop

Fijne webshop, mijn doopsuiker thema is helemaal compleet nu

Alles was perfect zoals we het wouden

Zowel het maken van de ontwerpen en het bestellen gingen super vlot! De levertijd was perfect zoals aangegeven en alles kwam steeds op tijd!

Beau et belle qualité

La quantité de faire part est vraiment large! C'est juste top. Chacun y trouve son bonheur. Belle qualité d'impression. Grâce à ka sauvegarde de projet, il suffit le joue J de modifier les informations et 3jours après, tout est à la maison. Petit point négatif: le prix sui est assez conséquent pour "juste" des faire-part. C'est génial

Subliem!

Ik bestelde onlangs een kado om mijn beste vriendin te vragen als getuige. Wat was ze hier blij mij!

Heel goed product

Wii bestelde labels met naam op. Heel goed product. Mooie afwerking en snelle levering.

Contente

Juste déçu par la couleur trop pâle

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200