Mooie producten snel geleverd

Alles zoals verwacht

TopService

Snelle service en prachtige kaartjes

Prima kwaliteit

Het programma om de kaartjes te maken is niet top (loopt vaak vast), maar dat maakt de kwaliteit en service ruimschoots goed.

Correcte, snelle levering. Mooie, kwaliteitsvolle producten.

Product goed, pakjesdienst prehistorische traag

Beste, flikker Bpost buiten en start een samenwerking met een pakjesdienst die 7 op 7 aan huis levert. Mvg, Guy Donckers

Kwalitatieve & snelle service en ruim aanbod

Door omstandigheden had ik mijn bestelling laat besteld. Door de zeer gebruiksvriendelijke website had ik mijn bestelling snel klaar en binnen de werk had ik alles netjes verpakt bij mij thuis. Een absolute aanrader!

Mooie kwaliteit en super snel!

Super snelle levering

Heel tevreden

Heel tevreden van de prijs /kwaliteit van de communiekaarten. In de toekomst zal ik zeker terug bestellen bij jullie.

Zeer goed.

Altijd mooi en verzorgd

Leuke gadget

Fijne samenwerking!

Veel keuze! Na wat zoeken alles goed kunnen aanmaken. Goed bereikbaar via mail of telefonisch!

Veel keuze en makkelijk te gebruiken

Perfect !

Dit maakt de communie van onze zoon tip top in orde !

Heel tevreden!

Heel tevreden!

Laattijdige levering

Ik had gebeld vrijdag omdat ik nog geen levering had ontvangen. Communie was zaterdag. Bestelling was op woensdag geplaatst. De communiekaarten zouden met de zaterdaglevering toekomen. Nu pas ontvangen. Gevolg: geen communiekaarten of meter en Peter cadeaus op de communie. Ben zaterdag nog naar Ava gerend achter bedankjes om af te geven dus de labels hoef ik nu ook niet meer.

totaalscore 0

bestelling wordt totaal niet op het afgesproken tijdstip geleverd, na 3 x telefonisch te checken, komt de bestelling toch weer te laat toe, brol online firma, we hadden beter moeten weten,

Excellent!!!!

L'outil de création est vraiment top - beaucoup de possibilités J'ai tenté l'envoi d'un échantillon pour notre menu de mariage pour être sûre du résultat (1€ c'est très raisonnable :) reçu deux jours après) J'ai pu ensuite dupliquer le modèle original et faire 2/3 modifs pour le menu final - commande effectuée, envoi rapide et soigné - résultat de qualité! Ravie!!!!

Satisfaite

Très bon suivi de ma demande d'information par l'équipeTadaaz.

Alleen maar lof!

Alles verliep perfect, correct en kwaliteits vol!

Van begin tot eind leuk om bij tadaaz te bestellen. De site is handig in gebruik, er staan veel mooie ontwerpen op en je kan er je eigen toutch nog aan geven. De bestelling komt toe binnen redelijk termijn en ziet er exact zo uit als gewenst. Fijn om extra verassingen te mogen ontvangen bij je pakketje!

Correct

Bestelling in 24uur geleverd en zee goede kwaliteit!

Je souhaitais un faire-part tout en finesse, pari gagné !!

Je suis ravie d'avoir confié la confection de nos faire-parts à votre société Le choix des polices d'écritures est bien diversifié et le l'échantillon d'essai est une excellente idée Je réitérerais l'expérience volontier !

Ok

Ok

Heel mooi

Degelijke kwaliteit en snel geleverd! Dankjewel!

Invitation rapide

Invitation rapide et en super bonne qualité

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200