niet de eerste keer dat ik gebruik maak van julie voorstellingen

mis toch een aantal mogelijkheden voor eigen creaties

heel verzorgde uitvoering, mooi materiaal, perfecte levering, origineel

Grote keuze aan originele ontwerpen die in heel mooi materiaal uitgevoerd worden. Het resultaat is perfect en wordt verzorgd en stipt geleverd.

Handig, altijd gegarandeerd van een mooi resultaat

Ik maak mijn ontwerpen vaak in canva en laad ze op via tadaaz. Maar je kan ze ook ontwerpen op de website zelf. ik ben altijd blij met het resultaat en ook de prijs is ok.

Heel vlotte verwerking en prachtig resultaat!

Heel vlotte verwerking en prachtig resultaat!

Kaartje volledig naar wens!

Vlotte aanmaak van het kaartje en levering na 2 dagen, top!

Last minute besteld, perfect gedrukt, vriendelijk geholpen en een mooi eindresultaat.

We bestelden last minute kerstkaartjes en deze werden, precies zoals op de website aangegeven, tijdig gedrukt. We kozen ervoor om ze zelf af te halen bij Tadaaz, waar we vriendelijk werden geholpen door twee enthousiaste medewerkers die zonder aarzelen tussen de vele pakjes op zoek gingen naar het onze. De kaartjes en kleuren kwamen volledig overeen met wat we in de online creator zagen. Het inschatten van de grootte van foto’s en tekst blijft voor mij altijd wat lastig, maar uiteindelijk is alles perfect in orde gekomen. We konden onze familie en vrienden voorzien van een prachtig kerstkaartje. Bedankt, Tadaaz!

Schitterend

Veel keuze, heel gemakkelijk te gebruiken, proefdruk is heel snel in huis en nadien de effectieve bestelling komt er ook heel snel aan. Gewoonweg elke keer opnieuw schitterend. Dank u wel team Tadaaz.

Uitstekende kwaliteit, vlotte service

Makkelijk om aan te maken, goede kwaliteit en ondanks de drukke kerstperiode volgende dag klaar. ☺️

Toffe producten en snelle levering

Veel mogelijkheden om leuke kaarten te maken. Je kan bij veel ontwerpen zelf nog leuke accenten toevoegen om een origineel eindproduct te maken. Goede kwaliteit : stevig papier en mooie afwerking

Altijd top

Ik heb al verschillende keren kaartjes besteld via Tadaaz. Ik ben altijd al heel tevreden geweest over de kwaliteit, snelheid van levering, bijbestelling, etc.

Heel veel tijd bespaart door de talloze keuze van prachtige personaliseerbare kerstkaartjes. Levering was zeer vlot! :)

Zeer tevreden van A tot Z!

Originele producten

Ik had terug mijn wenskaart bestel bij Tadaaz. De kaartjes zijn tof en degelijk van kwaliteit. Je kan de foto’s ook goed aanpassen qua grootte-kleur… om in het kaartje te passen. Snelle verzending ook

Vlot een leuk ontwerp gevonden voor Kerst-Nieuwjaarskaartje en ook heel vlotte levering.

Ik had gekozen voor een foto afgedrukt op gerecycleerd papier met zichtbare vezels. Ik wist niet dat die vezels ook te zien waren op de foto en had dit wel graag op voorhand geweten. Had dan een andere soort papier gekozen. Vezels zitten soms op de gezichten van de foto. Uiteraard zou ik dit met proefdruk wel geweten hebben… maar gezien op laatste om te bestellen…

Snelle afhandeling en goede kwaliteit.

Digitaal handig omje kaart samen te stellen.

Topservice

Snel klaar!

Snelle levering en mooie producten

Keuze uit vele mooie producten. Snelle levering en altijd heel goed ingepakt om geen schade op te lopen.

De perfecte kerstkaart!

De kerstkaart was heel mooi gedrukt! 1 dag na bestelling werd alles al opgestuurd. Perfect

De kerstkaartjes maken ging gemakkelijk en vlot en ook super snel geleverd. Goede kwaliteit.

Ruime keuze

Ruime keuze van artikelen, eigen ontwerp, snelle levering.

Mooie kwaliteit, te weinig enveloppen

Mooie kwaliteit vd kaartjes echter waren er te weinig enveloppen geleverd.

Snelle en correcte service

Snelle en correcte service

Vlotte bestelling en afhaling

Makkelijk en snel te bestellen en heel snel klaar om af te halen

Alles tip top verlopen en inorde

Mooi geboorte kaartje besteld bij tadaaz, ook dag na geboorte al in huis. Heel tevreden over onze bestelling

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200