Mooie verzorgde kerstkaart met supersnelle levering

Heel snelle levering Mooie kwaliteit van fotoafdruk Stevige karton waarop kaart is gedrukt Heel tevreden

Service excellent et très rapide

Très satisfaite du service de Tadaaz. Après avoir commandé un échantillon à prix réduit, j'ai passé commande des faire-parts de naissance de ma fille. Nous avons reçu la commande dès le lendemain, accompagnée d'un petit cadeau surprise (2 jolis tetras). Merci!

Blij met kerstkaartjes foto Blij met geschenk sneeuwbal

Top kwaliteit en service

Snelle service en altijd heel mooi resultaat!

Perfekt

Kan ik nog 5 kaarten extra bijbestellen voor 21/12 ?

Snelle en goede service

Zeer leuke en mooie cadeautjes. Goede kwaliteit voor zijn prijs

Vlotte service en degelijke afwerking.

Vlotte service , de kaartjes waren vlugger klaar dan verwacht. Degelijke afwerking.

Het is héél erg fijn dat je een proefdruk kan bestellen aan verminderde prijs, dit vind ik echt een meerwaarde. Heel mooi en zorgvuldig verpakt zowel de proefdruk als de 'echte' bestelling. Aangename ervaring, mijn eerste bestelling maar niet mijn laatste! Dus ook dankjewel Thalissa Tillemans om over Tadaaz te praten op jouw Instagram, anders had ik het waarschijnlijk niet gevonden.

Gebruiksvriendelijke website, duidelijke communicatie, snelle levering en hele mooie kaartjes: top!

Netjes en mooi

Zeer mooie kwaliteit kaartjes

Super service

Super service, snel, betrouwbaar, high quality. Very happy!

Prachtige kwaliteit

Telkens prachtige kwaliteitskaartjes en in 2 dagen in huis, super

Vlotte levering, goede producten

We zijn heel tevreden over de vlotte levering (zelfs sneller dan verwacht). En de leuke producten. Eén sterretje minder, omdat ik de editor niet altijd praktisch vind.

Prachtig aanbod en super kwaliteit.

Toppers

Ik heb als verrasssing 2x flessen als cadeau gegeven aan mijn lief. Elk had ik zelf super gemakkelijk kunnen ontwerpen zonder hulp en werden ook met geen enkel probleem aan mijn deur geleverd. Alles was perfect inorde. En binnen te tijd dat zelf gegeven was. Wil dit zeker in de toekomst nog gebruike.

Snelle service en mooie kwaliteit

Mooie kaarten en heel snel geleverd

Kaarten zijn van mooie kwaliteit. ‘s Morgens besteld en ‘s anderendaags al geleverd. Top

Service rapide et avec qualité

Le calendrier et les cartes postales avec excellent qualité.

zeer professioneel

Al verschillende jaren maken we onze kerstkaarten met Tadaaz. Elk jaar zijn er nieuwe leuke designs beschikbaar. Dit jaar werden verkeerde enveloppen meegestuurd. Binnen de 2 dagen werd deze fout gecorrigeerd.

Veel keuze en mooie resultaten en origineel.

Snelle service, mooie afwerking van de kaarten. Origineel !! Ik ben super tevreden

Ruime keuze en vriendelijke service

Ruime keuze aan oa geboortekaartjes. Fijn dat je ze online kunt bewerken en bewaren zodat je op het moment nog snel de laatste details kunt toevoegen. Ook fijn dat je een proefdruk kunt vragen. Kaartjes werden dezelfde dag nog gedrukt en konden ook al die dag opgehaald worden. Tot slot heel fijn om er een handgeschreven kaartje met gelukwensen in het pakketje te vinden.

snelle levering, goede service

De foto was vrij rood van kleur.

snelle service

snelle service en artikel is zoals het hoort

Snel, correct, perfect! Steeds knappe service

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200