Snelle afhandeling en goede kwaliteit.

Digitaal handig omje kaart samen te stellen.

Topservice

Snel klaar!

Snelle levering en mooie producten

Keuze uit vele mooie producten. Snelle levering en altijd heel goed ingepakt om geen schade op te lopen.

De perfecte kerstkaart!

De kerstkaart was heel mooi gedrukt! 1 dag na bestelling werd alles al opgestuurd. Perfect

De kerstkaartjes maken ging gemakkelijk en vlot en ook super snel geleverd. Goede kwaliteit.

Ruime keuze

Ruime keuze van artikelen, eigen ontwerp, snelle levering.

Mooie kwaliteit, te weinig enveloppen

Mooie kwaliteit vd kaartjes echter waren er te weinig enveloppen geleverd.

Snelle en correcte service

Snelle en correcte service

Vlotte bestelling en afhaling

Makkelijk en snel te bestellen en heel snel klaar om af te halen

Alles tip top verlopen en inorde

Mooi geboorte kaartje besteld bij tadaaz, ook dag na geboorte al in huis. Heel tevreden over onze bestelling

Heel mooi

Telkens prachtige kaartjes

Mooie ontwerpen om uit te kiezen, en met simpele tools kan je het helemaal persoonlijk maken. Eigen foto’s of zelfgeschreven tekstjes zijn makkelijk toe te voegen. Snelle levering waardoor onze kaartjes steeds op tijd bij de familie en vrienden zijn.

Een kaartje zoals ik het had gewild. Perfect en vlot

Ruime keuze, snelle service, veilig verpakt !

Heel mooie kwaliteit van de foto en van het papier. Supersnelle service.

Kwaliteit en service

Tadaaz stelt nooit teleur

Uitstekend!

Zoals altijd snelle levering en top kwaliteit! Tot snel!

Service op hoog niveau

Bij een kleine drukfout werden mijn verkeerd gedrukte kaartjes probleemloos en gratis herdrukt. Zonder discussie en op recordtijd.

Jammer van de namen

De namen op de kerstkaart zijn erg klein uitgevallen , onleesbaar. Ik had getracht het lettertype aan te passen maar dan vielen ze in de strik. Dus ik dacht dat r wel zou meevallen. Erg jammer voor toch niet zo’n goedkope kaart. Verder wel leuke concepten maar weer niet of ik n volgende keer zou bestellen.

Toffe producten en een prima service!

Mijn artikel was gebroken toegekomen maar dankzij de snelle service krijg ik snel een nieuwe toegestuurd. Bedankt

Snel en mooie kwaliteit

De website werkt eenvoudig, Twee dagen later een berichtje dat alles klaar staat om af te halen. Top service!

Heel mooie kaartjes

De postbode had het in tuin gelegd en alle kaartjes waren nat. Papieren verpakking houdt geen regen tegen. Het was effe schrikken dus.....

goede service en snelle accurate informatie

Zeer goede en snelle informatie.

Vlotte levering, mooi product

Fantastisch!

Mooie realisatie en vlug geleverd.

Zeer snelle service

Mooi gedaan Snel geleverd