Snelle levering, mooi resultaat!

De stickers waren perfect zoals op het computerscherm. Mooi!

Snel, handig en betrouwbaar

Ook dit jaar weer een mooie keuze aan kaartjes, handig te bewerken, zeer snel geleverd en helemaal zoals besteld. Zeer tevreden!

Kwaliteit en snel

Heel tevreden! Fijn om in kleine aantallen te kunnen bestellen aan deze prijzen.

echter mij was volgens de website niet duidelijk dat de kaartjes niet enkel een 'hout look' hadden, maar effectief houten plaatjes waren. Heel mooi wel. Misschien kan dit anders of duidelijker omschreven staan op de website

Choix variés

Super site, rapide et auquel on peut avoir confiance. Remise oublié lors de la finalisation de la commande et j'ai eu un remboursement dans les 2 jours suivants mon email. Je le recommande. Mon colis était bien emballé et tout est comme je l'avais commandé.

GEWELDIG!

Super mooie kaartjes, veel keuze, leuke prijzen en een zeer vlotte en nette levering

teleurstellend

Mijn bestelling zat per ongeluk bij de bestelling van een andere klant, vandaar lang moeten wachten. Ook kleven de naamstickers niet heel goed, beginnen op te krullen.

Mooie kaartjes maar app kan gebruiksvriendelijker

Kerstkaartjes gemaakt omdat ik de voorontwerpen wel leuk vind. Het ontwerpen zelf is echter iets moeilijker, niet zo gebruiksvriendelijk. Zo zijn de kaartjes bij ons toegekomen en stond er aan de zijkant nog een letter “e” helemaal apart. Op het ontwerp zelf had ik dit niet gezien. Het afgewerkte product voldoet zeker aan de eisen maar het ontwerpen zelf kan volgens mij wel makkelijker gemaakt worden.

teleurgesteld

Een tijdje geleden hadden we een kaars bij jullie besteld. Hier was de foto mooi ingegraveerd. Bij de geurstokjes viel het echt tegen dat er gewoon een sticker werd opgeplakt. Vond het best veel geld. Dan hadden we zelf ook gewoon een sticker kunnen afdrukken

Heel tevreden!

Erg mooie afdruk kwaliteit en heel snel geleverd ! Ben heel tevreden !

Kwaliteit!

Kaartjes snel geleverd. Mooie stevige kwaliteit. Ik ben steeds zeer tevreden over tadaaz!

Snel en correcte prijs / kwaliteit verhouding

Zeer tevreden van de snelle levering en prijs/kwaliteit van de kaartjes (eigen ontwerp). Handig dat je een proefdruk kan bestellen zonder grote opstartkost!

Prachtige service

Vlot verloop en prachtige resultaten

Tevreden

Ontwerp zag er leuk uit en is het ook maar de foto's zijn donkerder geprint dan ze werkelijk waren, dat is jammer. Wel mooie kwaliteit en drukprint

Mooi design. Heel snelle levering.

Origineel design. Bestelling op zondag geplaatst en op dinsdag al ontvangen. Leuk dat ik van de Black Friday korting kon genieten.

Erg tevreden, zoals het altijd zou moeten!

Prima service, Tadaaz komt zijn belofte na! Niet de goedkoopste, maar wel top op alle vlakken!!!

Zeer tevreden. Ik zal nog nu jullie bestellen

Een aanrader

Hele goede service

Alles netjes geleverd, geen klachten

Fantastisch!

Ongelofelijk snel geleverd en topkwaliteit zoals ik die van jullie gewend ben!

Très satisfaite du résultat

Nous avons commandé des faires parts pour la naissance de notre petit pirate, le lendemain nous les avions déjà tel que nous les avions commandé, super bon rapport qualité prix

Absolute aanrader

De kaarten zijn altijd prachtig afgewerkt. De levering is zoals verwacht. Zeer gebruiksvriendelijke site.

Mooie kaartjes en zeer snel geleverd!

Bedankt!

We hadden een hele goede opvolging en een prachtig resultaat!

Snelle service en vlotte communicatie.

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200