Prachtige ontwerpen en top service

Mooi ontwerp en tof dat je een proefversie kan vragen. Super gemakkelijk zelf aan te passen en te verbeteren.

mooi maar duur

levering

De levering was snel, de uitvoering was correct. Vond het ook fijn dat ze er mijn op hebben gewezen dat de afmeting in België twee zegels nodig had. Dan kon ik het formaat nog veranderen. De melding had misschien wel vroeger gekund!

Uitstekende klantendienst

Zeer tevreden van de klantendienst! We hadden twee dezelfde fotoproducten besteld. Een van de twee had een groene streep in de rechteronderhoek. We hebben dit laten weten aan de klantendienst van Tadaaz en meteen stelden ze voor om een nieuwe foto op te sturen. Het eindresultaat is prachtig.

mooie afwerking, stipte levering

zeer mooie afwerking, stipte en snelle levering

Heel mooi resultaat en snelle levering

top

We hebben vorige keer een probleempje ervaren met de kwaliteit van ons kaartje (met foto): de nazorg was toen wel erg goed. Onze kerstkaartjes (de laatste bestelling) was over heel de lijn top!

Altijd netjes inorde.

Prima dienstverlening.

zeeer goed en correct en vlug

zeeer goed en correct en vlug!!!!! een aanrader en dank u

middelmatig

geen enveloppen ontvangen ,beetje raar en duurder dan andere sites blijkbaar achteraf vernomen

Doen wat ze beloven. Kwalitatieve afwerking!!

Goede service, goede.kwaliteit.

Origineel

Toffe ervaring om zelf kerstkaarten te ontwerpen. Kaarten werden ook heel snel geleverd.

Top service, eenvoudige site, veel keuze

Eenvoudige site, veel keuze, super snelle service!

Snel

Snel

gebruiksvriendelijk

Ik heb weinig lay out vaardigheden en toch ben ik erin geslaagd om een mooi kaartje te maken met behulp van een sjabloon. ik sukkelde een beetje met proefversies.

vlot en goed

kaartje is goed en mooi, vlotte levering, alleen had ik een probleem na het opladen van foto: foto was te groot waardoor een gedeelte buiten de rand kwam. Ik slaagde er niet in om dit op te lossen en vond niet direct een functionaliteit om de foto te verkleinen.

Gemakkelijk, mooi en snel.

Heel gemakkelijk om een mooie kaart te maken die ook nog eens snel en goed geleverd wordt!

Snel, correct en zeer kwalitatief!

Jullie hebben een mooie keuze van kwalitatieve kaarten. Eens de kaart gemaakt en besteld is een zeer snelle levering. Alles gebeurt zeer juist en correct. Als ik dan toch een minpuntje moet geven zou ik zeggen dat het invullen van eigen tekst op een kaart zeer moeilijk verloopt. De tekst verspringt of je kan geen alinea’s maken of… dan begint het steeds opnieuw en hopen dat alles reageert.

Beste kwaliteit, mooiste designs

Hulp verkregen met het design via customer care over kleur van geschreven tekst en gouden kleur. tip: iPhone foto’s zijn voldoende van kwaliteit

Mooi gemaakt!

Alles was zeer mooi gemaakt! Alleen zeer spijtig de geurkaarsen met foto kosten al wat redelijk, en ze waren niet allemaal mooi afgewerkt. Sommige hingen er scheef op of met allemaal plooien in de foto.

Prachtige kaarten uitstekende kwaliteit.

De kaarten zijn snel geleverd . En de kwaliteit van de kaarten is echt prachtig.

Prachtige kerstkaartjes!

Mooie kerstkaartjes op stevig dik papier. Enkel jammer dat de bijbestelde enveloppe klevers niet zo goed kleefden en snel los kwamen.

Practige kerstkaarten, snelle service

De resultaten zijn echt van goeie kwaliteit.

Alles verliep correct, van maken tot levering! Zeer blij met het resultaat

Vlot, correct en snel

Alles ging vlot, correct en snel.

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200