Heel goede kwaliteit, ook heel tof dat je een proefdruk kon bestellen.

Deux commandes et très satisfaits

Nous avons commandé nos faire parts de naissance et étions un peu déçus de la couleur (mais c'est de notre faute ... Nous aurions dû commander un échantillon pour avoir une idée du rendu en vrai, ce que je vous recommande de faire). Nous avons ensuite fait nos remerciements via ce site car c'est facile d'utilisation, livraison rapide,... Bref, super !

Mooie producten, vlot zelf personaliseren via pc, heel vlotte productie en afhalen was superhandig!

Heel tevreden over het resultaat

Er stond nergens dat je de geboortekaartjes nog zelf ineen moest zetten.. bij de proefdruk is die klaar aangekomen.

Vlot, mooi en een goede service!

Een zeer vlotte levering van onze mooie bestelling. Ik werd telefonisch gecontacteerd om iets na te vragen. Een vriendelijke en persoonlijke service.

Leuke, originele producten

Leuke designs, andere producten dan op andere "fotowebsite". Snelle, correcte levering.

Prachtige kwaliteit en snelle service.

Wij bestelden onze geboortekaartjes via Tadaaz. Na de bestelling kregen we onmiddellijk een bevestiging van Bpost dat het pakketje al bij hun was aangemeld. De dag erop lagen de kaartjes in ons postpunt klaar. De kwaliteit van de kaartjes is heel erg goed en we kregen er zelfs een kleine attentie bovenop voor de geboorte van onze zoon. Bedankt Tadaaz voor stresloze ervaring

Kwaliteit troef!

De linnen zak met foto was nog beter van kwaliteit dan verwacht.

Wij zijn zeer tevreden

Wij bestelden via Tadaaz bedank kaartjes na de geboorte van onze zoon Felix en zijn zeer tevreden van het resultaat. Er is veel keuze qua ontwerp en de kaartjes kwamen snel onze kant op!

Super bediening

Gemakkelijk en simpel te begrijpen alles via internet

Uitstekende service

Zeer goed ingepakt, kwalitatief materiaal.

Bestelling was aanvankelijk fout maar werd heel vriendelijk en vlot recht gezet door de klantendienst

Alles super verlopen en mooi verpakt aangekregen

Snelle levering en product zoals gewenst

Kwaliteitsvol

De geboortekaartjes, enveloppen en geboortesuiker doosjes zijn van een goede kwaliteit. De proefdrukken arriveerden steeds zeer snel. Ruime keuze aan ontwerpen.

Hebben me direct geholpen, bedankt daarvoor

Hebben me direct geholpen, bedankt daarvoor, mvg Bianca

Super service en prachtige kwaliteit

Wij hebben bij Tadaaz onze geboortekaartjes met bijhorende doopsuiker besteld. De kaartjes werden zoals beloofd de dag nadien al geleverd omdat we voor 14u hadden besteld. We hebben heel veel complimenten gekregen over het kaartje, echt waar prachtig. Ook de ruime keuze aan doopsuikergeschenkjes in hetzelfde thema van het kaartje is een pluspunt. Wij zijn zeer tevreden!

Goede kwaliteit van drukwerk!

De kwaliteit van het drukwerk is enorm hoog. De reden dat ik geen 5 sterren geef, is omdat de levering wat op zich liet wachten en langer duurde dan gedacht.

Super service, entreprise belge, impression de bonne qualité

Un bon combo, efficacité et qualité au rendez-vous. Merci !

Super ervaring!

Alles is tot in de puntjes verzorgd

Un travail et un professionnalisme au top!!! Merci beaucouo

Merci pour votre professionnalisme, nous avons ete plus que satisfait de vos service! Merci beaucoup pour ce magnifique faire part.

Snel en efficiënt

Ik bestelde last minute stickers voor onze koek zakjes te personaliseren en deze werden nog geen 2 dagen later geleverd. TOP!

Uitstekend!

Bedankt Jasmine voor de superfijne samenwerking. Heb precies gekregen wat ik wou, ondanks de verouderde foto's! Superservice!

Vlot

Leuke artikelen

Au top

Produit de qualité. Livré très vite

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200