Alles vlot verlopen en mooi verpakt zodat er geen schade aan de kaartjes komt.

Alkes volgens ontwerp

Zeer correct en snelle service

Heel mooi

Uitnodigingen besteld en zeer tevreden, zeer kwalitatief, snel geleverd en zeer tevreden van het resultaat, wel iets duurder en jammer genoeg ook dure verzendkosten

Zoals altijd top

Leuke ontwerpen, goed programma, topservice

Très belle expérience

Commande reçue rapidement et tout était conforme à la commande.

Super snelle service

Mooie kalender, snel geleverd

Supersnel en prima in orde!

Ook dit jaar weer blij dat we voor Tadaaz gekozen hebben voor ons nieuwjaarskaartje. Nergens anders vind ik de mogelijkheid om van scratch je eigen creatie te maken ...

Super!!

Mijn bestelling was snel geleverd. Echter tijdens transport was er iets kapot gegaan. Heb dan gemaild, nog diezelfde dag reactie. De service was top!! Ze hebben het direct vervangen.

Alles inorde

Levering was supersnel en netjes ingepakt Uitnodigen trouw zijn super

Super snelle levering en super goede kwaliteit.

Ik heb overlaatst mijn uitnodigingen zelf gemaakt en besteld via tadaaz. Nog geen 2 dagen later ontving ik ze al. Ik ben er heel tevreden over en raad tadaaz zeker aan

Heel vriendelijk aan telefoon

De telefoon zeer vriendelijken behulpzaam. Toch spijtig als ik mijn kaartjes kreeg . Dar de achterkant floe was en de sterren die ik er opgezet had met jullie app . Waren allemaal goud maar blijkbaar niet in de kaart.normaal als de foto floe is laten andere het weten dat de kwaliteit van foto niet goed is . Dan had ik hem ook terug getrokken . Maar voor mij was het moeilijk omdat ik 2 gebroken polsen had .en niet zo gemakelijk kon werken,daarom vroeg ik ook hulp . En moet eerlijk zijn de prijs is erg hoog . Ik laat ze elk jaar drukken .en normaal bij pixen ik weet niet van buiten juist hoe het geschreven word .maar omdat je daar alles zelf moet doen wat ik dit jaar niet kon zocht ik even een ander en ben bij jullie gekomrn Maar daar betaal ik voor 80 plus enveloppen rond 40 euro . En heb ze ook al hier bij de drukker laten doen .en kom ik ook nog goedkoper. Maar verschoot echt wel van de prijs . En dan vind ik dat ze ook in orde mogen zijn . Maar het meisje dat ik aan de telefoon had was heel vriendelijk .is ook al iets .fijn jaar lieve verwimp

Supergoed!

Ik was verbaasd van hoe snel het order verwerkt werkt! En ook van de kwaliteit van het drukwerk. Zeer tevreden!

Mooie kaart maar onjuist aantal briefomslagen

Heb 2 bestellingen geplaatst in 14 dagen tijd en telkens waren er omslagen te kort geleverd (3 omslagen + 2 omslagen tekort) De kwaliteit van het drukwerk was prima. Jammer is wel dat bij de briefomslagen niet vermeld staat of ze binnen de standaard afmetingen van de post vallen; m.a.w. of je dubbele zegels dient te kleven of niet.

Perfecte kwaliteit in no time

De kwaliteit van de kaartjes was perfect. Ze waren ook supersnel klaar. Prijs-kwaliteit kan dit niet verbeterd worden.

Supersnel en kwalitatief

Mooie sjablonen, kwalitatief en zeer snel!

Top kwaliteit.

Mooie ontwerpen , makkelijk om mee aan de slag te gaan.

Correcte afhandeling

Steeds een correcte levering, correcte afhandeling. Nog geen problemen gehad. Wel niet super goedkoop.

Iedereen was verrast door onze kaartjes !

Mooie kaartjes, prima kwaliteit en snel geleverd!

Qualité et efficacité

Reçu une commande de cadeau personnalisé en moins de 48h! Résultat parfait. Très bon rapport qualité/ prix

Heel tevreden, mooie kwaliteit, zeer snelle verzending, mooi verpakt.

Mooi en kwaliteitsvol

Trendy en tijdloze ontwerpen voor iedere gelegenheid. Handige ontwerpservice en vlotte service.

Rapidité, efficacité

J’ai commandé des articles personnalisés et les ai reçu 2 jours après. Ravie de les avoir reçu aussi rapidement et les articles sont exactement conformes à la description, de qualité et très beaux. Je recommanderai sans hésitation.

Prima Service, verzorgd drukwerk!

Het was mogelijk om via mijn smartphone het kaartje te bestellen. Foto was zo gemakkelijk te downloaden, aan te passen… Onze vraag werd onmiddellijk beantwoord via hulplijn!

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200