Heel snel geleverd en mooie kaartjes

Fotokaartjes in het weekend besteld en dinsdag al in huis. Heel tevreden mee. Een half sterretje minder dan perfect omdat ik de website niet de makkelijkste en meest gebruiksvriendelijke vind om een kaartje te ontwerpen.

Uitstekende service

Top service en vriendelijke klantenservice wanneer er problemen zijn met een levering, veel keuze en mogelijkheden

Zoals het hoort te zijn

Alles zoals wat ze schrijven doen ze ook.

Mooie kaarten en snelle service

Het gratis test kaartje kwam snel en bleek achteraf een lagere kwaliteit te hebben dan de uiteindelijke kaartjes. Die waren top, snel geleverd en aan een goeie prijs. Voor herhaling vatbaar

Prachtige kaartjes, prima service en snelle levering. Heel vriendelijk klantendienst met duidelijke uitleg.

Makkelijke site, goede service, mooie kwaliteit!

Er was een fout in mijn bestelling. Onmiddellijk hebben ze een nieuwe opgestuurd! Prima service!

Top service!!

Heel tevreden van de kwaliteit!!! Een foutje bij de levering, MAAR de volgende dag al het juiste in de brievenbus!! Top kwaliteit en top service!!

Snelle levering van supermooie producten, een aanrader!

Kben content, ook een vlotte bediening!

Ik vind ze heel mooi!

Alles is vlot verlopen. Ook zeer snel geholpen met een vraag. Bestelling was er sneller dan aangegeven was. Top service!

Heel snel en mooi resultaat!

Snel en mooi resultaat!

Vlotte levering van perfecte kaartjes

Vlotte levering van perfecte kaartjes. Misschien niet de goedkoopste maar wel een onberispelijke uitvoering. Voor mij is de prijs gerechtwaardigd. Wel oppassen met snijranden en best 2 à 3 mm extra voorzien bij de afbeelding. Zal deze service nog gebruiken en aanbevelen.

Goede service, jammer dat je kaartjes niet in enkelvoud kunt bestellen

Toen een bestelling niet lukte, werd ik netjes en vriendelijk geholpen. Product is ook netjes. Ik vond het alleen jammer dat je alleen “pakketjes kon bestellen” en geen kaartjes in enkelvoud.

Snel gemakkelijk overzichtelijk goede prijs-kwaliteit

Snel gemakkelijk overzichtelijk goede prijs-kwaliteit

Kleur zeepjes is wel iets anders dan op de foto’s

Onze bedankingen zagen er geweldig uit!

Wij hadden de wikkels voor de Pringles, de wikkels voor de bellenblaas en labels voor glazen buisjes met kurk besteld en waren één voor één allemaal prachtig. Zelfs het touw om de labels aan de buisjes vast te maken werd erbij geleverd. En wij hebben onze bestelling na drie dagen reeds ontvangen. Onze gasten vroegen ons ook, waar je dit allemaal zo mooi kon laten maken! Wij waren oprecht fier om zoiets moois te kunnen geven aan de mensen die op het feest waren.

Emballage savon

Très joli mais dommage que vous n ayez pas de etiquettes de 20 cm de long au lieu de 15 cm

Leuk en mooie print maar Pringles allemaal gebroken

Leuke en mooie printing. Enkel de Pringles chips zijn stuk en spijtig dat er niks voorzien is om de drukwerken mooi vast te plakken aan het potje Pringles.

Heel goede, snelle service.

Commande rond de serviette papier

Rapide, créativité accessible à tous, prix plus que raisonnable, suivi colis et livraison au top. PS: veuillez faire vos créations via pc pour faciliter le rendu, car Smartphone trop petit.

Prachtig

Heel mooie afgewerkte kaartjes en bedankingen

Nog mooier dan mijn verwachtingen!!!

Het ontwerpen ging gemakkelijk, mooie en ruime keuze, bestellen ging gemakkelijk en werd super snel geleverd! Prijs zat zeker ook goed... Ik bestel zeker nog!!!

Zeer mooie kaartjes

Mooie kaartjes van een hoge kwaliteit. Zeer snelle verzending en hele vriendelijke ,persoonlijke communicatie

Tevreden

Snelle levering, mooi afgewerkte producten. Aanrader!

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200