Altijd alles weer prachtig en in orde!

Bij alledrie onze kinderen de bedankjes en kaartjes ed voor communie en vormsel besteld bij Tadaaz, nog nooit teleurgesteld geweest over de service en de kwaliteit! Snelle levering, mooie prints, stevig en betaalbaar! Zeker een aanrader.

Teleurgesteld dat de proefdruk niet aankwam.

Ik heb de proefdruk niet ontvangen. Ik moet deze toch betalen. Dat is niet fijn aangezien ik als alleenstaande mama al mijn spaargeld dat ik had hier in moet steken. Ik heb dan maar zo kaartjes besteld. Deze waren wel goed, maar we hadden graag toch de keuze gehad uit verschillende proefdrukken die ik had besteld.

Fantastic

Wat een keuze je allemaal heb Van uitnodigings, bedankjes , geschenkjes en veel meer . Een prachtige resultaat, Een snelle levering , Betrouwbaar . Zo resultaat, Alles is nettjes ingepakt voor geen schade wat je besteld heb . Ooit als ik nog iets ga Rond uitnodiging Enzo nodig heb zal ik zeker terug hier bestellen . Ben benieuwdt over 12 dagen mag ik resltaat te voorschijn tonen aan de avondgasten De vormsel

Tiptop inorde

Wat een snelle service !

Producten zijn top, maar service kon beter

Uiterste verzenddatum werd niet gerespecteerd, waardoor pakket dreigde te laat aan te komen. Pakket is enkel op tijd omdat we zelf contact hebben opgenomen en zijn komen afhalen. Veel moeite en tijd van onze kant, terwijl we wel verzendkosten hebben betaald... Producten daarentegen zijn wel prachtig!

Heel erg bedankt voor de mooie foto's

De bestelling is heel goed toegekomen hele mooie kaartjes van mijn dochter haar eerste communie. Ik ga zeker en vast nog bij jullie bestellen.

Alles was in orde!

Alles was in orde en perfect op tijd! Bedankt.

Het communiefeest van onze dicht is jammer genoeg voorbij. Maar het was een spetterend feest die we nooit zullen vergeten! En alles besteld bij tadaaz, van uitnodigingen tot bedankkaartjes, van slingers tot tafelversiering, zelfs de cadeautjes voor haar Peters !!! Top top top We bestellen zeker voor de volgende feestjes terug bij jullie xxx

goeie ervaring

alles is correct

Choix parfait

Modulable et service impeccable

Veel keuze, mooie kwaliteit!

Alles is snel duidelijk. Het verwerken gaat vlot en de levering is er snel.

perfect hoe ik het wou

Mijn bestelling is vlug aangekomen en perfect hoe ik het wilde. Qualiteit is super! Zeker aan te raden

Tout est super, hâte de voir si ça va tenir dans le temps. Dommage que vous ne faites pas pour boîte à tartine pour midi .

Heel tevreden

Koekjesdozen hadden iets groter gemogen. Maar de kwaliteit van foto’s is zeer hoog!

Fijn

Alles netjes ontvangen

top

top

Mooie kwaliteit!

De vlaggetjes zijn heel mooi, betaalbaar en vlug geleverd!

Vlot

Vlotte levering, mooi ontwerpen

Alles was top!

Zeer mooie kwaliteit, zeer tevreden, goed afgeleverd.

Super!!

Toffe kaart. Maar had alleen geen matte kaart verwacht.

Super zoals verwacht!

Heel netjes , op tijd zoals beloofd

Heel tevreden

Alles is netjes geleverd & op tijd. Het ziet er ook allemaal tip top uit!

Goed op tijd geleverd en perfect!

Perfect en snel geleverd!

Super! Ik kreeg zelfs 2 kaartjes extra van de uitnodigingen die ik had besteld! Zeer snel geleverd! Top!!

Gemakkelijk snel en kwalitatief

Gemakkelijk te ontwerpen en bestellen via de site, fijne suggesties om cadeautjes aan te vullen, snelle levering, kwalitatief materiaal! Thx!

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200