geslaagd

Het kaartje voor de communie van mijn dochter is echt super goed gelukt. Afgeronde hoekjes, zwart-wit foto en oud-roze kaartje, de maks. Ook een hartje toevoegen tussen 2 tekstjes door was makkelijk en maakt het geheel af. Enveloppe heeft een andere kleur roze dan het kaartje, als we dan toch willen muggeziften :)

Mooi design!

Wij waren enkel wat teleurgesteld door de vouwplooien in onze uitnodigingen. Die waren niet duidelijk en zodoende hadden de kaarten lelijke vouwen. (De inkt bladerde zo af)

Excellent service

Très heureux du service et de la qualité du produit. Service client très réactif et livraison rapide.

Super snelle sevice

Veel keuze

Alles perfect geleverd zoals het hoord te zijn

Ik zal zeker in de toekomst nog gebruik van maken prijs /kwaliteit heel tevreden .

Alles prima inorde.

Vlotte service Prachtig resultaat. Zeer goed verpakt.

Conforme à nos attentes

L’envoi a été rapide Les faire part sont comme l’échantillon Le prix est correct

Zeer mooie uitnodigingskaartjes

Zeer goede service en zeer mooie kaartjes.

Super ervaring!

Alles tiptop inorde. Mijn eigen ontwerp mooi uitgevoerd Prijs-kwaliteit heel goed. In minder dan 6uur tijd, lag alles mooi verpakt klaar om af te halen. Niets om op aan te merken!

Deskundig

De bestelling vlot geleverd met een heel mooi resultaat vh ontwerp

Super tevreden met het resultaat

Nice producto and nice service

I was happy to fine those rubans in your shop. It is was I was looking for. The product is really nice, the colors and then the service also very good and fast.

Très bonne qualité et très bon rendu!

Site avec pas de choix! Pas d'expérience direct avec une personne mais site facilement utilisable.

Eerste bestelling van vele - prima service

Wawww

Zooo dankbaar dat jullie mij stap voor stap geholpen hebben

Vlot verlopen

Vlot verlopen.

Mooi resultaat en zoals het beschreven was

Prachtige uitnodiging

Zeer mooie uitnodigen gemaakt, Als ik een vraagje had kreeg ik bijna onmiddellijk antwoord.

super mooie kaartjes

een vlotte service en mooi gemaakt en een heel aanvaardbare prijs

Supermooie kaartjes

Correcte en snelle service

Snel en mooie kwaliteit.

Uitstekende service

Gemakkelijke website, snel leverbaar, gemakkelijk en gebruiksvriendelijke ophaling van pakket

Super !!!

Het resultaat van mijn bestellingen is fantastisch. Zeer snelle levering. Hartelijk dank.

Heel behulpzaam team!

Het had wat voeten in de aarde om tot een eindresultaat te komen maar het team van Tadaaz stond altijd klaar met de glimlach (allé, zo voelde het toch want alles ging digitaal.

Rien à dire, service au top !

J’ai reçu ma commande en 48h, il manquait 3 pochette de mes faire part, j’ai appeler le service après vente qui m’a renvoyer les 3 pochettes manquante le lendemain! Bravo! Je recommande.

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200