Duidelijk en correct verder geholpen

goede service na verkoop

Onze bestelling leek niet op de drukproef die we eerder bestelden. Tadaaz heeft dit zeer mooi opgelost door de bestelling opnieuw op te sturen. Een aanrader!

Super kwaliteit!

Heel tevreden,zeker een aanrader!

Super contente

Nous sommes super contente de notre commande. Elle a été faites comme on le souhaitait. Magnifique

Geweldig!

Snelle levering en helemaal naar wens.

Altijd goed!

Ik heb al een paar keer kaartjes gemaakt op Tadaaz en telkens ben ik heel tevreden over het resultaat. Het eindproduct voldoet volledig aan de verwachting. Ook een heel snelle levertermijn! Ik kreeg de melding dat mijn bestelling wat langer onderweg ging zijn, maar dit ging over amper 1 dag. Zondag kaartjes gemaakt en woensdag alles ontvangen.

Top !

Prijs/kwaliteit super !

Fijne website, handig om kaartjes te maken, mooie voorbeelden, topkwaliteit en snel geleverd

Super blij met al mijn bestellingen!

vlotte levering

Goede service, veel kueze en vlotte levering perfecte kwaliteit

Leuke bellenblazers als verrassing voor een trouwfeest! Mooie fotokwaliteit!! Heel tevreden!

Je krijgt wat je ziet/besteld!

Alles wat ik bestelde zag er perfect uit! Hele snelle levering ook!

Fantastische website en snelle levering

Coole ontwerpen voor alle thema’s. Heb zowel al verjaardagskaarten, uitnodiging lentefeest en uitnodiging verjaardagsfeestje gemaakt. Steeds heel correcte levering en prima kwaliteit!

Mooie kaart en snelle service

De communiekaartjes waren zeer mooi en de enveloppen van goede kwaliteit.

Goede kwaliteit

Zeer blij met de kaartjes. Ze waren wel vrij prijzig. De kostprijs van de verzending vond ik echter zeer hoog voor 10 kaartjes (4,95). Zouden beter ook afhangen van het type bestelling.

Correcte levering

Ruime keuze aan producten, correcte levering .

Tadaaz heeft een duidelijke website met een zéér groot aanbod. Heel mooie designs om kaartjes te personaliseren. Ik ben een blijvende klant!

Enchantée

Parfait, sérieux, commercial et professionnel. Faire part magnifique. Au top. Je recommande

Zeer goede service

Heel erg mooi kaartje, snelle levering

Très satisfaite

Commande conforme, livraison rapide. Réponse du service client très rapide également. Je recommande à 100% et n'hésiterai pas à encore passer commande chez eux à l'avenir.

vlot met mooi resultaat

duidelijke site, eenvoudig gebruik en mooi resultaat : goede service

Snelle service Goede kwaliteit

Perfect kado

Zeer tevreden,

Alles naar wens, supersnelle service

Alles verliep zo snel als op de website werd beloofd. Goede kwaliteit. Niets op aan te merken.

Niet tevreden.

We lieten speciaal een proefdruk maken om zeker te zijn dat het goed zou zijn. De proefdruk was heel mooi en de lettertjes heel fijn vooraan op de kaart. We veranderden hier niets meer aan en deden onze bestelling. De letters op onze kaarten zijn veel dikker en bijna onleesbaar. De e's zijn volledig opgevuld, doordat ze zo dik zijn. Nochtans wijzigde ik geen lettertypes of lettergrootte. Ik probeerde tadaaz te bellen tijdens de kantooruren maar kreeg geen antwoord. Dan maar zo verstuurd. Wel heel jammer.

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200