Hoogstaande kwaliteit supersnel geleverd!

Ondanks de drukke kerstperiode werden mijn fotokaarten op 4 dagen afgeleverd. Perfecte afwerking, mooie druk van de tekst en stevig papier. Enkel de kleuren vielen wat warmer uit dan bedoeld, maar dat kan ook aan de gekozen papiersoort liggen. Conclusie: zeer tevreden!

Ok maar niet zo duidelijk

Ik zou de sluitzegels nog terugbetaald krijgen want die waren niet op voorraad. Er is geen communicatie leer rond geweest. Hoe gaat dat dan? Mvg, Heidi

Altijd vriendelijk bij vragen

Enorm tevreden vlugge behandeling en mooie kaartjes

Supergoede service en supersnelle levering!

Ik ben al jaren zeer tevreden van Tadaaz. Supermooie kaartjes, supergoede service en supersnelle levering!

Vlot en kwalitatief

Ontwerpen, bestellen en ontvangen verloopt makkelijk en vlot.

Mooie kwaliteit

Snelle respons, mooie kwaliteit

We hadden een probleem met de kerstkaartjes die niet geleverd geraakten. 1 mailtje gestuurd en onmiddellijk respons, opnieuw geprint en opgestuurd. Super service en mooie kaartjes.

Mooie en snelle service

Veel mogelijkheden voor eigen inbreng, mooi gedrukt en snel beschikbaar.

Alles top!

Vlotte service, snelle levering.

Zeer vlugge correcte levering.

Snelle service en degelijke kwaliteit

Op vrijdag besteld, op dinsdag geleverd. Betreft degelijke kwaliteit. Wel jammer, 60 stuks besteld met envelop, maar 55 enveloppen ontvangen.

Mooie kaartjes en zeer snelle en correcte service en verzending.

Mooie kaartjes en zeer snelle en correcte service en verzending.

Snelle levering, mooie resultaat

Onze geboortekaartjes en envelopes besteld via tadaaz. Binnen 2 dagen waren ze klaar om op te halen. We zijn heel blij met het resultaat! (Ook fantastisch dat je een proefdruk kan laten maken!)

Snel en mooi resultaat.

Snelle levering en mooi resultaat.

Snel en gemakkelijk!

Gemakkelijk online te ontwerpen en bestellen. Snel geleverd in de brievenbus en alles was meteen in orde. Top!

Vlotte service en grote keuze

Gebruiksvriendelijke website om zelf zaken te ontwerpen. Nadien een vlotte en correcte service om de bestelde zaken tijdig te leveren. Zeker een aanrader!

Super snelle service en mooie kaartjes

Super snelle service en mooie kaartjes

Gemakkelijk en snel geleverd

Ons idee kwam eigenlijk nogal laat, 5 dagen voor Kerstmis.. kortom Tadaaz zorgde ervoor dat onze kaartjes toch nog op tijd kwamen, oef. kwalitatieve en betaalbare fotoprints, op tijd geleverd, super toch? Wij waren alleszins zéér tevreden van het resultaat zowel als van de service! Jullie horen nog van ons

Mooi!

Mooi resultaat! Snelle levering!

Perfect cadeau

Snelle levering en een hele mooie afwerking. Mooi fotokalender !

Ok

De kwaliteit van de kaartjes kon iets beter. Ik vond het jammer dat het logo in de enveloppe staat. De kaartjes waren wel snel toegekomen.

Snel en goede kwaliteit.

Snelle levering en goed kwaliteit. Handige tool om je eigen creaties mee te maken

Kaartjes ok, maar levering een ramp

Ik bestelde de kaartjes op woe 17 dec, ze kwamen aan om di 23 dec!

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200