Snelle en goede service

Snelle en goede service. Kaartjes mooie kwaliteit. Enkel 1 kaartje minder geleverd dan besteld. Daarom geen 10 op 10

Top team

Bij problemen super bij gestaan! Dankjewel!!

1ste, maar niet de laatste keer

Wij hebben de uitnodigingen van de plechtige communie van onze dochter via Tadaaz. We waren er zeer tevreden over, en veel complimenten er over gekregen

Vlot en snel met mooi resultaat.

Al een paar keer gebruik gemaakt van Tadaaz en telkens heel tevreden.

Snelle afhandeling van mijn bestelling.

Mijn bestelling was snel beschikbaar en stemde overeen met mijn verwachtingen.

Naissance de mon fils

Service plus que rapide pour l’arrivée de nos 200 faire-parts de naissance (commandé le mercredi soir, reçu le lendemain !!). Petits cadeaux surprise dans le colis, ce qui fait toujours plaisir ! Je recommande !

Faire part Mariage

Travail propre et soigné - bcp de possibilités de modifications afin de personnaliser le projet

Heel mooie kaartjes!

Heel mooie kaartjes. Spijtig genoeg had ik de letter L vergeten in Plechtige Communie dus kaartje valt nu wel wat tegen.

Snelle correcte levering

Ik had mijn kaartjes al de dag erna in de brievenbus, met een mooi geschenkje bij! Helaas had de levering veel schade aan de doos gegeven, en waren 3 van mijn 90 kaartjes een hoekjeblichtjes beschadigd. Tadaaz kan daar waarschijnlijk niets aan doen, het zijn de bezorgers :)

Prima kwaliteit en snelle levering. Top!

Uitstekende kwaliteit !

Snelle levering. Hele kwaliteitsvolle kaarten en cadeaus. Altijd heel tevreden. Niks dan lof!

Parfait!

Rapide et sets de table magnifiques !!

Super mooie kaartjes

prachtige kaartjes

super mooie kaartjes, goede kwaliteit en snel geleverd

Snelle levering en mooie kwaliteit!

Tevreden van het resultaat.

Een mooi kaartje van goede kwaliteit.

Excellent service après-vente

La réception était très rapide mais la boîte était dans un très mauvais état ! Heureusement les cartes étaient intactes. La qualité de la boîte d'envoi faisait très pauvre. Ensuite l'impression des cartes était décevante : +-27 cartes sur les 80 étaient relativement bien imprimées...le reste pas. Cependant le service après-vente a été très réactif (rapidité, gentillesse). La solution proposée était idéale : réimpression des cartes avec une autre dimension de la photo qui avait posée problème lors de la première impression. Décevant à deux reprises mais excellent service après-vente ! P.s.: je trouve votre nouveau logo très décevant, très quelconque, peu original.

Ik heb naamkaartjes besteld met goudfolie. Ik vind ze echt prachtig. Ze zijn snel geleverd en er zat een koordje bij de kaartjes om ze aan de geboortebedankjes te knopen. Super service.

Tres belle découverte

Rapiditè, et qualitè!

Topservice

Ik had een cadeau besteld dat net op tijd zou aankomen voor de verjaardag van mijn dochtertje haar meter. Ik had voor verzending via Mondial Relay gekozen (eerst ervaring hiermee). Pakketje was dan kwijt geraakt door Mondial Relay en zij konden mij niet helpen. Ik heb contact opgenomen met Tadaaz en ze hebben met spoed een nieuw cadeautje gemaakt en direct laten leveren via Bpost. Super vriendelijke dame aan de lijn die me direct gerust stelde en verder hielp. Erg aangename ervaring met Tadaaz. Zou het zeker aanraden!

Super tevreden

Super mooi afgewerkt volledig volgens verwachting Nu nog de kaartjes en enkele stickers bestellen

Alles was supermooi en goed inorde !

Top service!

Goede kwaliteit kaartjes, en een uitstekende klantenservice

Perfecte service!

Klantvriendelijk, snelle reactie en levering, kwaliteitsvolle producten. TOP!

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200