Gemakkelijk

Gemakkelijk en mooie ontwerp om trouwkaart zelf te kunnen maken

Prima producten en goeie service.

Prachtig

Mooie afwerking, netjes verpakt, top!

Perfect qua formaat, knappe labels!

Eenn snelle service! Knappe designs en veel mogelijkheden. Meerdere papiersoorten. Echt top!!

Zeer goede ervaring

Eenvoudig aan te passen, snelle levering en mooie resultaten. Het enige probleem is kiezen...

Veel keuze aan originele ontwerpen

De editor om de kaarten aan te passen werkte niet goed. Veel te traag. Dit was vaak frustrerend. Qua keuze en service ben ik zeer tevreden. Snelle verzending ook.

Alles prima in orde

We hadden een eigen geboortekaartje ontworpen samen met 2 formaten stickers. Ze waren zeer snel gedrukt en geleverd en kwaliteit was prima. Helemaal top dus! De editor zelf is niet altijd even duidelijk, dus dat is het enige dat nog beter zou kunnen :-)

parfait

Les faire-parts étaient de très bonne qualité et conforme à notre projet. Délai de livraison hyper rapide.

Satisfaisante

Service clientèle au top : rapidité, précisions, honnêteté Un peu déçu que le logo copyright figure sur les créations

Zeer vlotte bestelling en levering. Alles prima in orde!

Vlot verloop van bestelling en levering. Alle producten waren zoals beschreven En tip top in orde!!

Leuke site, snelle levering, TOP

Ik ben enorm tevreden van de service en van het snelle afhandelen van mijn bestelling, alles is zeer snel verzonden en aangekomen. De kwaliteit is echt verbazingwekkend!

Heel flexibele en snelle service met mooi resultaat

Zeer snelle reactie en flexibel voor verzending. Mooi resultaat!

Schitterend!

Zeer tevreden!

Vlot

Waarheidsgetrouwe levering. Prijs kwaliteit ok.

Goede kwaliteit, snelle levering!

Alles is zoals verwacht. Heel snelle levering!

Huwelijks uitnodiging

Redelijk eenvoudig veranderingen aan te brengen eens je het door hebt. Telefonisch vlug geholpen. Kaartjes worden snel bezorgd. Ziet er uit zoals op je scherm.

Degelijke kwaliteit en goeie service en handige website.

Vlotte website, aangename service. Wij zijn content van de kwaliteit.

Ondermaats

Zoals reeds aangegeven waren alle kaartjes vuil, we hebben ze een voor een moeten afwrijven en er zijn ook strepen op het kaartje zelf van de druk die niet mooi is afgewerkt. Jammer zeker tov de prijs die we betaalden. Update na beoordeling: Tadaaz nam na de beoordeling contact op en heeft een tegemoetkoming voorgesteld waarvoor dank

Snelle service, mooie product maw Ik heb een goede keuze gemaakt!

Goeie en correcte service

Producten worden telkens geleverd volgens de opgegeven termijn. Er was een fout in het drukwerk geslopen en dat werd zonder enig gedoe herdrukt op hun kosten. Minder dan 24u later werd ik al opgebeld dat mijn product klaar lag. Producten zijn ook van goeie kwaliteit.

Vlotte service

Zeer tevreden van de kwaliteit en hoe vlot de bestelling toekomt met een leuke attentie

Parfait !

Comme attendu

Duidelijke webshop, goed bestelproces en snelle levering.

De online editor is zeer gebruiksvriendelijk en duidelijk waardoor het personaliseren van stickers zeer eenvoudig is. Daarnaast zijn de prijs en leveringstermijn ook zeker belangrijke pluspunten.

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200