Snel en correct

Leuk aanbod van kaarten en geschenkjes. Er zijn veel mogelijkheden. De prijs-kwaliteit is prima.

Vlotte service en kwalitatieve materialen

Vlotte service en kwalitatieve materialen.

Super !

Super service ! Ook qua resultaat! Top aanrader !

FANTASTISCH!

Suuuuuper mooie kerstkaartjes en een hele snelle levering!

geweldig

Heel makkelijk om mee te werken,ruime keuze,mooie afwerking.

Toffe producten, snelle verzending

Leuk assortiment met voor ieder wat wils. Ik koos voor badzout voor de meters van onze kindjes, als Nieuwjaarskadootje. Ze kwamen goed verpakt en snel toe. Aanrader!

Produit de qualité, livraison rapide

J'ai passé commande un mercredi soir, le tout a été livrés le vendredi matin de la même semaine. Mes Faire-part de naissance ainsi que mes cartes de remerciement étaient tel que je les avais personnalisé. Très satisfait !

geweldig mooi kaartje

supertevreden van de service we hadden kerstkaartjes, had een vraag gesteld en de volgende dag al accuraat antwoord ik had ook een geurkaars en er waren zelfs 5 extra stickertjes bijgeleverd, ze hadden deze toch gedrukt, maar ze hadden ze ook kunnen weggooien tevreden klant

Zoals steeds heel tevereden!

Bij Tadaaz steeds tevreden over de bestelling en de snelle levering!

De juiste prijs / kwaliteit..

Alles correct verlopen. Enkel de mail communicatie verdient aandacht.

Altijd mooie kaartjes, perfect op tijd

Het enige kleine minpuntje is de gebruiksvriendelijkheid, die zou nog iets beter kunnen.

Commande facile, livraison sans délai

Bonne qualité

Mooie kwaliteit en snelle service

Wij zijn heel tevreden van de kwaliteit va´ de kalender. Foto's komen mooi uit en het was snel hier, bedankt!

Mooi eindresultaat

De druk van het zelf ontworpen kaartje is een mooi resultaat. Snel geleverd. Enveloppen mooi van kleur.

J'ai fait réaliser 30 étiquettes différentes pour mon entreprise

Résultat TOP !!! Très professionnel !

Mooie website, mooie ontwerpen. Bij een vraag, onmiddellijk geholpen met een duidelijk antwoord. Zeer goede kwaliteit, snel geleverd. Enig klein minmuntje: het val niet op waar je een kortingscode moet inbrengen op de website.

Mooi

Heel tevreden

Service rapide. La qualité du décapsuleur a l'air bonne. Je m'attendais juste à une écriture plus gr

Bien

originele en toffe producten !! snelle verzending !

NIET MAKKELIJK OM AANPASSINGEN TE DOEN , vind ik....

Uitstekende producten

Veel keuze in de producten. Mooie afwerking en vlug geleverd

Geboortekaartjes besteld in de namiddag, de dag nadien in de voormiddag reeds toegekomen. Hier stond een typfoutje op, kaartjes opnieuw opgestuurd gekregen in de voormiddag op de tweede dag na melding. Bedankt voor de uitstekende service en de mooie kaarten! Zowel de kwaliteit van de kaarten als de services voldoen aan alle verwachtingen :)

Alles ok.

Prima service!

Super blij met mijn kerstkaartjes

perfect

Makkelijk te ontwerpen;mooie kwaliteit;snelle levering;goede prijs met mooie korting

Heel content van mijn bestelling !

Ik ben tevreden van mijn bestelling en van de vlotte levering! Enige nadeel is dat mijn pakje meer met papier gevuld was dan iets anders. Heb dit niet nodig gevonden.

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200