Alles naar wens

De doopsuiker was zoals gewenst.

Écriture trop petite pour des invitations

Écrit trop petit ..apeine lissible

snelle levering, mooie kwaliteit

enig minpunt: waarom kan men bij zelf ontworpen kaart geen donatie toevoegen?

geslaagd

In hele korte tijd mijn kaartjes gekregen. Zoals vorige keer top kwaliteit. tevreden klant

SUPER

Altijd tevreden en mijn bezoek ook!

Ze hebben mij goed geholpen om ee´ product af te werken En waren heel behulpzaam

Facile, pratique et beau résultat

La réalisation fut facile, j ai pu y revenir dès que besoin. Le choix était grand et nous avons même pu changer d'avis en cours de route :-) Nous avons reçu nos faire-parts assez vite et le résultat fut très chouette. Nous recommandons à 100%

Super faire-part

Super service après vente

Zeer goed!

Ik heb al enkele bestellingen gedaan en al elke keer super tevreden van geweest! Super mooie dingen en heel veel keuze op jullie website!

De bestelling kwam correct en tijdig aan.

Wij zijn heel tevreden!

Te duur

Ik vind ze wel wat duur en dan zitten er nog geen enveloppen bij.

Jammer dat er nu pas plexi kerst kaarten zijn uitgekomen

Ik voorzie me tijdig op de nieuwjaarskaarten. Heb de gedrukte exemplaren reeds in mijn bezit. Jammer dat er nu mooiere zijn bijgekomen aan de collectie Mvg Nathalie

Superservice!!

Supersnelle levering en heel mooi gemaakt!

Alles was in orde en heel snel klaar

Tevreden

Super service, alles in orde zoals ik het wenste.

Dit jaar kwaliteit niet zo mooi.

Supersnel en proper geleverd

Online mijn keuze van wenskaart gemaakt, gepersonaliseerd en bestelling geplaatst. Een paar dagen later mocht ik alles reeds ontvangen. Supersnel dus.

Steeds dik in orde!

Dankzij tadaaz op een snelle makkelijke manier weer een Prachtige kalender samengesteld met foto's voor de grootouders. Net als onze kerstkaarten die ook weer zullen stralen in de huiskamers. En....super snelle correcte levering.

Vlotte service en zeer toegankelijke website

Kaartjes zijn prachtig maar door verzending met post zijn de bovenste 3 en het onderste kaartje van het pakje beschadigd aan hoek van het kaartje.

Handige site en resultaat is wat ik verwacht had.

Heel handige site om eigen creatie te maken. Vlotte afwerking ivm betaling. En correcte aflevering. Zeer tevreden.

Zoals altijd: geweldig!

Heel veel keuze en het eindresultaat is altijd exact zoals het voorbeeld! Prima service en snelle levering!

Valisette

Envoi rapide- reçu en bon état - Bravo

Niet zoals verwacht

Kaartje was mooier en duidelijker op het voorbeeld Bij levering zelfs 2 kaartjes met een kreuk

Parfait !

Faire-part naissance magnifique livré rapidement

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200