C’est exactement ce que l’on voulait!

Nous sommes vraiment ravis d’avoir confié la réalisation de nos faire-parts à Tadaaz. Site très bien fait et facile d’utilisation! Merci à Tadaaz pour leur réactivité, leur rapidité, leur service client à l’écoute de nos attentes.. Nos faire-parts correspondent exactement à ce que nous souhaitions !

Snel, correct en mooie kwaliteit

Snel, correct en mooie kwaliteit

Belle qualité

Rapidité de production et d’envoi

Zeer geslaagd

Super snelle service, met zeer mooie artikelen.

Super goede service en mooie resultaten!

Onze geboortekaartjes hebben we makkelijk volledig zelf kunnen samenstellen en ook een proefdruk kunnen bestellen is handig en leuk. De kaartjes zelf waren de volgende dag al in huis, wat ook super leuk is voor geboortekaartjes want je wilt iedereen zo snel mogelijk op de hoogte brengen. Wij zijn zeer tevreden!

Een aanrader

Producten van goede kwaliteit, uitgebreid assortiment, snelle service. Zelf kaartjes maken was nog nooit zo gemakkelijk!

Snel maar minder flexibel

Weinig flexibiliteit in de ontwerpen, maar snel geleverd. Printkwaliteit is goed maar ook niet uitzonderlijk mooi afgewerkt. We hadden er iets meer van verwacht.

Ongeveer 2 dezelfde uitnodigingen besteld, maar per ongeluk was er maar 1 soort afgedrukt. Onmiddellijk gebeld en daags nadien staken ze al in mijn brievenbus. Snelle service

Mooie lay-out, super service

Mooie lay outs, leuke opties en mooie druk. Heel correcte levering. Zeker aan te raden!

zeepjes ruiken heerlijk

Wij zijn heel tevreden over de zeepjes met het labeltje. Snel geleverd. We ontvingen veel meer labeltjes dan zeepjes, maar dat is geen probleem. We gaan die zeker nog kunnen gebruiken. Chapeau voor het knappe resultaat!

SUUUPER

SUUUPER goede ervaring alles top !!!!

Stickers Mariage

J'ai commandé des stickers pour mon mariage, je les trouve un peu trop petit & on ne voit pas bien ce qui est inscrit sur celui ci.

Geen communicatie

Producten zijn top en zeer tevreden. Enkel met laattijdig leveren geen mail ontvangen met info over laattijdige levering. (Een week later)

Heel mooi resultaat !

Goede opvolging : de tekst ging iets te klein uitvallen dus werden we gecontacteerd of een aanpassing mocht. Resultaat was perfect ! Vlotte en snelle levering.

Snel, correct en een mooie uitvoering!

Service eb kwaliteit

Goede kwalitatieve afdrukken - snelle levering - voordeel v/e proefafdruk!

Gemakkelijk en snel

Gemakkelijk en snel

zeer tevreden

mooi op tijd en zeer degelijk materiaal

Rapide

Rapide et articles très joli

Perfect gewoon

Het gaat allemaal zoals het op de site staat. Vriendelijk personeel. 10 op 10

Top service, snelle levering, heel behulpzaam, niets is teveel Heel snelle levering Ongelofelijk vriendelijk mensen 5 sterren service

Handig en correcte prijs

Handige zelfontwerptool. Zeer snelle levering. Goede professionele kwaliteit.

Prachtig product, snelle levering!

Mooi afgewerkte kaarten, snelle levering!

Snelle levering ,mooie kwaliteit.

Mooie communiebedankjes aangekocht

Vlotte manier van bestellen. Ik kocht eerst proefdrukken voor een voordeligere prijs. Ik deed daarna de aanpassingen. Ik ben heel tevreden over het resultaat

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200