Mooi en snel klaar

Zeer betrouwbare website

Rapide et de bonne qualité

Deux jours après avoir passé commande, mes remerciements de baptême étaient là. Leur outil pour créer est aussi très facile à prendre en main.

Oo tijd geleverd en een goede service

Gepaste attentie, snelle levering

Zeer tevreden!

Origineel cadeautje, tijdig geleverd en zeer vriendelijke en snelle ondersteuning.

super bien

excellent

Foto's mooi maar niet op het houtwerk

De afdrukkwaliteit van de foto's is prima, zeker op "papier". Het hout van de theedozen is niet glad genoeg om op te drukken. Hierdoor zijn de foto's veel te generfd en dus helemaal niet mooi. Spijtig om zo af te geven.

Heel goed, een aanrader

Uitnodigingen, menu's en dankkaartjes met goudfolie besteld met als achtergrond kleur, beige. Bij daglicht zat er een duidelijke lichtgroene kleur op de kaarten. Niet hetzelfde kleur van op de website. Wij vonden het wel heel mooi. Dus wij zijn content.

Faire part de mariage

Bcp de choix, bonne qualité, à des prix correct,je suis satisfaite

"Easy peasy’ voor een gepersonaliseerde uitnodigingskaart.

Het Tadaaz-programma is heel gemakkelijk in gebruik. Echt kinderspel met de voorgestelde kaartjes volgens jouw thema. Het resultaat is super, de kwaliteit beter dan verwacht.. De kaartjes hebben we na 2 dagen afgehaald in Brugge. Snelle service!

Kwaliteitsvolle kaarten en super service

Heel makkelijk om zelf te ontwerpen, bereikbare klantendienst via whatsapp, heel kwaliteitsvolle kaarten. Zeker een aanrader!!

Oké

Vestje valt beetje klein uit. Jullie zeggen tot 9 jaar. Kleindochter wordt 7 en nu oké

alles stipt en correct verlopen

positief en aan te raden kwalitatief prima in orde

Tevreden

Heel tevreden over uitvoering en levering! Een minpuntje: heb gewoon gefrankeerd, blijkbaar te weinig omwille van de afmetingen van de envelop. Misschien aangeven op de website wat de frankering is bij de enveloppen of als de afmetingen niet conform de normen van Bpost zijn of heb ik iets gemist?

Heel content! Site is duidelijk met veel uitleg. Alles verliep heel vlot en snel. Mijn bestelling was tot in de puntjes in orde! Hartelijk dank!!

prima service!

alles is heel vlot verlopen!

Tegenvallende papierkwaliteit

De wikkel rond de zeep was van zeer dun papier, niet kwalitatief qua look en feel en zeker niet om als geschenk af te geven. Na een gesprek met Tadaaz kwamen ze met het voorstel om een dikker papier te gebruiken als wikkel. Hiervan hebben ze me het bestelde aantal opnieuw opgestuurd, wat een fijne wederdienst was. De wikkel is inderdaad veel kwalitatiever zo.

Snelle en correcte levering

Super tevreden!

Ik had mijn datums vergeten aanpassen bij de opmaak van mijn kaartje. Onmiddellijk een mail gestuurd naar Tadaaz en ze hebben de oude kaartjes vervangen door nieuwe af drukken voor mij met de juiste datums erop vermeld. Heel goede service en snel. Zeker een aanrader!!!

Artikel beschadigd

De onderkant van 1 van de onderzetters is beschadigd. Helaas te laat om nog terug te sturen.

Snel, vlot, mooi!

De potjes die we bestelden, werden vlot geleverd. Ze zien er erg mooi uit!

Rapide, magnifique et bien fait!

J'ai commandé mes faire parts de mariage et ensuite cartons de remerciements. Ils ont été livrés rapidement et n'avaient pas de défaut. Ils sont magnifique.

Perfecte service!

Top efficiëntie! Zeer tevreden van de producten, de service!

Het resultaat is zeer mooi

Het resultaat is zeer mooi maar het ontwerpen zelf was echt niet makkelijk en kostte te veel tijd.

Heel vlot bereikbaar bij problemen!

Alles is heel vlot verlopen. Snelle service, wanneer iets fout loopt zijn ze heel vlot bereikbaar en zoeken ze onmiddellijk naar oplossingen.

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200