Au top

Produit de qualité. Livré très vite

Entièrement satisfaite ! Commande reçue très très rapidement que demander de plus ?!

Très contente du résultat pour chaque pièce commandée ! Commande reçue très rapidement !

Klantenservice

Super service, problemen worden zo snel mogelijk opgelost en altijd vriendelijk zowel telefonisch, chat of in persoon. Drukkwaliteit vrij goed voor de prijs! Enkel andere items zijn aan de dure kant... Maar voor drukwerk kol ik zeker terug!

Toffe gepersonaliseerde cadeaus

Ik kreeg hulp bij het ontwerp van de blikken doos. Het resultaat was precies zoals ik het me had voorgesteld.

Een fantastische ervaring! Een aanrader!

Ik had kaartjes besteld, helaas verkeerde kleur en zonder enig probleem hebben ze mij nieuwe opgestuurd. Dus voor mij persoonlijk een echte aanrader. Al jaren een tevreden klant

Alles mooi zoals gehoopt.

Ik kon de kaartjes makkelijk maken en kreeg ze tijdig en in goede vorm geleverd. Ook de suikerbonen en doosjes waren netjes verpakt.

heel mooie kwaliteit, super snel geleverd

Op maandag lente-feest foto's gemaakt, dinsdag besteld en woensdag al geleverd. Uitnodigingen zaten vrijdag bij de famailie in de bus! Super mooi kaartje met gouden opdruk. Mijn dochter was er heel blij mee!

Supersnelle service en mooie goederen gekregen.

Snelle levering en goede kwaliteit

Zeer snelle levering en goede kwaliteit van stickers

Gemakkelijke website en zeer snelle service.

Gemakkelijke website met een goed overzicht, ook wanneer je hulp nodig zou hebben vind je snel de klantendienst nummer. Snelle levering en alles goed verpakt.

Snelle en vlotte service!!! Kwaliteit!!

Zelfgemaakte labels waren van goede kwaliteit. Je kan eerst een test bestellen, zo ben je zeker of je 100% tevreden bent over je creatie. Vlotte en snelle levering. Mooi, stevig en uitnodigend verpakt!

Ik had iets besteld en de volgende dag was het al geleverd.

Een hele positieve ervaring, dit zowel met hulp bij problemen als het resultaat van onze kaartjes .

Superkwaliteit , klantvriendelijk en snelle service .

Ik heb zowel de doopsuiker alsook de geboortekaartjes bij tadaaz besteld en ik ben zeeer tevreden ! Goede kwaliteit en heel klantvriendelijk want mijn ontwerp paste niet goed op het kaartje en na telefonisch contact en 1 mail was alles daarna perfect in orde , net zoals we het wilden . En perfect op tijd thuis geleverd .

Geen respons op een vraag.

Kaartje, stickers en labels besteld. Er was wat mis met de label en hier voor heben we contact opgenomen. Ze gingen ons zo snel mogelijk terug mailen maar niets meer vernomen wat zeer spijtig is want je wil hier geen 3 a 4 dagen voor wachten.. dit was een proefdruk, we willen de labels zo snel mogelijk kunnen bestellen maar zolang we niet weten wat er fout is gaat dit niet. Contact gehad met jasmyne van tadaaz! Wel super super goed geholpen. Blijkbaar waren ze al met het huidige probleem bezig maar hadden wij hier geen weet van gekregen helaas. We hebben de nieuwe proefdruk binnen gekregen. Hebben de nieuwe labels kunnen bestellen, om verderde problemen te voorkomen heeft zij ons ontwerp gemaakt zodat dit niet nog eens zou gebeuren. Hierbij vind ik het zeker een compliment waard voor de persoon in kwestie! Binnenkort ons kaartje bestellen.

Helemaal wat ik gehoopt had.

Ik bestelde zeepjes en gepersonaliseerde houten jojo's en ben heel blij met wat ik geleverd kreeg. Ik bestelde 15 jojo's en kreeg er maar 14 toegestuurd, maar die fout werd bij het aangeven onmiddellijk hersteld. Ik bestelde er nog tien extra omdat ik er zo tevreden mee was. Bedankt!

TOP!

Snelle service! Mooi producten zoals omschreven!

Parfait

Belle impression, beau rendu, très beau choix. Service rapide.

Fantastische service!

Ik ben enorm blij met mijn mooie stickers, de suikerbonen van mijn kleintje zien er weer fantastisch uit. Levering + service een dikke 10!! ;)

Snelle levering en een goede kwaliteit!

expérience très satisfaisante

La première fois que j'ai utilisé vos services et je ne manquerai pas d'y recourir une nouvelle fois lorsque j'en aurai besoin. Je vous remercie

Proefdruk vermist

Ik vond het jammer dat mijn proefdruk niet bij mijn volledige bestelling werd toegevoegd die ik ter plekke kon afhalen. De proefdruk werd apart opgestuurd naar mijn thuisadres. Deze is echter nooit aangekomen. Na telefonisch contact 14 dagen later, kreeg ik onmiddellijk een nieuwe proefdruk die ik deze keer wel mocht ophalen. Deze service was dus top, maar ik moest echter vaststellen dat mijn adres verkeerdelijk op de omslag stond. Hoewel er duidelijk in mijn profiel huisnummer 85 bus A staat werd mijn eerste proefdruk waarschijnlijk naar 85 verstuurd. Hierdoor weten mijn buren nu waarschijnlijk al de naam van mijn toekomstig kindje en heb ik ook kostbare tijd verloren. :-( Bij zulke delicate pakketjes zou er toch iets aan de leveropties mogen worden gewijzigd. Overigens ben ik van de klantendienst en uiteindelijk geleverde producten wel zeer tevreden.

Commande remerciements naissance

Réalisation de remerciements pour la naissance de notre fils. Beaucoup de choix, modifications faciles à effectuer. Ce serait excellent s'il y avait encore plus d'images, de dessins à choisir. Merci beaucoup pour le cadeau reçu qui correspondait parfaitement à mes goûts !

zorgeloos vanuit het ziekenhuis

sinds het begin van de zwangerschap was ik op zoek naar een origineel kaartje voor de geboorte van mijn zoon. Mainstream blauw voor een jongen was voor mij out of the picture! Het grote aanbod op Tadaaz maakte de zoektocht leuk maar de overzichtelijke site maakte de zoektocht eveneens makkelijk. Reeds maanden voor de geboorte kon ik een kaart volledig personaliseren en een proefdruk aanvragen. On the big day diende ik enkel mijn gepersonaliseerd kaartje te bestellen en binnen een dag had ik de kaartjes al in huis: top service als je het mij vraagt! Ik raad Tadaaz zeker aan.

Magnifique

Commande facile réception rapide du produit. Cela reste magnifique pour le thème du bâpteme.

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200