Heel tevreden!

Snelle levering , en heel tevreden van het resultaat .

Mooie kaartjes, levering liet langer dan gepland op zich wachten.

Mooie kaartjes, veel opties mogelijk. Ik had besteld owv de belofte dat er snel geleverd kon worden (de dag erna). Helaas veel langer moeten wachten. Vandaar maar 2 sterren.

Uitgebreide keuze, gebruiksvriendelijke tool en snelle service.

Enige onhandige vond ik dat na het bestellen van mijn proefdruk, mijn ontwerp eerst opnieuw gekopieerd moest worden alvorens ik mijn definitieve bestelling kon plaatsen.

Steeds de beste kwaliteitsvolle service.

Super kwaliteit. Super vlotte service.

Goede en snelle service!

Heel tevreden met de kaarten voor de eerste communie van onze zoon. Veel inspiratie opgedaan op de website!

Supermooie herinnering

Mooi gedrukte foto's

Eerste keer dat ik hier bestel. Levering ging vlotjes!

Alles tip top in orde!

De proefdruk is er nog niet

Proefdrukje besteld van mijn kaartje. Na 7 dagen nog steeds niet aangekomen. Na 5 dagen dan maar gelijk een bestelling geplaatst ( het risico genomen ) De bestelling is er ondertussen, de proefdruk is betaald maar ik wacht er nog steeds op :-(

Voor herhaling vatbaar

De site is heel klantvriendelijk, kwaliteit en service is top!

Supersnelle topservice!!

Producten worden steeds zeer snel en met de grootste zorg verzonden. Ik heb alles voor de communie bij Tadaaz besteld en super content met al mijn aankopen. Soms is het wel jammer dat niet alle ontwerpen voor alles beschikbaar is.

Prijs kwaliteit TOP! Goeie service!

Voor de eerste keer iets besteld bij Tadaaz! Namelijk bedankingen voor een Communie. Je kan een proefdruk vragen voor nog geen 2 euro, geen verzendkosten. Alles gaat ook snel, je hoeft niet lang te wachten op uw bestelling. Kwaliteit is ook heel mooi!

Niet gebruiksvriendelijk

er komt niet altijd een goede preview om te zien hoe het er in het echt zal uitzien. Niet zo gemakkelijk om uit te zoeken, maar wel gelukt uiteindelijk.

Lange levertermijn

Ik heb mijn kaarten besteld op 4 september. Nu zijn we 10 september en nog steeds niets ontvangen terwijl er op de website vermeld staat dat het 2 werkdagen duurt. Ik had er op gerekend om ze vroeger te ontvangen.

Het kon net iets beter

Ik had een proefdruk besteld voor 2 kaartjes. Meer dan anderhalve week moeten op wachten. Uiteindelijk wel goed bevonden en besteld. De bestelling kwam dan dag nadien al aan. Ik vind wel dat sommige kaartjes niet zo heel mooi zijn. Er zitten achteraan precies strepen in… niet zo mooi gedrukt, dus toch wel een beetje teleurgesteld.

Goede en snelle opvolging.

Handige website wanneer je weet wat je wil. Je kan het meteen visueel zien. Na het ontwerpen is het goed dat je deze kan opslaan om eventueel andere modellen/ kleuren te maken. Zo kon ik ze op het einde rustig vergelijken en kiezen welke ik zou bestellen. Vervolgens zeer snelle verwerking en verzending.

Hele goede kwaliteit en vooral ook goede klantenservice en snelle levering heel tevreden bij het volgende geschenkje hebben jullie alvast een nieuwe terugkomende klant

Kwaliteitsproducten en mooi op tijd geleverd

Reeds meerdere malen besteld en steeds heel tevreden!

Alles ziet er heel netjes uit Ik ga er zeker nog iets bestellen.

Heel tevreden

Heel tevreden over service en product.

Alles was zoals verwacht, dik in orde

De website is gebruiksviendelijk en alles werd perfect geleverd met zeer mooie kaartjes en goeie kwaliteit

Verzorgd werk, en heel correct qua betaling en levering; Bedankt en zeker tot nog eens. Ginette Feys

Betrouwbaar

Supersnelle service en gemakkelijk. Enkel lijkt de tekst in de bewerkingseditor groter dan werkelijkheid.

Zeer mooie kwaliteit en goede klantenservice

Correcte afhandeling v mijn bestelling

Kwaliteitsvol drukwerk en snelle levering

Heel tevreden, zowel wat betreft de kwaliteit van de kaartjes als de leveringstermijn.

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200