Goede kwaliteit, snel geleverd

Goede kwaliteit, snel geleverd

Ik bestelde een fotohouder hout met droogbloemboeketje. Snel geleverd en goed verpakt. Super mooi product! Ik bestelde al een paar keer bij Tadaaz en zal dat in de toekomst zeker nog doen.

Perfect zoals ik het me had voorgesteld.

Super ervaring, vriendelijke en snelle service

Ik kocht een kussen met eigen opdruk. Super tevreden van de kwaliteit en de snelle levering. Ik kom zeker terug!

Nog steeds niks ontvangen

Mijn bestelling ongeveer 2weken geleden geplaatst, nog Steeds niks ontvangen

Parfait

Délais de livraison rapide et respecter Faire part arrivés tel quel. Niveau qualité prix très bien.

Heel tevreden klant

Bestelling geplaatst en volgende dag geleverd, super service! Ook superleuk dat er extra stickertjes die gebruikt werden om de bestelling te personaliseren werden meegeleverd!

Stickers met naam en foto. Prima in orde niks op aan te merken

Zeer snelle service

Zeer snelle en kwalitatieve klantendienst- en service.

onduidelijke informatie en te weinig updates

prachtige ontwerpen, maar eenmaal gekozen ben ik toch wel serieus teleurgesteld. de dag erna geleverd, is niet het geval voor de proefdruk; dat is totaal niet duidelijk; het duurde een week. ook daarna de effectieve bestelling werd wel op tijd geleverd; maar je krijgt geen verzendbevestiging, het blijft allemaal wat in het ongewisse. de zakjes voor doopsuiker zijn ook te groot en moet je extra gaan omvouwen en zo; allemaal ongemakkelijk. volgende keer niet meer bij Tadaaz voor mij. toch nog 2,5 ster omdat het prachtige ontwerpen zijn.

Doosje kapot

Ik kreeg twee doosjeskapot van de tien.

Positive

Facilité de création , rapidité de livraison et très contents du résultat :)

Great design & super speedy execution

Very happy with the end-result and absolutely astounded at how fast it was processed - plus with such high quality! The only reason I'm not giving it a full five stars is the price, which could be a little less. But all in all, I'm very satisfied and would definitely recommend.

Snelle en behulpzame reactie van klantendienst

Gebruiksvriendelijke website, toffe designs en vriendelijkheid klantendienst

Geen problemen ondervonden

Positief

Snelle levering, product nog mooier dan op foto en toen ik een vraag had, direct antwoord gekregen.

Zeer vriendelijk

Productiefout bij mijn product. Ik ben zeer correct en heel vriendelijk geholpen!

Beste ervaring

Bij het bestellen van de proefdruk zagen we een kleurverschil. Hiervoor hebben we contact opgenomen met Tadaaz en hebben zij dit kunnen aanpassen. Achteraf bij het bestellen, moesten we enkel even bellen om dit probleempje door te geven zodat ze het correct konden afdrukken. De dag nadien hebben we alles gekregen in tip top conditie.

Snelle verzending en vriendelijke klantenservice

Wij hebben geboortekaartjes besteld. Deze waren de dag erna al bij ons thuis geleverd. We hadden een aantal lijmdotjes te weinig gekregen. Contact opgenomen met de klantenservice en we kregen direct antwoord en het probleem werd snel en vlot opgelopen.

Voldoende

De zakjes waren erg slecht. De verlijming liet snel los. Ik kreeg exact de hoeveelheid voor bij het drukwerk maar als ze zo snel kapot gaan dan mag er wel reserve bij zitten. Ten tweede waren de zakjes gevouwen in de verpakking. Niet echt mooi om aan te bieden als bedanking of doopsuiker.

Perfect kwaliteit & super snelle bezorging

Heel handige website, snelle levering, mooi product!

Heel erg positieve ervaring!

Mooi kaartje, snelle levering

Veel keuze, makkelijk om te personaliseren. En de levering was super snel!

Je suis très satisfait de ma commande

Une belle expérience à refaire sans doute

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200