Au top!

Super rapidité pour la livraison ! L'outil de personnalisation est très complet !

Zeer goed!

Toffe producten, mooie resultaten.

mooie resultaat !

ik heb buttons besteld en die zijn mooi gemaakt en binnen aanvaardbare tijd geleverd. ben een tevreden klant!

Mooie afwerking van onze huwelijkskaarten!

Snelle en correcte levering! Mooie afwerking! Tevreden!

Un seul mot: PARFAIT

Personnalisation facile, créations faciles à retrouver et à modifier. Qualité de l'impression, du faire part, comme de la dorure: parfait! Délais de livraison correct. Très satsifaite de tout! Ça fait plaisir de pouvoir leur faire confiance pour leur confier nos projets si importants à nos yeux!

Au top

Très contente des faire-parts. Arrivés très rapidement.

Snelle service en kwaliteit

Perfect product zoals weergegeven op de site

Envoi rapide et impression de qualité

Outil de personnalisation très facile, résultats parfaits

Alles verliep prima.

Alles verliep prima, zoals elk jaar.

Uitstekende service

Mijn kaartjes waren nog beter dan mijn verwachtingen!

Wat een service!

Op woensdagavond besteld en vrijdagmorgen aan huis geleverd. Bovendien topkwaliteit! Wat goed is mag en moet gezegd worden!

Bonne qualité

J'ai pu customiser mes cartes sans problème et la qualité finale est vraiment superbe.

Snel en goede kwaliteit!

Snel en goede kwaliteit!

Mooie producten, jammer van de hoge leveringskosten.

Wij zijn supertevreden over het ontvangen product. Dit is heel mooi afgewerkt. Toch vinden wij de verzendkosten té hoog, zeker als je denkt dat je een bestelling van meer dan €100 hebt gedaan.

Super van kwaliteit en snelle levering

Het gaat heel gemakkelijk om zelf je kerstkaarten te maken op Tadaaz. Snelle levering aan huis. Goeie kwaliteit

Impeccable, belle qualité et service rapide

Première expérience réussie. Très contente du service et de la rapidité. À recommander.

Slechte prijs kwaliteit

Kaartjes van mindere kwaliteit dan verwacht. €20 voor een kleine geurkaars, waar je dan zelf je foto nog moet opkleven… Zijn geld niet waard.

Faire-parts de qualité et livraison express

Faire-parts de naissance de très belle qualité, rendu impeccable ! Nous les avons reçu le lendemain de notre commande.

Redelijk

Jammer als je belt onmiddellijk na het plaatsen van je bestelling, met de vraag dat je ondanks het grondig nalezen toch nog een foutje merkte, ze de bestelling niet meer kunnen tegenhouden. Moest een 2e bestelling plaatsen (wel een code gekregen voor korting). Het toppunt is dat mijn 1e bestelling na 7 dagen nog altijd niet is toegekomen en mijn 2e bestelling de dag erna. Begrijpen wie begrijpen kan

Heel correct en snelle levering

Superservice!

Heel snel geleverd en prijs-kwaliteit = top. Bij onze bestelling was er iets verkeerd ingepakt (20x witte zeepjes i.p.v. 10x witte en 10x blauwe zeepjes). Na contact met de klantenservice, werd er heel snel gehandeld en had ik de volgende dag de 10 blauwe zeepjes in huis. Stickertjes waren door het inpakken helemaal gekreukt, niet mooi om zo te gebruiken. Ook deze kreeg ik opnieuw toegestuurd. Heel fijn!

Professionele service

Mooi afgewerkte kaarten. Heel vriendelijke klantenservice. Zeer professioneel en correct. Een aanrader!

Snelle levering en goede kwaliteit met mooie afwerking

Excellent service

Rapidité, qualité, service après-vente au top. Je recommande!

Snelle en uitstekende service

Zoals steeds super geholpen door Barbara van de klantendienst. Binnen een paar dagen hebben we onze bestelling ontvangen.

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200