Vlotte service en mooie kwaliteit

Zeer tevreden over de snelle service, mooie kwaliteit en ontwerpmogelijkheden. Enige nadeel vind ik dat de naam van tadaaz nogal opvallend op het kaartje staat vermeld. Het zou fijner zijn moest dit in een lichtere tint staan.

mooie kaarten maar duur

ruime keus uit mooie kaarten,het maken niet altyd makkelyk (vind albelli makkelyker) en duur wel

Travail effectué à la va vite

Belles idées de produits, mais travail baclé. Le bois présente des traces de brûlures lors de la gravure/découpe et donne un résultat pas très satisfaisant. Pourquoi ne pas prendre le temps de poncer un peu le bois par après?! C'est pourquoi pour ces produits non je ne recommanderai pas tadaaz.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Ik bestel hier niet meer

Ik heb hier mijn geboorte kaartjes labels voor doopsuiker en doopuitnodigingen besteld. Over de labels en geboorte kaartjes ben ik kwa aflevering zeer tevreden maar de editor om deze te maken is vreselijk! Als hoog zwangere vrouw deze ontworpen maar opgejaagt dat ik me heb de edotir doet niet wat je vraagt en is helemaal niet handig om mee te werken raad ik dus zeker niet aan. Ik dacht dat de kaartjes hier goedkoper waren maar uiteindelijk betaalde ik evenveel als dat ik bij de drukker geweest was en dan ontwierpen zij het voor mij! Ook heb ik mijn doopkaarten besteld hier verschillende doopkaarten opgzklikt formaat beken allemaal een goed standaart formaat dus heb ik een kaartje besteld wat bij de geboorte kaartjes past en bij deze natuurlijk niet naar de maat gekeken (dom van me) maar ik verwachte da ze allemaal eeb standaart formaat hadden deze kwam aan 4 kaartjes slecht gedrukt mijn tekst stond er niet volledig op ik hun gecontacteerd ik krijg de 4 kaartjes terugbetaald maar de rest niet het is mijn eige fout weet ik wel maar ik had een betere klantenservies verwacht aangezien ik hier voor enorm veel geld besteld heb 1.20 euro voor een kaartje dat je bijna niet kan lezen omdat het zo klein is! Daar gaat mijn geld! BEKIJK HEEL GOED DE GROTE WANT DIT IS MISLIJDEND. Kaartjes kunnen weg doen en ergens anders maar nieuwe besteld 3 keer zo groot en de helft van de prijs die ik bij tadaaz betaald heb. Als antwoord krijg ik dat het formaat vermeld stond wat indd waar is als je heel goed zoekt! Maar al de kaartjes zijn standaart maat en deze opeens niet. Maar swat ik raad deze site niet aan en ben ook niet vanplan hier nog ooit te bestellen.

Zeer mooie kwaliteit en super makkelijk zou iedereen aanraden. Enkel de verpakking zou nog beter kunnen voorbeeld tegen water. Als ze het in de brievenbus droppen bij Bpost en de klep niet dicht doen regent het binnen natuurlijk! Gelukkige viel de schade mee en was het goede kwaliteit…… Mvg, Katrien

Super tevreden

Snelle levering en prachtige producten!!! Had de zeepjes wel wat groter verwacht maar alom super blij :)

Perfect zoals je het wil

Helemaal gemaakt zoals we verwacht hadden en snelle service.

Erg tevreden over vlotte levering, snelheid tot bij de klant, kwaliteit. Alweer uitkijken naar de volgende gelegenheid om mijn kaartje te ontwerpen.

Teleurgesteld

Balpenen waren niet in de gevraagde kleur gegraveerd zoals voorbeeld .Ook is bij vele balpennen de tekst slecht leesbaar. Vind het heel spijtig.

mooie producten

mooie producten en goede prijs kwaliteit

geen opmerkingen

Geen correcte levering

Ik zou mijn artikelen ontvangen op de 11de augustus tot vandaag nog steeds niets ontvangen. Had het het afgelopen weekend nodig heb er dus geen gebruik van kunnen maken

Achat de faire part de baptême

Bonne qualité et service rapide. Correspond à nos attentes!

Conforme, et exemplaires + cadeau en +

Nous avons réceptionné les cartes de naissance très rapidement, conformément à ce que nous avons demandé, et nous avons reçu plusieurs cartes en +, ainsi que des foulards en guise de cadeau de naissance. Merci !

Prachtig design

Goeie service, prachtige design

De uitnodigen zijn zoals verwacht op de pc .

Super mooie uitnodigingen

Helemaal wat we ervan verwacht hadden. Leuke uitnodiging en super goede service

Vlotte correcte service

Veel mogelijkheden om uit te kiezen. Gebruiksvriendelijk en website. Vlotte levering.

Super service!! Alles mooi verpakt !!

Ik zal zeker nog bestellen

Mooie kwaliteit

Ik heb op tadaaz de communie uit uitnodigingen en bedankkaartjes besteld. Mooie kwaliteit en vlotte levering. Heel tevreden.

Snelle correcte levering

Snel en correcte levering. Gemakkelijk dingen te maken via de website.

Tevreden

Mooie producten mooi op tijd geleverd

Heel mooie labels

Snelle levering, hoge kwaliteit

Mooie kwaliteit van de kaart

Zeer tevreden! Mooie kwaliteit!

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200