Zeer duur

Met veel spijt moest ik na het hele proces van kaartjes aanmaken bij het bestellen zien dat de prijs pakken hoger was dan aangeduid. Helaas had ik een kortingbon waardoor ik hier wel moest bestellen, anders had ik alles ongedaan gemaakt. Grote teleurstelling en met een slecht gevoel besteld. Snelle levering en mooie kwaliteit maar weegt niet op tegen de prijs.

Zeer tevreden over de bestelling!

Mooi aanbod, snelle service,… TOP!

Super vlot ! super kwaliteit !

Veel keuze, gebruiksvriendelijk, prachtig resultaat, vlotte service, ... Een aanrader !

Zeer leuke ontwerpen en goede service

Goede ervaring en snelle service.

Mooie kaarten - ultrasnel geleverd

Gebruik website niet echt ideaal. Ik zocht kerstkaart met foto die kan openplooien. Niet gevonden. Opmaak ging heel vlot. Enkel bij betaling heel verwarrend dat mijn foto niet op het voorbeeld-ontwerp komt, maar wel de voorbeeld-foto. 3 keer opnieuw herstart hierdoor en dus veel tijd verloren. Maar het resultaat en de service bij afhaling waren perfect. Dankjewel!

Kleur niet zoals origineel

Kleur van de foto, vooral de gezichten waren te donker (oranje) en ook niet helemaal scherp. Niet de kleur en scherpte van het origineel.

Mooie producten

Mooie producten. Prijzen zijn schappelijk. Goede service

zeer goed

ok

Perfect!

Vlotte bestelling en prachtig resultaat!

Héle toffe kerstkaartjes en een prima service!

Héle toffe kerstkaartjes en een prima service!

Blije klant!

Leuke kaartjes. Snel geleverd!

Zeer mooie afdruk

Zeer goede klantenservice! Bedankt!

Schitterend het nieuwe jaar in!

De kaartjes zijn naar wens afgewerkt en geleverd. Fijn om met Tadaaz-kaartjes onze kerstwensen te verspreiden.

Mooie kwaliteit, super snelle service

Goede prijs/kwaliteit verhouding van het gekozen product. Levering de dag nadien! Tevreden klant

Vlotte bestelling en levering, mooie ontwerpen

Toch puntje van kritiek : zelf kaartje maken met foto kan gebruiksvriendelijker. Je moet meerdere malen klikken naar voor of naar achter om velden te vergroten of te verplaatsen.

Supertevreden!

2de jaar op rij mijn kaartjes besteld bij Tadaaz. Mooie afwerking, duidelijke kaartjes & snelle levering!

Al paar keer via Tadaaz besteld, en altijd heel tevreden! Kaartjes zijn ook heel mooi, veel keuzes en snelle service. Mijn kerstkaartjes zullen elk jaar van hier komen!

Snelle vlotte en correcte aflevering

Ok

Altijd top!

Leuke website, veel keuze, makkelijk te personaliseren. Correcte levering.

Alles verloopt steeds naar wens!!!

Vlotte creatieve afhandeling… keer op keer! En gebruiksvriendelijk!!!!

Mooi kaartje en snelle levering

Mooi kaartje met foto en goudfolie. Snelle levering ondanks feestdagen! (de editor werkt niet optimaal op mij pc)

Heel mooie kaarten en super snel geleverd

Altijd correct, snelle levering en mooie kaarten!

snel en goed

snel en goed

Snelle service, producten van goede kwaliteit!

Snelle service met producten van goede kwaliteit!

Prima kwaliteit, snelle levering, uitstekend dus ! Ik zocht vooral ook via welke weg een goed doel te kunnen steunen. Aanrader!

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200