Onverwachte aangename klantenservice

- gemakkelijk ontwerp te maken - duidelijk website of op gsm - mooie resultaten - goede klantenservice - netjes geleverd

Steeds tevreden met de uitvoering

Fijne samenwerking

Superbes faire-parts

Belle qualité de faire-parts et livraison super rapide. Très heureuse de ma commande!

Doosjes zijn moeilijk te plooien

De doosjes zijn heel mooi maar heel moeilijk te plooien en sluiten niet mooi aan.

Topservice!

Uitstekende kwaliteit! Wij zijn altijd tevreden!

Vlot en gemakkelijk

Voor je eigen drukwerk kan je kiezen uit 10-tallen vooringestelde ontwerpen. Super makkelijk in gebruik. Ook een proefdruk is supersnel klaar. Top!

Alles was perfect

Van de proefdruk tot het afgewerkt kaartje alles was perfect in orde iedereen vond het een mooi kaartje en ook het tekstje een dankjewel.

Service de qualité !

Nous n’avons pas demandé une grosse commande. Néanmoins, j’ai apprécié de pouvoir importer mon propre design et de faire selon ce que j’avais en tête. J’ai été étonnement surprise de la rapidité d’envoi et de réception, ce que je salue fortement ! Je recommande; les prix sont attractifs et corrects

Snelle correcte levering. Prachtige kaartjes ontvangen..

Ruime keuze, prijs/kwaliteit is top. Een echte aanrader!

Mooi resultaat

Vlotte bediening

Hele mooie uitnodigingen gemaakt vh huwelijk. Zeer tevreden en heel snel geleverd.

Prima werk!

Veel keuze. Mooie afwerking. Vlotte levering.

Positive

Achat de faire-parts pour une naissance. Livraison rapide, à recommznfdr

Très bon les cartes sont de superbe qualité

Super contente de la commande

Heel gebruiksvriendelijk !

Eenvoudige aanmaak van kaarten via editor, mogelijkheid tot proefdruk interessant, kwaliteit van de kaarten uitstekend !

Hyper rapide et conforme à mes attentes! J’avais lu tout et son contraire mais franchement moi je suis satisfaite. On avait commandé tous nos faire-parts, enveloppes et remerciements et tout était niquel. Merci!

Ontwerp zoals besteld, vlugge en vlotte levering

J'ai été ravi par ma commande qui est arrivée à temps.

Merci

Gebruiksvriendelijk gevonden wat ik zocht.

Klaar en duidelijk inclusief vele voorbeelden.

Top !

Originele ontwerpen, vlotte service, snelle levering, mooi afgewerkt product. Wij zijn alvast heel tevreden.

Fantastische kaarten voor huwelijk

De kaarten die ik bestelde vond ik prachtig.

snelle en correcte service

mooie en stijlvolle ontwerpen! makkelijk programma om de ontwerpen te personaliseren!

Toujours satisfaite !!

Tadaaz propose des produits de haute qualité, avec un choix incroyable. Je ne commande que sur le site car je connais leur sérieux. Je ne suis jamais déçue et l'envoi est très rapide. Les dragées sont un véritable délice et raffinées. Je reçois toujours des compliments lors de mes événements.

Super tevreden

Heel erg tevreden over de verleende service! Heel toegankelijke site! Snelle levering! Van topkwaliteit! Absolute aanrader!

Niets op aan te merken.

Ik hoop in de toekomst op dezelfde service.

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200