Goed en snel!

De gewenste kwaliteit, binnen de 24 uur in huis!

PRACHTIG

De kaartjes waren super mooi! Enkel wat aan de dure kant

Voor de feestdagen de eerste keer gebruik gemaakt van tadaaz omdat ze hier producten hadden die ik op een andere site niet kon vinden en ik ben hierdoor aangenaam verrast! Mooie afwerking als ook snelle levering, en dat in deze tijden. Bedankt!

Goed, maar graag meer lay-out mogelijkheden.

Beperkte lay-out mogelijkheden.

fijn

gebruiksvriendelijk, duidelijk, correcte afwerking

Mooi resultaat en uitgebreide keuze van sjablonen

Zeer snelle levering en kwalitatief resultaat Had graag wel ook een digitale versie ontvangen

Veel keuze en mooie kwaliteit

Leuk dat je uit zoveel lay-outs kan kiezen. De kwaliteit is ook mooi. Minpuntje: 1 dag later geleverd dan beloofd.

Klassevolle en originele kaartjes

Wanneer je een ontwerp van Tadaaz personaliseer is succes gegarandeerd! Daarbij zijn de kaarten van top kwaliteit! En krijg je ze in een mum van tijd in je brievenbus! Simply the best!

duurder dan andere

mooi resultaat maar duurder dan andere firma's .

Kwaliteit aan een goeie prijs, snelle service.

2 dagen na bestelling vielen de kaartjes al in de bus. Zeer snelle service! Zelf kaartjes ontwerpen is gemakkelijk, vooral als je kan vertrekken vanuit een bestaand ontwerp. En de kwaliteit is super, aan een juiste prijs. Absolute aanrader!

Super service

Vlotte service, grote bereidwilligheid om te helpen en mee oplossingen te zoeken, zeer tevreden!

Nog altijd geen antwoord op onze vraag gehad

We wachten nog op onze factuur en konden ook niet inloggen

Pakketje nog steeds niet ontvangen

Onlangs bestelde ik 80 kerstkaartjes. Die werden meteen 1 dag later al geleverd. 17 december bestelde ik nog 10 kaartjes bij, maar die zijn nog steeds niet aangekomen. Nu is het ook wat laat om nog kerstkaartjes rond te brengen...

Snelle service mindere kwaliteit

Zeer snelle service en zeer vriendelijk. Maar helaas is het drukwerk van mindere kwaliteit. Bewerking na het uploaden gebeurd?

Snelle service!

Kaartjes waren van goede kwaliteit en ze waren zeer snel toegekomen!

Duidelijk en betrouwbaarheid

Duidelijk en betrouwbaarheid

Snel en kwalitatief! :)

Geboortekaartjes en kerstkaartjes gemaakt en besteld - zeer snelle levering, mooie kwaliteit!

Uitstekende kwaliteit en service!

Uitstekende kwaliteit en service! Altijd tevreden over de kaartjes!

Snelle levering van mooie kaarten

Mooie basisontwerpen maakten het mogelijk om een mooie eigen kaart te ontwerpen. Een zeer snelle realisatie en vlotte levering. Prima werk!

Zoals altijd SUPER!

Enkele maanden geleden onze geboortekaartjes besteld, alles goed verlopen. Nu ook kerstkaartjes besteld, opnieuw TOP! Ook een vriendelijk meisje aan de telefoon gehad.

De beste service!

Steeds een snelle en correcte levering!

uitstekende service

Zeer stipt geleverd. Prima verpakt, zonder risico op beschadiging. Vakmanschap !

Alles naar wens.

Alles correct en goed op tijd, super.

Zeer mooie en leuke kerst kaartjes

Veel keuze van kerst kaartjes met of zonder foto ... sterk materiaal ook

heel persoonlijk, professioneel en vlot

heel gebruiksvriendelijke website, ruim aanbod, fantastisch zoals je alles persoonlijk kan maken, vlotte levering,

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200