heel persoonlijk, professioneel en vlot

heel gebruiksvriendelijke website, ruim aanbod, fantastisch zoals je alles persoonlijk kan maken, vlotte levering,

Zeer vlotte levering

Kerstkaartjes waren zondag besteld en dinsdag reeds geleverd! Het enige minpuntje vonden we dat er geen enveloppen bij geleverd waren. Deze kerstkaartjes pasten niet in een gewoon omslagformaat.

Snelle levering maar kwaliteit kan beter

Zeer snelle en correcte levering maar de print kwaliteit van de foto's was voor verbetering vatbaar.

Alles in orde!

Kerstkaartje gemaakt en besteld. Gemakkelijk om kaartje te maken. Kaartje gemaakt enkele dagen voor kerstmis, toch wel een drukke periode, en na drie werkdagen lag het kaartje al in de bus.

Hoge kwaliteit, snel geleverd!

Alles tip top in orde

Vlotte verwerking van mijn bestelling, snelle levering, en top kwaliteit van de aangekochte producten.

mooie kaarten, goede dienstverlening

Ruime keuze aan verschillende soorten kaarten

Het was de eerste keer dat ik dit deed. Het is leuk dat je zelf kunt aanpassen naar jouw wens. De eerste bestelling was op tijd geleverd maar de 2de bestelling was niet op tijd. Volgens de website staat er als je voor 14 uur besteld dat je het de volgende dag in huis hebt. dit was niet zo. Ik heb maandag besteld en had ze pas woensdag in huis. Dit is wel jammer.

Goede ervaring, snelle levering

Wij konden nergens onze kortingscode ingeven en per mail is ons bevestigd dat we de korting nog op onze rekening teruggestort zouden krijgen , maar we hebben ze nog niet ontvangen ...

Snelle levering in drukke periode

Kaartjes waren mooi, gedrukt zoals we gehoopt hadden. Levering was snel en tijdig voor de feestdagen.

Heel mooi, goed op tijd!

Heel mooi resultaat en zeer snelle service

Kwaliteit ten top!

Snelle levering, prachtige kaartjes. Voor mij is het duidelijk: Ik bestel mn kaartjes vanaf nu hier! En intussen heel benieuwd naar de fotocadeaus!

Uitsteken

Heel verzorgd en snel

Heel snelle en kwalitatieve service

Op vrijdagnamiddag besteld, na 2uur kon ik al ophalen. Ik ben de kaartjes dan op zondag kunnen gaan ophalen (aangezien ik dan in de buurt moest zijn) , wat een service!

Heel vlot en correct

De tools voor het personaliseren van kaarten kunnen gebruiksvriendelijker. De kaartjes zijn van goede kwaliteit en beantwoorden perfect aan het ontwerp. De levering gebeurde heel vlot.

Mooie kaartjes en snel geleverd

Mooie kaartjes en snel geleverd, zelfs tijdens drukke decembermaand. Handig dat je eerst proefdruk kan vragen.

Mijn aller eerste bestelling, er liep iets mis met mijn bestelling. Maar ben heel goed geholpen geweest. Zowel per telefoon als via chat.

Prachtige kaartjes en heel vlot geleverd.

De kaartjes waren precies zoals ik ze in gedachten had. Bedankt.

Niet goed

De post is mijn kaartjes kwijt geraakt. Hier kan Tadaaz niets aan doen maar de post zegt dat ze geleverd zijn en dat is niet het geval. Ik ben dus mijn geld kwijt. Zolang Tadaaz met bpost blijft samen werken , zal ik niets meer bestellen.

Goede service! Snelle levering!

Zeker aan te bevelen. Snelle levering!

Super goede en snelle service

Kerstkaarten werden na 1 dag afgeleverd!

Super service!

Perfecte kwaliteit en uitstekende service!

Zeer tevreden!

Ik ben zeer tevreden over zowel het resultaat als van de snelle levering! Echt TOP!

matig

prijs kwaliteit ok, maar gezn uitschieter ( fotokwaliteit was minder dan gedacht) had actiecode via instagram voor 10%korting, geldig tot begin 2021maar deze werkte niet. ook nergens voorwaarden va' deze actie terug te vinden (min. aankoopbedrag bv) vokgens mij niet legaal. mail gestuurd om dit te melden, maar geen reactie op gehad. bij levering had ik een vraag over de enveloppen. gebeld, maar na een half uur i de wacht opgegeven. al bij al dus weit positief gevoel erbij

Snel en mooi afgewerkt. Altijd tevreden.

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200