Prijzen bedriegen, vind ik persoonlijk!

De prijzen overtuigen je, maar eens je begint, verdriedubbelt de prijs plots zonder er erg in te hebben. Erg misleidend. En het gebeurde nu voor de derde (en voor mij laatste maal) op rij.

Bonne expérience globalement

Chouette propositions de graphismes, livraison très rapide. Seul petit bémol la qualité d’impression, la photo est un peu pixelisée alors qu’elle est de très bonne qualité.

zeer snel en kwaliteit was prima

zeer snel en kwaliteit was prima

mooie kaartjes en vlotte service

goede website mooie drukkwaliteit snelle levering vlot contact met de klantendienst

Facile, agréable à réaliser, jolis concepts

Le site est bien réalisé, attrayant. Le contact téléphonique est sympathique et efficace, le service est rapide et d'excellente qualité. Merci!

Eenvoudige en originele website

Mooie kwaliteit

Subliem

Heel mooie kwaliteit van fotokaart. Aanrader!!

Prima !

Prima kwaliteit, snelle levering !

Perfecte service

Perfecte service, zeker een aanrader

Super kwaliteit, snelle levering!

leuke zaken

het dominoset is mooi, maar helaas schuiven de bedrukte plaatjes ( mooi gedrukt) niet overal vlotjes in de gleuven om het doosje af te sluiten.

Duur maar leuk

Vond de website een beetje misleidend. since de prijs voor 100 kaarten of meer er staat. Waardoor de prijs zoveel hoger uitkwam waardoor wij beetje teleur gesteld waren en uiteindelijk maar voor 2 type kaarten gingen terwijl wij er meerdere gemaakt hadden.

Gemakkelijk, snel en mooi gedaan!

Gemakkelijk, snel en mooi gedaan!

Snel en mooi!

Perfecte kaartjes en zeer snelle levering ! Minpuntje vrij duur in vergelijking met andere online drukkers .

Mooi product en snelle levering

Ik heb al meerdere keren bij Tadaaz besteld en werd nog nooit teleurgesteld. Mooie producten, goed afgewerkt en snelle levering. Top!

Snelle service en product naar wens

Snelle service, product zoals omschreven, goeie prijs-kwaliteitverhouding

Zeker een aanrader!

Goede service en snelle verzending

Mooie designs van kaartjes, eveneens was de klantendienst zeer vriendelijk en een snelle afhandeling van de nalevering

Top! Je recommande

Très réactif, disponible et très belle réalisation. Ma commande a été traitée et envoyée très rapidement! Totalement satisfaite. Je recommande.

Heel tevreden

De levering is snel, de product dat ik gekozen is mooi en de bewerking is super simple en zeer eenvoudig om te gebruiken. Heel goed gedaan! Ik zal zeker nog tadaaz gebruiken als ik kaarten nodig heb. Kortom: jullie doen het allemaal heel goed!!! Ik ben en tevreden klant.

Zeer tevreden met de geleverde kaartjes en de zeer vlotte levering !

Mooie producten’ grote keuze .

Ik ben telkens heel enthousiast over mijn bestelling bij Tadaaz!

Ik ben telkens heel enthousiast. Alles is steeds tip top in orde! We hebben binnen enkele maanden een plechtige communie en weten nu al waar w haar bedankjes gaan bestellen!

Snelle levering, resultaat zoals gewenst!

Snelle levering, resultaat zoals gewenst. Fijn!

Top in alles.

Perfecte tool. Snelle service, Mooi resultaat.

Goeie kwaliteit in een handomdraai

De site is makkelijk in gebruik, overzichtelijk en de kwaliteit is heel goed!

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200