Super tevreden

Mooi design, kwalitatief, snelle levering, gewoon top!

Perfect!

Gemakkelijk, snel, mooi en correcte prijs! Een aanrader!

Topservice !

Snelle en correcte levering van kwalitatieve en knappe producten. Een aanrader!

Zoals altijd heel tevreden

De uitnodigingen zijn nog mooier dan we verwacht hadden. Steeds top kwaliteit bij tadaaz

Goede , mooie en kwaliteitsvolle kaartjes

Zeer goed en snelle levering

Enorm goede klantendienst! 125 kaartjes foutief besteld, we kregen deze gratis weer aangepast!!

Super mooie geboortekaartjes

Snelle vlotte bestelling en levering Zeer mooie kaartjes

prachtig

Zeer gemakkelijk en mooie layout om zelf uw eigen creatie te maken. En na de proefdruk zeer snelle levering. Top!!

Supersnelle correcte service!

Veel keuze, supersnelle levering... Mooi afgewerkte kaartjes. Kortom: een aanrader!

Super merci

Rapide propre exactement se que je voulais pour mon mariage je recommande et l Envoi super protégé

Prachtige uitnodiging ontvangen die kwalitatief en betaalbaar is en dan nog volledig Belgisch.

Mooie uitnodiging en lolly’s ontvangen voor mijn zoon zijn lentefeest. Op vele website’s gekeken, maar nergens zoiets gevonden als deze. Heel snelle levering en mooi, kundig verpakt. Zeker aan te raden!

Super tevreden!

Vele en originele keuzes! Makkelijk een unieke draai te geven aan een bestaand ontwerp of iets te ontwerpen geheel naar je eigen zin. Vlot bestellen op de site en een zeer snelle levering. Wij zijn super tevreden!

tres belles expirience

commander faire part de mariage , il sont magnifiques comme sur la presentation

zeer goede kwaliteit

Uitnodigingen voor communie gemaakt. Zeer goede kwaliteit en mooi afgewerkt. Iedereen zegt dat het een prachtige kaart is. Enkel het maken van de kaart toen we de naam, tekst, datum moesten zetten verliep wat moeilijker, het ging niet zo vlot, misschien daarin verbeteren, maar voor de rest zijn we zeer tevreden.

Even zoeken

Bij het invoegen van mijn eigen ontwerp in PDF bestand kon ik het niet verkleinen. Wel inzoomen maar niet verkleinen. Bij de proefdruk met de witte achtergrond zijn de randen troebel, pixels zijn zichtbaar... nochtans van een photoshop bestand omgezet naar een pdf. Het is niet duidelijk hoeveel postzegels er per formaat voorzien moeten worden in BE. Heel tevreden over de houten kist, die werd ook snel geleverd alleen jammer dat de proefdrukken hier niet bij zaten en 5 dagen later met Bpost kwamen. Er ontbrak ook de roze envelope die ik bestelde en betaalde bij het grote formaat proefdruk.

Zeer duur

Mooie kaart, wel duur en zeker als je er zelf nog moet aan werken.

Prachtige afwerking

Zoals altijd: perfecte afwerking en zeer snellen levering !

Ok

En ayant reçu l échantillon tout été déjà fait ainsi que le noeud nous pensions que toutes les faire part une fois commandé serais faite également or quel ne fut pas nôtre surprise quand nous avions du tout faire et cela n est pas précisé sur le site sinon à part ça c est nickel

Zeer teleurstellende ervaring

Voor een 30ste verjaardag had ik bij Tadaaz een gepersonaliseerde mok besteld met een persoonlijke boodschap. Helaas verliep de levering zeer slecht. Waardoor ik mijn cadeau helaas niet heb kunnen afgeven. De levering verliep via mondial relais, maar helaas heb ik noch via mondial relais noch via Tadaaz enige communicatie ontvangen over de levering en wanneer deze zou zijn aangekomen bij het afhaalpunt. Ik ben dan maar op de dag van het verjaardagsfeest naar het afhaalpunt gegaan op goed geluk. Hopende dat mijn pakket daar toch zou zijn. Helaas... Men heeft een bewijs nodig van Mondial Relais, waarover ik niet beschikte. Men kon ook geen pakket terugvinden op mijn naam. Toen ik contact opnam met Tadaaz konden zij me niet onmiddellijk helpen. De volgende dag belde ze me op en zeiden ze dat zij er niets aan konden doen en dat er waarschijnlijk iets is misgelopen met het mailverkeer. Ik heb daarom mijn mailbox zeer goed bekeken en ook mijn SPAM mailbox doorzocht, maar ik heb geen enkele mail ontvangen van Mondial Relais. Dit was een spijtige ervaring en ik zou daarom Tadaaz ook absoluut niet aanbevelen en zeker niet gebruiken als het om een grote belangrijke bestelling gaat die je zeker op tijd moet hebben (ik denk aan geboortekaartjes bv).

Goede snelle levering

Mooi afgewerkte kaartjes snelle levering. Programma wel moeilijk op gsm om mee te werken.

Tout est parfait !

Délai de livraison très court, impression parfaite. Je recommande

Parfait, j'adore.

Livraison très rapide et soigné. Produit magnifique et de très bonne qualité. Je passerai plus de commandes dans le future.

Snelle en professionele behandeling

Er was een klein foutje geslopen in mijn bestelling. Dit werd snel, vakkundig en attent opgelost. Heel tevreden

Stickers kleven niet

Heel teleurgesteld in de kwaliteit van de stickers. Deze een aantal weken geleden op de doopsuiker doosjes gekleefd ,en helaas vallen ze er gewoon af.

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200