De kaartjes zijn prachtig gemaakt , en heel snel geleverd , Top kwaliteit

super tevreden

Vlot en correct

Mooi zoals op de website

GEWELDIG

Zeer maar dan ook zeer mooie producten! Alles van hoge kwaliteit, zeer tevreden!!

Correspond parfaitement à mes attentes

Conquise

• Nous recommanderiez-vous? Non

Mooie geboortekaartjes

Super mooie geboortekaartjes alleen jammer dat er 3 bijzaten die niet mooi gedrukt waren

De beaux faire-parts personnalisés !

Pas mal de façon de personnaliser ses faire-parts. Impression et papier de qualité. Délais courts pour la commande. Par contre, délai plus long qu'annoncé pour la commande de l'échantillon.

Super !

Mooi resultaat

Ik was zeer tevreden over het resultaat van mijn kaart. Mooi drukwerk.

De uitnodigingen waren zeer mooi en iets anders dan alle andere concurrenten

Alles gaat altijd heel vlot en is altijd in orde. Heel tevreden.

Topkwaliteit

Hele mooie afwerking en kwalitatief papier, snelle levering.

Dankjewel voor de hulp om zo mijn stickertjes voor de suikerbonen tot een prachtig resultaat te komen.

Snel verzonden, mooie kaart

Leuk kaartje, helemaal ons ding. Makkelijk te configureren en snel verzonden !

Zeer snelle levering, dag na bestelling was het er al

Goed maar het kan beter

Mijn ervaring is dat de ontwerpen die je zelf maakt er online goed uitzie, maar als men het thuis krijgt er toch anders uitziet dan verwacht.

Prachtig en kwalitatief, maar zeer trage levering.

Indien je nog zeer veel tijd hebt, kan het geen kwaad om je materiaal laat te ontvangen. Maar ik twijfel helaas toch om mijn geboortekaartjes hier te bestellen en te laten drukken omdat de levering toch wat een tijdje duurt. Verder ben ik zo tevreden over het materiaal en afwerking van al de producten die ik had besteld. Zo jammer van de trage levering!

bon service

La qualité est au rdv et ils sont réactifs avant commande :-) ne pas hésitez pour vos invitations

Heel goede service! Kwaliteit! Mooie producten!

Snelle levering, goede kwaliteit

De producten die ik bestelde waren vlot geleverd en van mooie kwaliteit. Juist jammer dat er geen handleiding bij zit hoe je het in elkaar moet steken

Envoi super rapide et efficace

Facilité de création, impression très rapide. Bonne qualité et bonne expérience générale

Faire part magnifique mais...

Faire part magnifique pour notre mariage exactement ce que je voulais. Arrivé assez vite. Petit bémol, qui en devient un gros finalement, pas assez d attache pour les 50 faire part commandé. J en ai reçu que 44. J'ai du aller en racheter qui du coup ne sont pas de la même couleur parce que pas le temps d attendre un nouvel envoi.

Très contente

Très rapide et très belle qualité. Je suis ravie

Alles inorde,

mooie stickers, snelle levering