Zoals verwacht en vlotte levering.

Een aanrader

Supevlotte, snelle service en mooi kaartje afgeleverd

Dankjewel voor de vriendelijke, eerlijke klantendienst. Wij zijn erg te tevreden en zullen jullie bij onze familie en vriendenkring aanraden !

Très bonne qualité et rendu !!!

Zeer verzorgd

expérience nickel

Superbes faire-parts (nous avions commandé des échantillons préalablement pour nous décider), l'impression est sans défaut sur tous les exemplaires et envoie très rapide (commandé un samedi, reçu du mardi matin par la poste).

Perfecte info en service

Correct

Heel tevreden over mijn bestelling zoals altijd.Een heel goede site voor kaartje te bestellen

Fijne website

Ik bestelde geboortekaartjes en bijpassende uitnodigingen voor de babyborrel. Makkelijk om zelf je kaartjes naar wens te maken en vlotte levering enkele dagen later.

Good service and products

Very good service, fast delivery, good quality products!

Snelle service, goede kwaliteit!

Wij hebben testkaartjes besteld samen met stickers en enveloppen. Van zodra ons zoontje geboren is zullen onze geboortekaartjes hiervandaan komen

Bij tadaaz 2 houten paneeltjes besteld met opschrift. Op het ene was het moeilijk leesbaar en dit doorgegeven aan de klantendienst. Na een foto te hebben doorgestuurd hebben zij meteen een nieuw en duidelijk exemplaar opgestuurd. Heel goede en correcte service en de paneeltjes zijn prachtig. Bedankt!

Zeer tevreden !

Zeer tevreden !

Gemaakte uitnodiging was zeer mooi, aangenaam verrast bij ontvangst

Première commande pour moi.

Cite agréable et facile d’utilisation. Commande et transaction rapide. Produits de qualité ! Merci.

Vlotte levering,

Het is moeilijk om verschillende stickers / kaartjes in hetzelfde thema te maken. Je kan de layout van bvb de bellenblazer niet kopiëren naar een sticker of naar een andere versiering. Hierdoor zien ze er allemaal een beetje anders uit.

Van ontwerp, rot proefdruk en bestelling! Mooi resultaat!

Leuk dat je zelf kunt ontwerpen en dat er voorbeelden worden gegeven. De proefdruk gaf ons dan echt een beeld van hoe de kaart zou worden. Na de laatste aanpassingen en de bestelling, viel het pakketje al na 2 dagen in de brievenbus. Topservice!

Joli choix et belle qualité de faire part

Envoi rapide et soigné. Qualité top.

Snel en correct

Très bonne qualité

Très simple a commander et très vite livrer

Kwaliteitsvolle prints en correcte levering

Mooie ontwerpjes en leuke accessoires. Je vind altijd wel een ontwerp dat beantwoord aan de eigen smaak

Zeer vlotte communicatie, levering,…

We hebben prachtige uitnodigingen besteld en ontvangen. Alles ging heel vlot!

Génial !

J’ai fait appel à vos service à la naissance de mon fils et j’ai été tellement satisfaite que toute la décoration du baptême a été faite chez vous ! Je recommande x1000, superbe qualité et facile à personnaliser.

Bijzonder snelle levering

Het drukwerk dat ik bestelde werd zeer snel en correct geleverd.

Heel mooi materiaal die snel geleverd werd☺️

Het was fijn om met deze geschenkjes mijn collega’s te verrassen. Ze waren er heel blij mee. Dankje ☺️

Snel en gebruiksvriendelijk

In een mum van tijd had ik het bedankkaartje voor de geboorte van onze dochter opgemaakt. Nog even bewaren om een nacht over te slapen, volgende dag besteld en nog een dag later in de bus. De pixels op het gedrukte kaartje zijn net iets minder dan wat op het scherm te zien was, beetje spijtig maar al bij al een heel mooi resultaat op zeer korte tijd.

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200