Top kwaliteit en service

Top kwaliteit en superservice. Er zat een klein foutje in de tekst en onmiddellijk werd de juiste versie toegestuurd. Zonder extra betaling of problemen.

Mooie kaartjes, goede kwaliteit

Kaartjes zijn zeer mooi, van goede kwaliteit en op tijd geleverd!

mooie kwaliteit, ruime keuze, snelle levering!

Al jaren vertrouwd met Tadaaz. Heel correct! Zeker aan te bevelen!

Snelle afhandeling, mooie kwaliteit, goede service!

kleine opmerking: op de digitale foto stond de tekst mooi in beeld, op de kaart stond de tekst iets te laag en daardoor doorknipt.

Enorm goed

Veel keuze qua design en het uiteindelijke product kwam bij ons toe en we waren nog meer versteld van de afwerking. Supermooie kaartjes!!

Zoals verwacht

Product voldeed aan verwachting

Perfect en supersnel geleverd

Kaartje was precies zoals ik het voor ogen had bij het ontwerp. Ik wist dat de levertermijn redelijk kort was, maar dat ik de dag na mijn bestelling het pakje zou ontvangen kwam toch wel als een verrassing - insert happy emoji -

Fantastische service

's avonds de geboortekaartjes besteld en de dag nadien in de voormiddag waren ze al geleverd.

Impeccable

Les faire parts sont parfaits.

Sublime

J'ai commandé mais carte de mariage et franchement top vraiment livre a temp le papier top tout été top et en plus j'ai pue recevoir un petit cadeaux un steekers pour notre mariage tellement contente

Goe spijtig dat website zo moeilijk is

Levering goed kwaliteit goed maar websit traag en nies eenvoudig

Alles was optijd klaar en gewoon heel mooi gemaakt. Super service en zeker een aanrader. Voor herhaling vatbaar

Leuke ontwerpen Gemakkelijk te gebruiken site Snelle levering Juiste prijs

Vlot en makkelijk

Ik maakte heel makkelijk mijn eigen stickers. Ze werden snel geleverd en zagen er super uit. Helemaal tevreden!

Super kwaliteit!

Heel goede kwaliteit, met deze kunnen wij aan de slag voor onze geboortegeschenkjes!

Service parfait, rapide et de qualité !

Je recommande vivement.

Gebruiksvriendelijke website, supersnelle levering en topkwaliteit.

zie boven

Mooie spullen, veel keuze en snelle service.

Proefdrukken waren snel geleverd. Doopsuikerdoosjes in prima staat. Niets dan goede ervaringen!

Beau résultat

Il manque une assistance automatique qui rend la réalisation d’un projet facile. Nous avons dû faire plusieurs tests à l’aveugle avant d’avoir un résultat papier correct. La programmation des modèles n’est pas une programmation Office courante. L’assistance Tchat a été impeccable. L’envoie a été égaré mais a été remplacé sans soucis

Heel blij van het resultaat. Wel jammer dat als je kaarten wil bijbestellen je de duurdere prijs moet betalen.

Top service, qualité, rapidité et fiabilité

Merci pour le très bon service de configuration qui permet de personnaliser et customiser facilement son projet, la rapidité d’impression (projet validé à 15h00 et impression finalisée avant 18h00) et l’envoi sans faille par Bpost! Tadaaz est une affaire qui roule, nous nous réjouissons de refaire appel à vos services pour nos prochains projets d’impression!

Simplicité d’utilisation, efficacité du traitement, rapidité d’exécution

Les produits, rendus… sont top. La qualité est de mise. La rapidité d’expédition est juste impressionnante ! Deux petits bémols : il manquait systématiquement une enveloppe dans mes commandes (ce n’est pas dramatique mais embêtant). Je déplore le fait de n’avoir reçu aucun code promo (même de 5%) au vu du nombre de mes commaNdes.

snelle service, goede kwaliteit

ik bestelde reeds eerder bij Tadaaz. Als ik tevreden was over de service en de kwaliteit, zou ik niet opnieuw bij hen besteld hebben. Er zijn veel keuzemogelijkhden en er is een ruim aanbod. Hun prijs ligt misschien iets hoger dan concullega's maar voor een prima kwaliteit heb ik dat graag over.

Goede service, snelle levering, mooie producten!

Goede service, snelle levering en mooie producten.

Rapide et excellente qualité

Impression conforme à nos attentes. Belle qualité des impressions et expédition super rapide. Nous avons été agréablement surpris et repasserons volontiers mar Tadaaz à l'avenir.

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200