Positief, goede service

Via de chat stelde ik een vraag ivm mijn eigen ontwerp kaartje, ik werdt snel en correct verder geholpen. De levering was netjes, we kregen zelfs meer kaartjes dan we besteld hadden.

Mooie brooddoos en snel geleverd.

Collega uit de bib gaat in het onderwijs en voor haar deze brooddoos besteld. Ze was er heel blij mee.

Topkwaliteit en snelle afhandeling

Handige editor, snelle levering en topkwaliteit. Bedankt!

Schitterende kwaliteit, scherpe prijs

Handig kant en klare voorbeelden om te bewerken. Goede kwaliteit aan een goede prijs.

Correcte behandelin

Het resultaat beantwoordde volledig aan de wensen

Super !

Prachtige geboortekaartjes! Goede service ! Wij zijn fan

Topservice

Vlotte communicatie

Fijne ervaring. Goed, snel antwoord gekregen via mail. Super vriendelijk ook. Goede kwaliteit, aanrader!

Relatief grote vrijheid in termen van gepersonaliseerde kaartjes. Alles was op tijd, geen lange levertermijnenen.

Elle était géniale

Je suis très satisfaite de la boule de neige personnalisé, franchement rien à dire j’ai trop aimé merci beaucoup

Magnifique & de superbe qualité

De beaux produits avec un jolie fini

Doopsuiker

De suikerbonen die ik heb besteld waren voor een groot stuk beschadigd.

Vlotte en correcte service

één minpuntje twee maal een kortingscode gekregen die niet werkt jammer.

Parfait

Travail réalisé avec precison, répondant aux demandes du client, délai de livraison plus que acceptable Très très heureuse du résultat des créations

Alles naar wens

Uitstekende service, goede website, fijne medewerkers.

Super rapide et très beau rendu

J'aime beaucoup le large choix de modèle. C'est top de pouvoir faire 2 échantillons à 1€. J'ai été livrée très rapidement et les remerciements donnent vraiment bien. Merci !

Top producten!

super snelle service, heel kwaliteitsvolle afwerking, gemakkelijke website.

PARFAIT !!!

La création de faire-part à son goût est facile. La livraison est très rapide et la qualité est parfaite. Nous avons reçu nos magnifiques faire-parts et ce pour un prix tout à fait correct étant donné la qualité. Je recommande Tadaaz à 100 %.

Parfait !

Très belle impression et livraison rapide et soignée

Topkwaliteit

Ik kom zeker terug!

Top service !!!

Één foutje in de kleur van de druk. Na 1 mailtje onmiddellijk alles in orde. Bedankt voor de service!!!!

Bonne qualité

Très chouette faire-part de naissance, très bonne qualité d'impression. En revanche, il serait judicieux de préciser que l'assemblage doit être réalisé par nos soins.

Excellent

Des très jolie travaille, services téléphoniques pour finalisé parfait l’envoie très rapide déjà lendemain c’est arrivé !! Juste parfait

Heel tevreden

Heel snelle levering