Super service

Service au top

Envoi soigné et rapide

Très satisfaite de la commande

La Personnalisation des modèles est assez facile à faire (je l’ai même fait directement sur mon portable). J’ai reçu ma commande rapidement et en parfait état.

Super, snelle service!

Zeer tevreden!

Helaas zwarte randen op onze foto-geboortekaartjes, maar werd netjes rechtgezet

We waren enthousiast over de proefdruk. Maar helaas hebben al onze bestelde geboortekaartjes met foto zwarte randen zowel aan de zijkant als onderkant. Dit terwijl er aan de voorzijde niets veranderd is in vergelijk met de proefdruk. We hebben ze allemaal handmatig nog moeten bijsnijden. Na contact met tadaaz kregen we een gedeeltelijke terugbetaling om dit recht te zetten.

Top service en kwaliteit!

Top service en kwaliteit keer op keer!

Topservice!

Mijn bestelling werd geleverd met onleesbaar lettertype door een foutje bij de druk. Na contact met Tadaaz werd dit onmiddellijk rechtgezet en kon ik twee dagen later mijn herdrukte kaartjes al in de brievenbus vinden!

Mijn ervaring met Tadaaz voor geboortekaartjes was prima. Ze bieden leuke producten aan voor een goede prijs/kwaliteit.

Gemakkelijk

Snelle levering!

Een super mooi afgewerkt kaartje!

Het ontwerpen van mijn uitnodiging lukte goed. Eenvoudig aan te passen, makkelijk te bestellen en tijdig bezorgd. Prima!

Très rapide commande faite 2 jours et bj ai reçue ma commande Merci

Service rapide 2jours pour recevoir ma commande bravo

Alles vlot verlopen

Mooie kaarten gekregen in 24uren

Gebruiksvriendelijke website

Het was de eerste keer dat ik de website gebruikte om kaartjes te maken. Er is veel keuze en de aanpassingstool is heel gebruiksvriendelijk.

Commande d invitations

Colis arrivé même pas 48h après la commande. Impression conforme à l image du site, très bonne qualité. Je recommande +++

Opnieuw (dezelfde met andere datum) trouwuitnodigingen moeten bestellen door Corona. Toen ik om een geste vroeg, heb ik 50% korting gekregen op de volledige bestelling. Heel blij mee!

Voldoet boven alle verwachtingen!

Heel content met de service van Tadaaz! Dag van geboorte besteld, 2 dagen later in de brievenbus. De kaartjes waren mooier als verwacht. Ik blijf zeker klant!

Mij bestelling was correct. Niet beschadigd en mooi. Zoals op de site beschreven. Mooi op papier en mooi in het echt. Was mijn 1ste bestelling en zal zeker niet mijn laatste zijn.

Zeer snelle service. De kaartjes zijn van zeer goede kwaliteit. Enkel jammer dat de omslagen iets te klein waren voor het kaartje. Bedankt, Tadaaz!!

Prima kwaliteit en service

Zeer mooie kaartjes (mooier in het echt dan op scherm, ondanks dat het met oude ingescande foto was). De leveringen stipt op tijd, zoals aangegeven op de site.

De allermooiste kaartjes en stickers

Dankzij Tadaaz heb ik de mooiste uitnodigingen, bedankkaartjes en stickers voor ons feest! De software vind ik soms wat moeilijk om te gebruiken maar uiteindelijk goed gelukt. Het enige minpuntje voor mij was dat er van een bepaald ontwerp niet veel te verkrijgen was, ik had er liefst nog placemats etc van gehad maar dit was niet mogenlijk. Het bedankkaartje heb ik uit de geboortecollectie gehaald die leek er het meest op.

vlugge vlotte correcte service met mooi resultaat

na 2 proefdrukken gemaakt te hebben en aangepast , hadden we onze bestelling op nog geen 2 dagen. alles correct en netjes verpakt. Mooi resultaat ! vond het juist jammer dat je op internet heel wat kortingscodes terugvind maar allemaal niet van toepassing

super mooie en originele dingen !!!!

soms moeilijk om eigen ontwerpen aan te passen... leuk dat je een proefdruk kan laten opsturen

Uitstekende service

Super tevreden van de service en de kwaliteit

Bon dans l ensemble

Très contente du résultat, cependant c'est dommage que les étiquettes ne collent pas sur le verre. J'ai du trouver une solution pas très esthétique :(

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200