Uitstekend!

Snelle levering! Veel keuze

Super tevreden!

Alles werd geleverd zoals besteld. Super tevreden, heel veel keuze en zeker betaalbaar!

Klantendienst vriendelijk en zeer hulpvaardig. Snelle levering. Goede kwaliteit.

Snelle verzending, mooi resultaat

Snelle verzending, mooi resultaat. Knappe communie kaarten

Zeer mooie producten en excellente naservice

We hebben eerder de communiespullen voor onze zoon hier besteld, zeer tevreden. Nu was het de beurt aan onze dochter (eerste communie). De spullen waren in orde, buiten een paar technische mankementen. We hebben dit overlegd met Tadaaz en ze hebben dit perfect opgelost. Excellente service!

Très beau rendu

Rapide, accessible sur smartphone, couleurs semblables ....

Super service

Très bon service, rapide et de très bonne qualité.

Efficient and professional !

Fast, good quality products and wide choice

Vond een foto op de wikkel niet zo helder, maar over algemeen goede service.

Snel, in orde, super service en mooi resultaat!

Zoals bij elke eerdere bestelling bij Tadaaz ben ik heel tevreden! De kaarten en de snoepwikkels zijn heel mooi van kwaliteit en waren super snel klaar.

Super service !

Bestelling werd vlotjes afgehandeld en snel geleverd. Top ! Doe zeker zo verder !!

top site

zeer snelle en verzorgde levering van de producten !!! TOP

Voor herhaling vatbaar

Zeer mooie kwaliteit voor een eerlijke prijs . Supersnelle levering

Toen mijn kaartjes na 10 dagen nog niet geleverd waren nam ik contact met hen op, zij hebben dan Bpost gecontacteerd om te zien wat er was misgelopen aangezien ik ook geen tracing nummer had gekregen. Bpost heeft hen nooit geantwoord, zij hebben dan de kaartjes opnieuw laten afdrukken en met een express dienst opgestuurd zodat ik ze nog op tijd had voor mijn feestje. Fijne service. De kaartjes waren van een zeer mooie kwaliteit. Ik zal in de toekomst zeker nog bij hen bestellen.

Mijn eerste bestelling geplaats voor lentefeest zoon. De stickers waren top!!! De labeltjes waren echter minder duidelijk, na contact te hebben gehad was het direct opgelost! Top service!

Heel goed en snel

Goede product en goeg service

Snel en precies zoals ik het wou

Snelle levering en super kwaliteit

Snelle service, goede kwaliteit

Toen ik mijn doopsuikerdoosjes wilde bestellen had ik een ander ontwerp voor ogen. Ik probeerde het zelf via de tool aan te passen maar dit lukte niet, na een telefoontje naar de klantendienst heeft men dit voor mij aangepast met de glimlach. Ik bestel er zeker vaker! Een tevreden klant.

Mooi resultaat en heel snel

Leuke ontwerpen waar je makkelijk je gewenste resultaat mee kan bereiken. Enorm snelle levering. Tip: 1) aangeven op website dat je bij de snoepzakwikkels ook de zakjes krijgt 2) aangeven op website dat een kaart mat of in hoogglans wordt afgewerkt 3) proefsdruk had gerust samen met bestelling geleverd mogen worden (nu 2x verzendingskosten voor tadaaz; maar stond wel mooi aangegeven op leveringsbon van de bestelling dat het apart zou komen)

Super service

Donderdagavond besteld, maandag in huis...mooi verpakt geleverd!!! En zo mooi!

Très contente

Satisfaite du résultat . Les faire-part était très beau et ont eu du succès. Les ronds de serviettes dommage que l'on ne pouvait pas imprimer les prénoms avec l'écriture du faire-part. Les remerciements était très bien par contre ce n'était pas préciser que ça ne s'ouvrait pas en volet. Surprise que ce soit juste un carton.

Snel

Exact zoals ik het wou en na 2 dagen thuis geleverd! Prima!!

Plus ou moin satisfaite

Livraison très rapide je suis plus ou moin satisfaite mais il me manque 5 miroir et j ai 2 aimant qui sont abîme

Heel tevreden!

Heel mooi design en afwerking

Reçue très rapidement !!

Je recommande !