De beste service en TOP kaartjes!!!

Heel goede service… meedenkende en zéér behulpzame mensen! Direct antwoord op je mails. Het resultaat is zelfs mooier dan ik had verwacht!!!

Er wordt voldaan aan de verwachtingen.

De giftbox werd niet meegeleverd met de producten. Na een telefoontje werd het misverstand dezelfde dag nog weggewerkt. Dankjewel!

heel gebruiksvriendelijk

mooie designs, gemakkelijk kiezen en bestellen

Mooie kwaliteit, wachttijd soms wat lang.

Je hebt veel keuze en de mogelijkheid om zelf aanpassingen te doen. Dat maakt het persoonlijk. De wachttijd bij ons was precies wel iets langer. Maar ons geduld werd beloond.

Très contente du résultat

Invitations de mariages très bien réalisées. Le service client est réactif.

Wij zijn tevreden over onze bestelling.

Handige tool en snelle levering. Mooie kaartjes.

Kwalitatief en uitstekend service

Handige tooling om zelf geboortekaarten te maken. De geboortekaarten zijn kwalitatief afgewerkt.

Correcte snelle afhandeling van bestelling. Kwaliteit dik in orde.

Alles was naar wens

Alkes was ok

Goede services

Jammer van het foutje in de datum maar heb het al opgelost

Orginele kaartjes

Ik bestelde kaartjes voor mijn housewarming. Ze voldeden aan de beschrijving + werden op tijd geleverd :-)

Snelle mooie resultaten

Altijd verbaast hoe snel ik een gepersonaliseerde ontwerp ontvang. Mooie kwaliteit, ook altijd mooi wat je ontwerpt hebt. Het ontwerpen op de site zou wat eenvoudiger mogen, vaak opnieuw moeten beginnen.

Rapidité, et très bien

J’ai fait les faire-part et les autocollants pour les cadeaux invités. Rien à redire

Snelle en goede service

Voor de eerste keer een kaartje maken is niet zo gemakkelijk voor een leek. Wel een goede en snelle service

Satisfaisante

Parfait! La seule chose que je pourrais dire s'il faut vraiment améliorer quelque chose : si le colis avait pu arriver juste un peu plus rapidement, c'aurait été génialissime. Mais il était dans les temps quand même!

Gewoonweg super ervaring!

Goede service.

Klantendienst zeer behulpzaam!

Prachtig afgewerkt

Communiekaarten besteld , eerst 3 verschillende proefdrukken aangevraagd en uiteindelijk de definitieve keuze bevestigd . Alles is uiterst vlot verlopen en de kwaliteit is uitstekend ! Aan te bevelen aan vrienden !

Zeer positief

Al veel complimenten ontvangen met het originele geboortekaartje

Eigen ontwerp met folie voor top prijs/kwaliteit

Een eigen ontwerp gemaakt vanuit illustrator. Deze doorgestuurd naar Tadaaz om goed te zetten met folie. Nadien kon ik gemakkelijk de datum aanpassen in folie en de binnenkant snel en gemakkelijk opnieuw uploaden als pdf als het kindje geboren was. Dankjewel voor de goeie service!

Goede dienst na verkoop

Zeer tevreden van onze levering. Enkel bij levering was het vaasje kapot. Direct email verstuurd en binnen de 24u een antwoord en een nieuw verstuurd gekregen. Heel goede services na verkoop ook dus! Wij bestellen zeker en vast nog.

Prima service!

Heel gebruiksvriendelijke site. Vlot de proefdruk in de bus. Heel snelle levering van de uiteindelijke bestelling. Fijn dat men op de hoogte gehouden wordt van de levering.

Goeie kwaliteit

Was heel tevreden over de kwaliteit en de snelle beoordeling.

Snelle en goeie service. Kaartjes van goeie kwaliteit. Spijtig geen info over status of leveringsdatum in account onder bestellingen

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200