Gaan overzichtelijk en vriendelijk tewerk.

Mails worden snel en vriendelijk beantwoord. Kaartjes en stickers zitten mooi verpakt. Website is overzichtelijk. Aanbevelingen aan Tadaaz: meer papierdiktes aanbieden + mits meerprijs snellere koerierdienst aanbieden.

Perfect!

We bestelden onze geboortekaartjes via Tadaaz. Ze werden snel geleverd en zijn prachtig. Er zat een geschenkje bij in de doos, wat een leuk me verrassing was. Wij bestellen zeker opnieuw via Tadaaz!

Correcte service

Ok

Snelle levering en perfecte kwaliteit!

1ere commande parfaite, 2eme commande décue

J'ai fait 2 commandes sur le site. La 1ere commande etait vraiment parfaite, c'etait une grosse commande, les faire-parts ont été emballés avec soin et il y avait meme un cadeau avec le colis, vraiment parfait ! La 2eme commande était decevante, il y a avait seulement 25 faire-parts donc ça a été envoyé sous forme de lettre sans précaution à l'intérieur, du coup 3 faire-parts ont été abimés dans les coins et en plus l'impression des photos n'a pas été respectée... Donc avis mitigé !

Faire part de naissance magnifique

Réalisation de faire part de naissance très facile, résultat final similaire au prototype élaboré sur le site. Expédié très rapidement reçu sous 2jours. Très heureuse, merci beaucoup tadaaz

Snelle service, mooie geboorteprints

Ondanks een niet zo goede eerste ervaring met Tadaaz in 2020 heeft de mooie korting die ik ter compensatie kreeg me ervan overtuigd toch nog een keer met Tadaaz te werken en de tweede ervaring was heel erg positief! Snelle service, handige online tool om kaartjes en andere prints te ontwerpen, snelle levering en duidelijke, snelle communicatie van de medewerkers. Er zat ook een cadeautje voor de baby bij de kaartjes, een leuke verrassing! Bedankt!

Veel mogelijkheden om zelf nog creatief te zijn. Super mooie ontwerpen. Kwaliteit top !

Heel mooi product

Ben heel tevreden met het product, is helemaal naar wens. Levering als levertijd heel correct. Voor herhaling vatbaar!

Super snelle service en contact

Mijn proefdruk voor het geboortekaartje heb ik snel ontvangen en toen ik een artikel wou retourneren heb ik het aankoopbedrag dezelfde dag nog terug gestort gekregen! Ook het contact tussen mij en het bedrijf is super vlot en vriendelijk verlopen! Ik kijk al uit naar de geboorte van mijn dochter om het uiteindelijke kaartje te kunnen bestellen en ontvangen!

Mooi product!

Mooi gepersonaliseerd degelijk materiaal

Prima service, heel snel en correct!

Supergoede service, heel snel en correct. Doch een klein minpuntje: met het geboortekaartje waren de touwtjes niet allemaal even netjes (jammer om zo te moeten presenteren vooraan aan het kaartje) en er ontbrak er ook eentje.. Verder niks te klagen, top!

Very good customer support

Very helpful customer support. Nice designs. I would just welcome that each design is available in other formats too (eg labels snd stickers besides geboortekaart) so that one can make a full collection with the same design.

Heel mooi afgewerkt product, snelle levering, veel keuze.

Kaartje zelf ontwerpen wa handig hoewel het soms toch allemaal wat tegenwerkt maar eens het af is, zijn de kaartjes zeer snel bij jou! Ik maak er in de toekomst zeker nog met tadaaz

Na 24u waren de geboortekaartjes van eigen ontwerp al klaar en mochten ze opgehaald worden. Bij ophaling was het verwarrend met het adres. We werden steeds naar de achterkant van een gebouw gestuurd. Maar super content van de kaartjes. Goeie kwaliteit en mooi gedaan.

Mauvaise qualité de papier

Je m'attendais à avoir un papier avec un grammage beaucoup plus important afin d'emballer mes savons. On s'est retrouvé avec une "bête" feuille d'imprimante... Au final je regrette amèrement mon achat! Cela revient à très cher pour cette qualité. Je ne recommanderai vraiment pas vos services !!!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Positief

Mooie moderne ontwerpen en snelle bediening

Super contente

Livraison hyper rapide Qualité au top Site facile d usage

Snelle service en topkwaliteit.

Mooie kleuren en topkwaliteit en snelle service.

Snel ontvangen heel mooi

Ik heb nog geen enkel keer ontgoocheld geweest altijd zeer tevreden als ik iets laat maken bij jullie

Faire-part

Faire part recu très rapidement. Très beau travail. Petit problème d'expédition lors de ma commande précédente je tiens à souligner l'efficacité du service après vente.

super snelle en vriendelijke service

Ik wou een andere combinatie dan weergegeven op de website. Na een mailtje werd dit speciaal ontworpen en 2 dagen nadien had ik de koffertjes al. Super!

Zeer duidelijk en snelle levering!

Heel snel en mooie materialen

Snelle levering en alles heel netjes verpakt, kwaliteit en lage prijs

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200