Heel mooie bedankkaartjes. Foto op aluminium plaat is prachtig

Faire-part naissance

Commande reçue très rapidement, très bonne qualité des faire-part et un petit cadeau en plus. Très bon site que je recommande fortement

Heel goede service

Er was iets fout gelopen bij de post waardoor ik mijn dochter haar communiekaartjes niet ontvangen had. Na contact op te nemen met de klantenservice werden meteen nieuwe proefdrukjes gemaakt en heb ik toch nog tijdig de kaartjes ontvangen. bedankt!

Mooie bestelling, heel snel in huis! Perfecte cadeautjes voor de communie!

Zeer tevreden van het resultaat

Echt blij met het resultaat! Hopelijk komen er ooit nog fotoboeken in het assortiment

Boîte de dragée de très bonne qualité.

Les boîtes de dragées sont très belles et solides, facile à construire.

Tegenvaller

Ik heb een fotohouder met droogbloemen besteld. Dit ging normaal na enkele dagen geleverd worden. Zo werd het toch vermeld bij de bestelling. Na een volledige week wachten was er nog steeds niet geleverd. Ik nam contact op met de klantendienst, die mij zei dat het product niet kon gemaakt worden omdat een onderdeel niet in voorraad is. Ik ben hier totaal niet van op de hoogte gebracht!! Zulke zaken mogen wel vermeld worden op de site. “ product tijdelijk niet beschikbaar “ is toch maar een kleine moeite om op de site te vermelden. Dit om teleurstellingen te vermijden. Maw ik kan nog een week wachten terwijl ik dit eigelijk deze week nodig heb.

Perfect!

Na een klein probleempje hebben ze mij supergoed geholpen! Echt top! Aanrader!

Correct!

Mooi resultaat, vlug, correct. Kwaliteitsvol

Perfecte en snelle levering. Mooi resultaat

Goede service! Op tijd geleverd. En topkwaliteit. Ik ben een tevreden klant.

Top, ik zal zeker opnieuw bestellen

Er was in eerste instantie voor mij wat onduidelijkheid over de levering omdat er iets tijdelijk niet voorradig was. Ik belde naar de klantendienst en ik werd onmiddellijk verder geholpen. Omdat er iets niet in voorraad was hebben ze mij de rest van mijn bestelling al eerder opgestuurd. 2 dagen later had ik ook het overige van mijn bestelling thuis. De kwaliteit is trouwens heel goed! Super mooi!

Faire part de naissance

Service impeccable. Impression d’un exemplaire pour visualiser à l’avance… Il n’y avait plus qu’à changer les dernières infos. Service hyper rapide, colis reçu dès le lendemain de la commande.

Alles perfect in orde zoals gevraagd

Alles wat ik besteld heb was perfect zoals op de foto's te zien waren. Het enige wat ik wat lastig vond is dat het zeer onduidelijk was wanneer ik mijn pakket zou ontvangen. Ik kreeg een bevestiging van bestelling met een vermoedelijke datum waarop het zou verstuurd worden, maar kreeg dan geen bevestiging dat het pakket effectief verzonden was. Waardoor ik toch enkele dagen onwetend was. Anders alles perfect in orde! Zeker een aanrader!

Rapide

Jolie et bonne qualité

niets slechts over te zeggen

Heel snel, mooie afwerking en software ondersteund veel mogelijkheden. Ik ben positief verrast.

Slecht

6 kaartjes niet gedrukt beloofd voor zaterdag nieuwe vriend jdag avond nog niks!!!!

Snelle correcte levering

Mooie kwaliteit!

Commande réalisée pour un baptême

Yoyo commandés pour le baptême de notre fils. C'était exactement ce que j'avais choisi, super résultat ! Commande reçue très rapidement. Je recommande ce site !

Mooie kaartjes en bedankjes . Waren er vroeger dan verwacht. Heel mooie . Zeker prijs/kwaliteit.

Super kwaliteit. Ook bij het ontbreken van een besteld product snelle reactie gehad en opgelost. Zeer goede service.

Snelle levering, mooie kaartjes

Snelle en mooi verpakt afgeleverd. Mooie kaartjes

Goede ervaring, ontwerp maken ging wel wat moeizamer

Goede ervaring, snelle service Bij het maken van het ontwerp van het kaartje blijf de website helaas heel vaak vasthangen waardoor ik alles kwijt was en opnieuw moest beginnen

Mooi resultaat en snelle service!

Heel mooie kaartjes. Snelle levering!

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200