Super mooie kaartjes, dank je wel.

Vlugge service en heel mooi afgewerkt.

Heel mooie artikelen van alle soorten!

Heel veel keuze! Prijs/ kwaliteit is super! De levering van geboorte suiker artikelen duurde wel even. Ik hoop bij de bestelling van de geboortekaarten dat dit sneller zal zijn.

Zeer gebruiksvriendelijk en snelle/correcte service

Onze bestellingnkwam wat later dan geoland, mede door een eigen foutje (geboortekaartje geslecteerd uit de collectie communie) en alsnog deden de werknemers er alles aan om spoedig te leveren en gaven ze een korting.

Super blij mee

Snelle levering en mooi product

Au top!!

Bien que l’outils de configuration ne prenne pas toujours en compte les modifications, l’envoi et la qualité sont au rendez vous !

Top service!

Alles zoals op de foto. Bezorging liep vlot. Zeker een aanrader!

Service après vente efficace

Service après vente réactif et efficace. Livraison rapide et emballage soigné.

Heel mooie geboortekaartjes. Krijg enkel maar lof hoe mooi iedereen het vind. Heel vlot kunnen bestellen en na een 3tal dagen had ik ze al thuis. De doos had bij de post een enorme deuk gekregen maar door de vele bescherming rond de kaartjes niks kapot

Zeer gebruiksvriendelijke manier van kaartjes aanmaken en bestellen. Bestelling was zeer verzorgd. Kortom een aanrader!

Prima kwaliteit en prima service!

Alles verliep volgens het plan. Geen opmerkingen !!

Snelle levering, uitstekende kwaliteit, een echte aanrader!

Super vriendelijk en mooie producten!

Super vriendelijk, er was tijdens het transport van ons pakket een glazen potje gebroken, ze hebben hierna ook direct een nieuw potje opgestuurd. Ook super mooie producten en ze ruiken heerlijk!

Alles perfect in orde. Snelle levering

Topservice

Door een misgelopen bestelling ben ik bij Tadaaz terecht gekomen. Er stond snelle levering in de advertentie. Ik dacht ik ga het wagen. Maandag besteld en woensdag ontvangen. Ik blij want had het zaterdag nodig.

Rapide et de bonne qualité

Faire part fidèle au modèle en ligne. Bonne qualité et envoi rapide.

Correcte website met vlotte levering

Zeer tevreden van de kwaliteit van het materiaal. Alles ziet er mooi uit zoals op foto wordt weergegeven. Snelle levering van de geboortekaartjes. Indien vragen kan je een mail sturen, hierop krijg je snel een goed antwoord.

Topservice

Verzending was fout gelopen maar werd onmiddellijk rechtgezet!

Mooie kaarten, gedrukt zoals gevraagd, vlug geleverd

Mooie kaarten, goede levering

De kaarten zien er mooi en luxueus uit. De levering was zoals meegedeeld. Perfect.

Dommage pour la qualité de la photo imprimée

Tout est nickel mais je déplore la qualité de la photo imprimée. Elle est beaucoup trop sombre par rapport à la photo originale. Pour le reste, ras.

rapide , détaille à peaufiner

bonjour , dans l attente de nos souhaits mais dommage que le pli de fermeture soit devant et visible .

Zoals steeds perfect uitgevoerd en netjes op tijd geleverd

Het gewenste resultaat.

Leuk om het product dat je wil zo te kunnen passen dat het helemaal naar je zin is. Daarnaast heb je het product echt snel thuis geleverd.

Heel tevreden

Hele mooie kaartjes makkelijk te maken en super snelle levering. Echt top

Voor herhaling vatbaar

De bestelling was snel klaar. Een e-mail om dit te melden is echter nooit aangekomen. Product was prima!

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200