super snel

snel,maklijk,goed

Mooie kwaliteit, handige onlinetool, vlotte verzending

Prima service! Heel toegankelijke website. Knappe afdrukken.

Heel snel en deftig toegekomen . Dank u

Zeer mooie kwaliteit en klein foutje werd snel rechtgezet

Bedrukking van kaartjes was zeer goed. Gelaserde zeepjes waren prachtig. Alleen jammer dat we de labeltjes met naam van iemand anders ontvingen. Dit werd onmiddellijk rechtgezet en enkele dagen later ontvingen we nieuwe labels met correcte naam. Top.

Super mooie kwaliteit en heel snel geleverd

Heel gemakkelijk om de kaartjes persoonlijk te maken. Super tussenstapjes en voorbeeldjes. Top!

Ik had per ongeluk een verkeerde datum gezet op mijn kaartjes en deze zo dan ook besteld. Ik voelde me zo slecht! Ik heb dan gebeld naar de klantendienst en dit uitgelegd en de service was gewoonweg top! Alles is gewoon in orde gekomen dankzij deze zalige service! Ik raad nu al tadaaz aan bij de mensen die ik ken!

Promesse de qualité & rapidité !

Tout est nickel ! Les designs sont super beaux et facilement déclinable même lorsqu’il n’y a pas certains objets prévu au design choisi. Ils promettent des impressions de qualité. J’avais déjà commandé chez eux a l’occasion d’une carte de Noël ainsi qu’à la naissance de mon enfant. J’ai tout imprimé chez eux pour son baptême et c’est parfait. Malheureusement leur seul défaut est le prix qui est élevé. Certes, tout travail mérite salaire mais je pense qu’il y aurait moyen de trouver un juste milieu. Merci a Tadaaz !

Heel mooie producten. Top service Snelle levering

Het is altijd leuk als je eigen kaart kan ontwerpen

Ik vind de bedankt kaart van mijn zoontje heel mooi.

Goede kwaliteit

Tevreden over prijs, kwaliteit en snelheid.

Heel tevreden

Mooie producten en heel snel geleverd. Levering was mooi verzorgd en verpakt

Snelle levering en mooi

Gemakkelijk site Mooie afwerking

Perfect, zoals altijd

Zoals de vorige keren

Alles was prachtig gemaakt

Ik bestel hier nog

Leuke aangename site

Zeer makkelijk om alles in te stellen Zeer vlotte service Heel content van

Carte remerciement de communion

Je recommande Tadaaz avec plaisir . Très bien , réalisé avec soin la livraison est rapide .

Vlotte uitstekende ervaring

Ondanks de vele voorontwerp, toch je eigen creatie en touch kunnen geven aan je ontwerp is geweldig. En een snelle levering.

Gemakkelijke website

Gemakkelijke site Leuke dingen die echt mooi afgewerkt zijn Snelle levering

Top service!

Last minute communiekaartjes besteld en tijdig in huis!

Verzorgd en snelle service

Mooie snelle service aan top kwaliteit

Mooi resultaat en snelle levering

Eenvoudig te maken en snelle levering

J'ai essayé avec plusieurs sites concurrents mais le vôtre m'a paru facile et je n'ai pas hésité d'appeler votre bureau où une charmante dame m'a accompagné dans pour un résultat impeccable. Je ne manquerai pas de recommander vos services autour de moi. Aussi, je reviendrai pour d'autres services que vous proposez. Merci

Très bien! Conforme à mes attentes

Très bien, rapide et de bonne qualité

Heel tevreden

Alles makkelijk via de overzichtelijke website

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200