Top kwaliteit van zakjes!!! Volledig wat ik in gedachten heb! De zakjes lijken eerst aan de kleine kant maar zijn echter ruim genoeg voor een klein bedankje!

Qualité super!

La qualité des cartes sont super!! Par contre pour la conception sur le site c’est parfois pas très facile… Mais je recommande ce site!! Livraison très rapide!

Supermooie kwaliteit. Zeer goede klantopvolging. Op tijd en binnen budget geleverd.

super

goede kwaliteit, rappe service.

Bestelling niet compleet

Bedank kaartjes vergeten drukken

Helemaal af ,perfect

Leuke dingen om te maken ,veel keuze

Leuke producten, interface kan beter

De producten van Tadaaz zijn best wel leuk. Ook de verzending was snel en correct, hoewel de belofte van voor 14u verstuurd en morgen in de bus niet helemaal gehaald werd. Ik verstuurde het om 13:30 en het zat 2 dagen later in de bus, maar dat kan natuurlijk ook aan Bpost te wijten zijn, die niet meer alle dagen post komen bussen. Bij het ontwerpen van het kaartje, heeft de interface mij wel een paar keer tegengewerkt. Vooral bij objecten die over elkaar liggen, is het heel moeilijk om het juiste object te selecteren. Ook het typen van de tekst liep een paar keren mis, en dan was er een stuk weg, of stond er plots nog een vorige aanpassing. Daar is nog werk aan de winkel, vandaar ook slechts een voldoende.

Voor jullie neem ik de moeite voor een review

Super snel geleverd en ik was verrast door de kwaliteit van het papier en de print!

Leuke producten

Mooi resultaat

Mooi resultaat van mijn ontwerpen! Uitstekende kwaliteit! Snelle levering!

Jammer dat mijn bestelling niet gecontroleerd wordt op kwaliteid van iedere kaart

Jammer dat van de 25 kaartjes die ik bestelde , 4 kaartjes een licht-gele streep door de kaart stond en bij 1 kaartje was de goude belegging niet volledig 25 was het exacte aantal dat ik nodig had en heb dus enkele kaartjes moeten versturen die niet naar mijn voldoening waren. Ik had ook geen tijd meer om nog een week langer te wachten om nieuwe kaartjes te bestellen Van de mooie kaartjes was ik zeer tevreden over de kwaliteid

Supermooi en kwaliteit

Snelle en vlotte service.

Mooie en verzorgde afwerking geheel naar wens.

Aanrader!

Super snelle levering en prima prijs/kwaliteit

Conforme au souhait

Commande reçue rapidement Graphisme conforme Boîte bien terminée

Un gran merci, je suis très contente pour le produit..

Vlot en degelijk

De kwaliteit van de menukaarten is prima. De levering verliep vlot.

Très bien

Correspond exactement à ce que je voulais très satisfaite

Super service !

Vlotte service

Gebruiksvriendelijke site en vlotte service

excellent

service rapide et qualité au top encore merci

Fantastische ervaring

Alles wordt snel en verzorgd geleverd. Uitnodigingen, bedankkaartjes; bedankjes aan tafel : alles tip top in orde.

Topservice en snelle levering

Voor het feest van m'n zoontje heb ik stickers & tags besteld voor de bedankjes, alsook de uitnodigingen. De bestelde producten waren supersnel klaar en waren helemaal wat ik er van verwacht had. Ook het contact mbt de afhaling verliep heel erg vlot.

Zeer tevreden, gemakkelijk bestellen, snel geleverd. Top!

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200