Afgewerkt en vlotte levering

Heel vlotte bediening en heel mooi afgewerkt

Goed geholpen

Goed ze was vriendelijk en behulpzaam ze heeft ons geholpen MVG Catherine

Zeer snelle levering en dat was wat ik nodig had

Très réussi

Bonjour, Nous sommes très content du résultats et de la rapidité d'envoi. Bravo

Supersnelle levering en kwaliteit prijs top!

Ik ben super tevreden van de producten die ik heb gekregen. Komt 100% overeen met wat ik verwacht had. Neem daarbij nog eens de snelle levertermijn, wat wil je meer?

Zoals verwacht

De uitnodiging was heel mooi, net zoals omschreven en te zien is op de site. Het enige jammere vind ik dat ik 2 x 10 kaartjes moet betalen omdat er 1 woord verschilt in de 2 versies. Als ik de kaartjes aan de prijs van 20 stuks had gekregen, was dit een heel verschil geweest.

Mooie en snelle levering

Mooie kaartjes

Alles naar wens, snelle levering, wel wat aan de dure kant.

Beter dan verwacht.

Na mijn eerste kennismaking zal ik Tasaaz verder gebruiken en zelfs aanraden.

Mooi resultaat maar bestelling klopte niet

Te weinig geleverd, kwaliteit en resultaat wel top

Délai de livraison non respecté

J'attends des photos Tadaaz pour le baptême de mon bébé. Commande passée et réglée le 5/09. Je n'ai toujours rien reçu. Sur le site il est écrit 24h à 48h pour le départ de la livraison. Le baptême a lieu le 11 septembre. Je crains de devoir me tourner vers une autre entreprise pour l'impression de mes photos.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Supersnel en super tevreden met kaartje!

Zondag foto’s genomen, maandag kaartjes en magneten/spiegeltjes met foto gemaakt en besteld, woensdag opgehaald!

Super snelle levering, prachtige kaartjes

Ik was VEEL te laat met het bestellen van de communiekaartjes. Heb maandagavond besteld en ze zijn donderdag geleverd! Super snelle en goede service!

Super.. spijt dat er al elders vanalles besteld was, anders had ik dit zeker bij jullie gedaan!

Super kwaliteit!

Handige site, snelle levering, stevige kartonnen doosjes, foto's super kwalitatief gedrukt! Alleen maar positieve ervaringen hier :)

Snel en bijna perfect

Heel snelle levering! Jammer genoeg komt de foto op de wijnfles al wat los aan de hoek.

Super kwaliteit

Super prijs kwaliteit

Gewoon prima!

Gemakkelijke site, mooie ontwerpen, envelopje op maat en snelle verzending. 10/10

Snelle, correcte en kwaliteitsvolle service

Snelle, correcte en kwaliteitsvolle service

Super service!

Super en snelle service!

Mooi kaart en vriendelijke service

Er was een fout op een kaart, en ik kreeg direct voorstel om ze opnieuw af te laten drukken en op te sturen. Enieg minpuntje, vond ik fotokwaliteit op de achterkant van de kaart.

Héél mooi kaartje, achterkant onleesbaar

Makkelijk zelf kaartje online aan te maken, snel geleverd, mooie afwerking, helaas was de tekst op de achterkant onleesbaar (te weinig contrast met de achtergrond) terwijl de leesbaarheid op het scherm tijdens het aanmaken wel in orde was.. Jammer

de plakkertjes zijn erg 'licht' gedrukt, je ziet haar naam bijna niet staan...

Ik zou ze graag opnieuw laten drukken, ik zou Tadaaz toch nog altijd aanbevelen

super

j'ai eu contact avec l'équipe support qui ma rapidement aidé.

Livraison rapide rien à dire

Très contente de mes faire-part commandés chez Tadaaz. Livraison extrêmement rapide. je recommande sans hésiter! je vais d'ailleurs bientôt effectuer une nouvelle commande tellement je suis satisfaite.

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200