Zeer leuke website

Altijd ruime keuze aan kaartjes en bedankjes. Soms is het wat moeilijker te werken met de website op de tablet. Sommige ontwerpen kan je niet helemaal naar je eigen goesting bewerken.

Uitermate tevreden

Zeer zeer tevreden snelle levering en correct super firma

Perfect zoals verwacht

Mooie kleuren en snelle service

Sympathique

Personnalisation facile à prendre en main. Dommage qu'on n'ait pas un rendu final avec l'objet acheté. C'est la surprise

super

we zijn heel tevreden van onze trouwuitnodigingen. Mooie lay-out, goede kwaliteit en super service!

Snelle levering, correcte prijs en veel keuze!

Heel snel

Voor het eerst bestelt en heel tevreden

Een hele snelle levering. Het is precies wat ik ervan verwacht had.

Mooie doopsuikers

Onze eerste doopsuikers besteld. Jammer dat na een bedrag van €200 je nog steeds verzendkosten moet betalen. Enkele van de ronde plastic potjes waren wat beschadigd, ik kon ze terug zelf mooi vormen maar je kon wel zien dat er iets aan was. Voor de rest was de levering super, de dag erna al gekregen. Alles zat mooi verpakt. Ook kreeg ik touwtjes erbij voor de naamkaartjes!

Mooie afwerking

Het samenstellen van het kaartje was niet evident, echter eenmaal af, was het resultaat top. Geleverd binnen de aangeduide termijn. Kleuren zijn schitterend weergegeven op de kaart.

voor herhaling vatbaar

Hele snelle levering. ontwerpen die je nergens anders vindt. heel snel en makkelijk zelf te personaliseren.

Choix varié, personnalisation au top et livraison soigné

Très contente des choix que vous proposez en terme de style. Une personnalisation des faire-part qui nous a permis de réaliser ce qui nous ressemble. Et une livraison soigné. Merci

Overzichtelijke website

Mooi assortiment en betaalbaar. Wat ik als werkpunt zou meegeven is dat de aanpassingen erg beperkt zijn voor de geboortekaartjes, zo kan je symbolen toevoegen maar kan je deze niet verplaatsen, noch het kleur kiezen? Ook is er slechts voor beperkt aantal geboortekaartjes bijhorende sticker of snoepzakje in zelfde thema beschikbaar. Wel hele vlotte levering en vlotte en overzichtelijk bestelservice.

Commander via Tadaaz

Service parfait: Le produit de qualité, le conditionnement minutieux, le délai d'expédition respecté; tout est impeccable

Mooie kwaliteit en erg vlug geleverd

Snelle service en kwaliteit

Wij waren zeer tevreden met de snelle service van Tadaaz. Alles was netjes verpakt. Je krijgt het product dat je ziet op de website. Geen opmerkingen hier. Stiekem een beetje spijt dat we ons geboortekaartje niet konden bestellen via Tadaaz.

Bestelling heel goed uitgevoerd zoals we wilden.

Très satisfaite

Belle qualité , envoi rapide

Mooi drukwerk... zoals gevraagd.

Faire part de naissance

Faire part de naissance magnifique et arriver rapidement ! Beaucoup de retour positif

Super vlotte zendingen Zeer tevreden

Zeer mooie, originele ideeën

Ik ben altijd al tevreden geweest over mijn bestellingen bij Tadaaz. Alleen jammer dat jullie zo veel verzendingskosten aanrekenen....

Alles dik in orde ik ga zeker nog bestellen !

Toujours satisfaite de mes commandes

Réactif et professionnel

Bonne expérience chez Tadaaz. Très pro et produit de qualité. Je recommanderai ses services. Société belge !

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200