Goede interventie

Onze bestelling heeft 2 weken onderweg geweest. Achteraf gezien, was niet Tadaaz in gebreke. Toch hebben ze alles in het werk gesteld om de schade te beperken.

Prachtige kaartjes, vlotte service!!

Reeds enkele keren kaartjes gemaakt bij jullie en telkens een prachtig resultaat toegestuurd gekregen! Van harte bedankt hiervoor!

Het afhalen van mijn pakje ging gemakkelijk en vlot. Er waren ook geen problemen qua communicatie.

Mooie ontwerpen

Ruim aanbod van ontwerpen voor de kerstkaarten. Ik vind het belangrijk dat je de kaarten nog naar wens kan aanpassen en dat is hier zeker het geval. De tool is ook handig in gebruik.

correcte service

de afdrukken wenskaarten beantwoorden aan gevraagde. Foto van goede kwaliteit.

Mooi voorbeeld kaart, maar de echte veren zijn niet zo mooi.

Ik bestel een kaart met een veer, als voorbeeld kaart kwam het prachtig toe. Toen ik mijn uitnodigingen bestelde met de veren, die ik zelf nog moet plaatsen, zien de veren er helemaal niet zo mooi uit als op het voorbeeld kaartje. Dit vind ik heel jammer! Verder zijn de kaartjes wel mooi.

Correct

Uitstekende service en snelle levering,nooit problemen met bestelde producten!

Snelle en kwalitatieve levering! Steeds leuke en nieuwe producten in het assortiment, top!

Topkwaliteit, snelle levering en proper ingepakt zodat er geen schade kan zijn aan de kaartjes.

Envoi super rapide et qualité d'impression excellente

Vlot programma om kaartje te maken en tijdige levering.

Vlot programma om kaartje te maken en tijdige levering.

Mooie afwerking. TOP!

Op tijd geleverd.

Vlot

Zeer efficiënt

Heel gebruiksvriendelijk, efficiënt en vlot

Zeer tevreden!

Heel goed! Goeie kwaliteit van het papier en de afdruk!

Snelle levering, super kwaliteit, gemakkelijk te maken.

Prachtige fotokaarten en goede service

Altijd tevreden van de bestelde kaarten, goede kwaliteit. Fijne klantenservice.

Snel

Na de proefdruk van ons kerstkaartje bestelde ik op zondag avond het aantal kaartjes dat we nodig hadden. Na 2 dagen waren ze al geleverd en in goede kwaliteit. Prijs kwaliteit is correct en wat een snelle service

Zeer vlot

Tip top in orde

Kwaliteit was deze keer ondermaats

Normaal altijd heel tevreden. Nu was de kwaliteit niet goed. Voor die prijs verwacht ik beter. Klantendienst was begripvol, maar nam eigenlijk geen verantwoordelijkheid.

Alweer een top service!

Top!!

Tevreden vd druk maar niet vd leveringen

Bij de eerste bestelling waren er te weinig kaartjes én omslagen geleverd. Na mijn mail is het dan wel rechtgezet.

alles verliep heel vlot en de levering was "on time" !! succes

Alles verliep heel vlot en alles was prima in orde.

Hele mooie kaarten, snelle levering, top kwaliteit

Snelle bediening en altijd in orde!

Heb al meerdere keren besteld bij hun en altijd is alles mooi verzorgd en snel bediend

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200