Vreemd

Ik kreeg maar 4 van mijn bestelde kaarten juist aan op vrijdag. De rest was van een ander gezin. Ik heb onmiddellijk gebeld en op dinsdag kreeg ik de rest, juist gedrukt aan. Ik vond het heel spijtig dat er geen excuses bij het pakje zaten of iets van compensatie was ook wel leuk geweest.

Mooie kaartjes en snelle levering

Heel gemakkelijk om kaartjes te maken. Vlotte levering Enkel jammer dat mijn winkelmandje ineens leeg was.

Tevreden maar duur!

Zeer tevreden met de kaarten, wel duur! Ik dacht dat er enveloppen zouden bij zijn maar toch niet, jammer want dat is voor jullie de kost niet.

Duidelijk, overzichtelijk en correct.

Veel keuze: Voor ieder wat wils qua creativiteit maar ook qua budget. Ik heb al meerdere malen gebruik gemaakt van Tadaaz.

Leuke tool om eenvoudig zelf kaartjes te maken!

Je moet geen grafische wizard zijn om met het programma te kunnen werken. Mooie ingebouwde voorbeelden. Goede drukkwaliteit. Snelle levering.

Always happy with the service

Their site is easy to use, a lot of good options and the print quality is always very good. The excecution time is splendid - only couple of days and I already have my order at hand.

Aanrader

Heel mooie kaartjes en super klantenservice

Positief

Kwalitatieve producten en heel snelle levering.

Het was in orde

Ik heb niets aan te merken het was verzorgd de verpakking

Alles verliep vlot en correct

Perfecte service!!!

Snelle en correcte levering! Zeer betrouwbaar!!!

Eenvoudig, snel, verzorgd en top resultaat!

Eenvoudig, snel, verzorgd en top resultaat

Niet zoals verwacht

Ik heb een geurkaarten besteld met foto. Spijtig genoeg waren dit stickers die erop kleefde en was het niet in de kaars verwerkt zoals ik dacht. Daarbij plakte de sticker helemaal niet recht om de kaars en was het spijtig aangezien dit een cadeau was voor mijn dochter ter aandenken van haar net overleden opa.

Ten zeerste aan te raden

Ik koos tadaaz omdat ik helemaal zelf mijn lay out kon bepalen. De snelle levering was meegenomen. De kwaliteit van het kaartje was zeer goed.

Impression rapide et de qualité

Cartes anniversaire pour mo fils : reçu 2 jours plus tard. Très jolie et superbe qualité. Pas cher en plus. Au top

Zeer sne en correct

Zeer vlotte website, modieuze creaties, voor elk wat wils Zeer snelle levering, maximale aanbeveling!!

Heel mooi ontwerp en veel keuze!

Prachtig kaartje, veel keuze uit verschillende ontwerpen. Vlotte levering ook!

Toppie

Alles in ore

Très belles cartes de voeux

Très belles cartes de vœux et livraison rapide.

Vlotte online tool en communicatie

Vlot!

Top kwaliteit

Wij zijn enorm tevreden met onze trouw uitnodigingen top kwaliteit en snelle service .

Handige online software om het kaartje te maken. Zeer goede kwaliteit van print en papier. Zeer snel geleverd en deftig ingepakt. Dik in orde en wij bestellen hier zeker opnieuw onze Kerstkaartjes.

Afdruk zéér kwalitatief; website onvoldoende intuïtief

Beste Ik weet niet waarom, maar ik kreeg een totaal andere layout toegestuurd als diegene die ik verwacht had. Gelukkig was het geen probleem: door de afdrukken in de breedte doormidden te knippen, had ik twee kaartjes voor de prijs van één. Ook vorig jaar ondervond ik problemen, met de hulp van de helpdesk raakte het opgelost. De afdrukken zelf waren van uitstekende kwaliteit, dus ik blijf klant. Beste groeten

Mooie druk, snelle levering!

Er werd een mooie filter op mijn foto gebruikt. Deze maakte de foto meer retro. Zeer geslaagd! Voor het weekend besteld en ontvangen op maandag. Super!

Een leuk gepersonaliseerd kado in geen tijd geleverd.

Heb een leuke’persoonlijke’ schatkist voor mijn kleinzoon besteld. Snel en gemakkelijk besteld via de site en bovendien binnen de kortste tijd geleverd.

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200