Snelle en kwalitatieve afwerking!

Exact zoals ik het in gedachten had. Ook de optie tot proefkaartje wordt hier zeer gewaardeerd.

Mooie cadeautjes voor speciale gelegenheden .

Mooie cadeautjes voor speciale gelegenheden . Snelle levering

Top !!

Goede kwaliteit en snelle service

Service en kwaliteit zijn super!

Klein probleempje met mijn bestelling...maandagavond gemaild, dinsdagmorgen antwoord gekregen en op donderdag probleempje opgelost.

Snelle en correcte levering

Tadaaz is duidelijk, overzichterlijk en makkelijk in gebruik. De snelle en correcte levering is zeker een pluspunt.

Gemakkelijk besteld, snelle service en afhaling! Eerste keer hier besteld en zal dit blijven doen in de toekomst!

onderleggers gekreukt

Het resultaat is mooi maar de bestelde magneten zijn bij de onderleggers in de verpakking gemoffeld waardoor de onderleggers gekreukt zijn geraakt. Ze zullen dienst doen maar toch zonde

Snelle en betrouwbare levering. De foto editor was niet heel duidelijk en beperkt in mogelijkheden. Kleur was een beetje anders dan verwacht.

Mooie kwaliteitsproducten, snelle levering

Mooie producten, goed afgewerkt, makkelijke te bestellen via de site, levering wel moeilijk op te volgen.

Alles vlot verlopen

Positief

Super ervaring

Zeer snelle levering Ook zorgzaam verpakt En heel blij met mijn bestelling de kaartjes waren prachtig gemaakt

Een aangename ervaring

Snel Fijne prijs Goede service

Superrr

Er was sat mis gegaan met de bestelling, heel fijn opgelost en snel geregeld, alles van hele mooie kwaliteit en heel vriendelijk!!

Zeer mooi, zeer tevreden !!!

Alles is vlot verlopen en het resutaat is prachtig. Alles voldoet aan mijn verwachtingen. Zeer tevreden dus.

Super service

Voor het lentefeest had ik vanalles besteld. Bij levering ontbrak echter iets. Ik had een ticket gelogd maar omdat het net een lang weekend was, vreesde ik dat ik pas op dinsdag ten vroegste antwoord zou krijgen. Iemand van de klantendienst heeft me op “zondag” geantwoord dat dit direct nabezorgd zou worden. En vandaag, woensdag, zat het ontbrekende deel-product al in de brievenbus. Super service!

Héél tevreden, snelle service

Snelle service,heel tevreden

Zelden geziene cliëntenservice!

Mijn ervaring met Tadaaz: in één woord: GEWELDIG! Ik had een beetje laat een bestelling voor een communie geplaatst en had schrik dat de levering te laat zou zijn. Het hele Tadaaz team heeft onmiddellijk, snel, vriendelijk en efficiënt gereageerd en guess what: ik kreeg mijn bestelling ruim op tijd. Dikke pluim dus voor Tadaaz !

Heel snelle levering, gemakkelijke website en top produkten

fantastisch

zeer mooie kaartjes, rap geleverd

Prachtige resultaat

Wij zijn zeer blij met het resultaat. We vonden alleen de website om de kaartjes te maken niet zo gebruiksvriendelijk. Om lettertypes aan te passen, om tekst te verschuiven,… vonden we niet gemakkelijk, we hebben een paar keer opnieuw moeten beginnen. We zijn tevreden over de Klantenservice, we vroegen een voorbeeld kaartje, we hebben dit direct ontvangen.

Kaartjes zijn mooi. Ook prima ingepakt. Vlotte en tijdige levering. Heel tevreden .

heel mooi kaartje, vlugge levering

heel mooi kaartje, vlugge levering

Zeer snelle en kwaliteitsvolle levering

De kwaliteit is super! Heel snel geleverd.

X

17 Gr P de Brieylaan