Professionele service

Kwaliteitsvol en snelle levering. Gemakkelijke formats.

Vlotte en correcte afhandeling

Vlotte en correcte afhandeling

Mooi product

Tadaaz gaf structuur aan mijn chaotisch idee.

Ik was nogal laat, maar met Tadaaz is dat geen enkel probleem… Super tevreden met het resultaat!

Geweldige kwaliteit

De geleverde producten zijn van een zeer goede kwaliteit! Je krijgt werkelijk wat je besteld hebt.

Snel Correct Mooi Kwalitatief

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prachtig

Op advies van een collega kreeg ik jullie site. Prachtig resultaat en heel snelle levering.

Perfect zoals altijd!

Blij met het resultaat, net zoals verwacht! Heel tevreden

Zeer mooie lay-out!!!

Heureux d avoir choisi de travailler avec tadaaz

Choix très vaste, il y en a pour tous les goûts, et le résultat est plus que parfait!!!!!! De plus nous étions déjà très en retard au niveau de la création des faire parts et le délai de fabrication et d expédition est très court!!!!!! Le résultat est vraiment top!!!!!! Nous sommes ravis d avoir choisi Tadaaz!!!! Et nous le recommandons !

Correcte service, kwaliteit kan beter

Ik ben zeer tevreden over de service, website en levertermijnen. Qua kwaliteit van de producten blijf ik wat op mijn honger zitten. Drukwerk kan mooier. De bestelde bloempotjes zouden roze zijn van kleur, maar lijken eerder bruin. Uiteindelijk betaal je flink wat geld, dan mag de kwaliteit ook in verhouding zijn…

Très beau fini et très beau produit

Juste magnifique comme produit et comme fini Le seul petit BEMOL est que l'échantillon est envoyé fini alors que les produits fini doivent être assemblés. Ou sinon service et finition top

Enchantée de mes faire-parts de mariage

Mes faire-parts de mariage sont exactement comme je les avais imaginé. Le seul reproche que je puisse faire est que l on ne peut pas sauvegarder un projet.

Duidelijk, overzichtelijk

Eenvoudig een kaartje laten maken

Faire-part naissance

Parfait ! Facilité de création, qualité d’impression et service de livraison express’ ! Je suis super contente de ma commande.

Snelle levering, kwaliteit zeepjes minder

Het bestellen en leveren verloopt zeer vlot. Ik bestelde de kleine keramieken bloempotjes. Deze zijn leuk en van goeie kwaliteit. Ook de zeepjes werden nabesteld, maar helaas zijn deze ontgoochelend. Ze zijn zeer klein en scheef gesneden, waardoor deze goedkoop overkomen.

Goede en snelle service

Goede website en service

Altijd goede levering

kaartjes zijn niet mooi

de kleur van de foto op de kaartjes is niet mooi en anders dan bij het ontwerp. de foto valt veel te donker en rood uit. prijs/kwaliteit: veel te duur dan!

Super makkelijk!

Mooie prijs kwaliteit, snelle levering en de website is makkelijk in gebruik.

Snelle levering en top kwaliteit!

Eerste maal via tadaaz besteld en heel tevreden met de kwaliteit en de service.

super tevreden!

Eerste pakket niet aangekomen maar ze hebben opnieuw verstuurd

Mijn eerste pakketje kwam maar niet aan en ik kon het ook niet volgen. Op mijn online klacht hadden ze wel gereageerd maar die reactie was eerst niet tot bij mij geraakt. Uiteindelijk hebben ze een nieuw verstuurd met track & trace en dit is vlot aangekomen. Heel mooie tanddoosjes en enkele wenskaarten als verontschuldiging voor de verloren geraakte bestelling. Bedankt! Mijn zoontje kan alvast zijn eerste uitgevallen tandje veilig bewaren.

Snel correct en supermooi

Super tevreden