Service satisfaisant

Très satisfaite des produits commandés

Goede service, zeer tevreden.

Snelle levering en gemakkelijke tool.

Mooie afdrukken, toffe kaartjes.

Ik heb mijn dochter haar drukwerk voor haar communie laten dien door Tadaaz. Dit zonder eerst een proefdruk te laten maken en alles is heel mooi. Ik ben tevreden. Klein detail mss, de pringles wikkels zouden zelfklevend moeten zijn, maakt de voorbereiding een stuk gemakkelijker. Ik zou er zelfs extra voor betalen. Daarom maar een 9,5 ipv 10. Levertijd was zeker in orde. Ik kies volgende keer weer voor jullie.

Vlotte service bij kapot item

Ik had enkele glazen buisjes besteld voor doopsuiker in te doen. Bij levering bleek 1 van de buisjes reeds kapot in de doos te zitten. Ik heb contact opgenomen en kon probleemloos een nieuw buisje gaan halen. Vriendelijke service.

Déçue, Tout n’est pas fournis!

Un peu déçue, Ils nous envoient un faire part d’exemple où tu es assemblé avec un ptit cordon, le tout est superbe. Quand je commande mes 150 faire part. Il manque les cordons et rien n’est assemblé, cela prend des heures de confection! Pour le prix je trouve cela exagéré, très cher et il devrait mentionner qu’il n’y a pas de cordon !!! J’ai dû donc trouver du cordon, pas évident et pas non plus peu cher. Et puis quand on est maman on a autre chose à faire que, faire des courses pour cela!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Serieux

Très chouette et serieux

Mooi maar een inktstreep.

Onze proefdruk had aan de binnenkant van het kaartje een zwarte inktstreep. We vinden het kaartje wel super mooi!

Top en snelle levering

Super leuke kaartjes, snelle levering en hele goeie kwaliteit..

Kwaliteit en afwerking is zoals verwacht. Details mooi. Ook een vlotte service en levering zoals vermeld.

Zeer klantvriendelijk!

Mijn bestelling had helaas een te lange levertijd maar ik werd hier meteen over op de hoogte gesteld en gevraagd of ik een ander artikel in de plaats wou of mijn bestelling liever wou annuleren en laten vergoeden. Ik kreeg meteen een creditnota en 2 dagen later stond het geld al terug op mijn rekening. Topservice in goede en ‘slechte’ tijden!

Topkwaliteit !

Hele mooie kwaliteit van kaartjes. Programma laat ruime keuze toe. Handig in gebruik.

Goede service en kwaliteit

Goede service en kwaliteit! Proefdruk is een grote plus!

Kleuren niet ok

Jammer genoeg niet zo tevreden van onze kaartjes. De kleuren waren te hard en niet realistisch weergegeven. In het verleden nochtans altijd zeer tevreden geweest.

Prachtig

De communie uitnodigingen van onze zoon zien er prachtig uit . De goudfolie maakt het kaartje helemaal af! Zeer tevreden.

Mooie en snelle Service

Vlotte service en ook hulp gekregen waar nodig

Ik ben tevreden over mijn bestelling. Vlotte service ook.

Parfait

Superbe résultat. Je suis enchantée

Meerdere malen iets besteld altijd goed aaneengesloten. Nu ik heb proefwerk besteld en tot nu toe nog altijd niet ontvangen? Ik zou graag willen weten hoe het komt en wat de oplossingen zijn.

Snelle levering, betaalbaar en heel professioneel

Super.

Snelle levering en hulp.

Un résutat rapide à la hauteur de nos attentes

Nos faire-parts, commandés un mercredi soir, au retour de la maternité, nous sont parvenus le vendredi matin, encore plus beaux que nous ne les imaginions. Le seul reproche que nous pourrions faire est la lenteur de la plateforme de création, parfois peu réactive aux modifications et le fait qu'il n'y ait pas au moins une enveloppe standard offerte avec les faire-parts (style blanc cassé ou beige), quitte à proposer d'autres enveloppes payantes également.

Product zoals omschreven, top klantendienst

Mooi aanbod. Kwaliteit. Gebruiksvriendelijk programma. Snelle service. Top klantendienst.

mauvais tapis de souris

Bonjour J ai commande un tapis de souris pour faire une surprise a ma petite fille de 10 ans les deux photos sont exactes mais elle s appelle JULIA et on a mis un prenom Olivia J ai payé et fait correctement la commande je ne comprend pas jehin christiane

• Nous recommanderiez-vous? Non

Leuke items, vlot bestellen en ontvangen

Zeer blij met de producten van Tadaaz.

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200