Top service !

Top service en mee denken naar de best solution!

Parfait

Impression exactement comme demandée, livraison ultra rapide.

Super rapide et super services

Belle qualité

Belle qualité et envoie rapide. Modification facile

Zeer blij mee

Voor de tweede keer voor tadaaz gekozen voor onze geboortekaartjes. Zeer tevreden van de snelle service. Bedankt tadaaz!

Fantastische kwaliteit

Altijd dik in orde met Tadaaz.

Alles perfect!

Alles perfect in orde! Er was een probleempje met de levering maar dit werd door de klantendienst direct in orde gebracht. Bedankt hiervoor!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

J’ai commandé des faire part de naissance

Super content du résultats et commande très vite arrivé. Juste un petit problème lors de la modification de faire part sur le site pour changé le texte etc

Producten zoals ik ze wil en super goed geholpen na accidentje met de post!

Producten zijn zoals afgebeeld, goede kwaliteit en snel geleverd. Ruim aanbod! Nadat een deeltje van de bestelling nat geworden was door de regen, snel geholpen door Tadaaz! Wij zijn fan!

Alles was naar wens en……..Tevreden

Uitstekend!

Naar goede gewoonte weer een supersnelle service en prachtige uitnodigingen om te versturen! Dankuwel Tadaaz!

Heel mooi afgewerkt product!

Ik kreeg een mooi afgewerkt product, zoals ik het tezien kreeg op de PC. Mooie kwaliteit, goed verpakt!

zeer tevreden over vlugge levering

Prettig om het bestelde artikel zo snel en op de correcte manier te ontvangen.

Eindresultaat was dik in orde

Na onze proefdruk zagen we dat het niet ok was. Daarna contact opgenomen.Probleem dan opgelost het was iets bij het versijden misgelopen.Hebben dan nieuwe proefdruk gekregen en alles was ok.Er is dan een nieuwe bestelling gedaan en alles was dik in orde. Waarvoor dank.

Dit was een leuke bbqschort om aan iemand te geven. Deze was er heeeel blij mee,vooral omdat zijn naam er heel professioneel opgezet is.

Sneller geleverd dan verwacht

Toen ik mijn bestelling plaatste kreeg ik de melding dat deze wat langer onderweg zou zijn. Toch kreeg ik mijn bestelling 24 u later thuis.

snel geleverd, goed verpakt, goede kwaliteit

voor herhaling vatbaar

Gebruiksvriendelijk en kwaliteit

Vraiment top

Franchement je suis agréablement surprise et contente de ma commande chez vous pour le baptême de mon filleul. Livré en temps et en heure et produit juste magnifique. Un grand merci. Le seul petit bémol je dirais juste, pour les boîtes à dragées je le ferais avec une feuille plus épaisse mais aussi non top qualité quand même.

Un service au top !

C'est la deuxième fois que je commande sur ce site et franchement je le recommande les yeux fermés ! L'impression des étiquettes et des stickers est propre, la préparation et l'expédition sont super rapides. J'ai commandé des contenants en verre et ils sont tous arrivés intacts, tout était extrêmement bien emballé.

Parfait et rapide !

Conforme à ma commande et livraison super rapide

Goede opvolging

vriendelijke ondersteuning, hulpvaardig, snel

prima!

Prachtige levering en kwaliteit van de placemats volgens eigen ontwerp!

Ik stond versteld van de mooie levering, zorgvuldig verpakt èn placemats naar wens!

Excellent service

Excellent service, principe de l’échantillon très utile. Livraison rapide.

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200